Asgje nuk kam then kunder teje. Je ti ai qe ju pergjigje shkrimit tim. Une thjesht lexova ate qe ti ke shkrojtur, pa te gjykuar se si ti mendon. Atje thuhet fare qarte: vritini ata qe nuk besojne ne islam, dhe ata qe besojne ne nje fe tjeter. Tani se cfar mendon ti apo une kjo pak rendesi ka. Ketu kemi te bejme me mesimin qe jep doktrina juaj ndaj tolerances fetare. Pra nga shkrimi juaj i bije qe mua te me vrisni sepse nuk besoj ne islam. Por pyetja per ju dhe Gostivarin eshte: Zoti qe urdheroi hebrenjte te vrisnin idhujtaret, quhej Perendia Jehovah krijuesi i gjithesise, dhe jo Allah. Pra ju pretendoni se njihni Zotin e vertete, por qe ne fakt kerkoni te vrisni ata qe e besojne dhe e njohin Perendine Jehovah. Pra simbas shkrimeve biblike jeni ju ata qe besojne ne idhujt e Muhametit. Lexo mbi jeten e Muhametit dhe do te bindesh se allahu ishte nje nder qindra zoter te arabeve ku besonte familja e Muhametit. Lexo me shume rreth se vertetes dhe nje dite do te bindesh se besimi qe ndjek eshte besim ne idhull.
Krijoni Kontakt