Studente,a keni vullnet te studjoni ne periudhe pushimesh?
Po jam koerent ne studim!
Varet si i kaloj pushimet
I leje per momentin e fundit
Nuk kap liber me dore.
S'kam rruge tjeter, duhet ta gjej vullnetin
Studente,a keni vullnet te studjoni ne periudhe pushimesh?
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
me thene te drejten jo edhe aq shume !!! une akoma kam edhe nje provim edhe me thne te drejten ste behet te mesosh ca nga vapa ca ngaqe shikon te tjeret duke bere pushime aq me keq akoma !!! gjithsesi halli te ben me krahe kshu qe dua sdua mesoj !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Pushimet jane pushime dhe po mesova ne pushime, ateher e humb krejtesisht kuptimin fjala PUSHIME.
Andaj spreki asgje qe ka te beje me shkolle.
Sui generis
Varet se ēfarė provimi kam dhe nga koha nė dispozicion . Mė e keqja ėshtė qė kur tė mėsohesh mos me mėsu do koh me ardhė nė form pėr me lexu .
KOSOVA E MADHE
Gjate pushimeve te veres s'kam studiuar kurre pasi s'kam pasur asnjehere provime vjeshte. Gjate periudhave te tjera gjate vitit kam studiuar ne forme koherente ndryshe s'i dilej.
Kam vetem nje limit: qiellin!
sigurisht qe studjoj,kur te ze halli s'ke c'ben,normalisht jemi vet te ndergjegjshem qe i lem provimet per ne vjesht si pasoj perIudha jo e pershtatshme por e nevojshme eshte stina e veres ose me sakt PUSHIMET,ne te kundert i bie te perserisim vitin ose te behemi viktim e rryshfeteve.
Ne vere kur jeta "zien" nuk kam shume vullnet,por ja qe duhet te studioj.Po e lashe studimin,me la...
Elegance is an attitude.
ne koh pushimesh hmmmm joooo asesi bile me padurim i pres pushimet qe te qlodhem nga fakulteti![]()
We are all Aliens
Studion nga halli kur ke provime vjeshte se kshu nga qejfi sma merr mendja se ka, ndersa libra normalisht lexoj sidomos bestsellerat.
* Jeta ėshtė Mundėsi, Pėrfito nga Ajo*
UFFFFFFFFFFFFFF lere se na moren frymen keto provimet ! Ca qe tere vitin nuk na lene kohe te lire po do te studjojme dhe gjate pushimeve ... Une vetem po te me vene thiken te fyti ose te jete situate kritike mund te studjoj gjate pushimeve se ndryshe ...
Ciao
"Me mire te pendohesh sesa te te mbetet peng"
Krijoni Kontakt