Duhet te kete xhelozi mirepo jo ta shkaterron xhelozia dashurine, sepse athere nuk ka me dialog ...![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Asnje doze, se duke i mbledh kto doza dita dites, behesh eddicted, edhe pastaj do krijosh imunitet edhe do kerkosh me shume, eshte si puna e droges, pastaj kalon overdoze, edhe aq e pati edhe ajo lidhje. Drogaxhinj.A duhet në dashuri të ketë edhe një dozë xhelozie?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une kam nje xhelozi te tmerrshme por e mbaj nen ujra dhe nuk e lejoj te kuptohet deri ne momentin qe kalon kupa.
Dhe kur kalon kupa, nuk bej terheqje veshi po marr plackat edhe hasta la vista baby.
As qe do e marri vesh qe motivi ishte xhelozia po do rrije do pyese veten se pse u largua ajo vajze pa nam e pa nishan.
Xhelozia eshte teper e nevojshme. Rrit nivelin e vigjilences dhe te lejon qe te mos abuzoje njeri me besimin tend. Nqs dikush ben dicka qe ti s'e pranon...atehere s'ka asgje te keqe qe te ndjehesh ne siklet.
Menyra se si e shpreh kete siklet eshte ne doren tende pastaj, ne baze te intensitetit te tij. Une preferoj heshtjen deri ne momentin e fundit. Por kurresesi nuk mund te lejoj qe dikush te beje si t'ja doje kokrra e qejfit dhe une ta neglizhoj kete gje deri ne momentin kur eshte teper vone.
As qe du me dit!
dashuri pa xhelozi nuk ka eshte e pamundur,jane dy ndjenja qe se bashku me urrejtjen ecin bashke dore per dore si shoqe te pandara.
ti odio e poi ti amo e poi ti odio!
Nuk e di...nuk njoh shume meshkuj qe e pelqejne stilin tim. Ne fillim i duket gallate dhe nje ekuacion interesant qe kerkojne ta zgjidhin, por shume shpejt e kuptojne qe nuk eshte aq e thjeshte sac duket.
Merimanga te lejon te besh qejf sa te duash ne rrjeten e saj, vetem se po i tunde shume telat...![]()
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt