Ne çfar Gjendje Eshte Rinia Shqiptare
--------------------------------------------------------------------------------
Dhe
te Shikoje se Si mendoni ju Shoke e shoqe per Rinin Shqiptare
Ne çfar Gjendje Eshte Rinia Shqiptare
--------------------------------------------------------------------------------
Dhe
te Shikoje se Si mendoni ju Shoke e shoqe per Rinin Shqiptare
Më mirë gabime të njerëzishme se sa mrekulli mizore...
rinia shqiptare ka mare fund ne shqiperi..nuk para mesojn ne shkolle por vetem dun me dal e me pi kafe me shku ne plazh me bo qef me u ly me u shgry....por ske cfare ti shpetosh ati vend ka mare fund gjithcka..(flas per rinin ne shqiperi dhe nuk jan te gjith keshtu po shumica)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
C'thua moj Tironce, rinia shqipetare po festojn neper vende te botes duke ber lek me thash ti thua ka marr fund ku ka si rinia Shqiptare![]()
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
...ne gjendje apatike, mbase letargjike, ne pothuaj te gjitha aspektet e jetes.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
ne gjendje skandaloze,pa pune,pa shprese,pa te ardhme,flas brenda shqiperise......rinia shqiptare qe jane jashte punojne te gjithe.
ps.me keta politikane lyfa te peshtire qe ka shqiperia dhe nja 100 vjet te tjera keshtu ka per te qene.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
LOL
Kta dalin bejn pushime neper Dhermi e Himare Sarande etj etj, pine kafe neper lokale edhe kercejn pubeve naten, paskan marr fund? Jo mi jo, kta po shijojne jeten qenat :P
Ti shikoje mbreme si kendonin karaoke ne Dhermi, jemi ber ne per te na qare hallin, se ata e kan sahatin 12.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po pra, edhe ti ju qa hallin ktyre. Ti ne pune ter diten, kta ne kafe e lokale gjith diten. Kush eshte per tja qare hallin ktu?po ne knej mer punojm me kursy ndonji lek dhe me ardh ne shqiperi kurse ju beni perdite qef qef qef!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ehe rinia shqiptare (jo te gjith) kan ike per lesh atje as nuk menoj si do ju shkoj filli ne te ardhmen po vetem kafeve, papeve qef as nuk mendojn as per shkoll jo.Po kshtu eshte kur nuk ka shtet atje.
Krijoni Kontakt