Bashkimi do te behet,duan apo nuk duan disa,dhe keta disa sjane gje tjeter vecse vegla te serbit e grekut ose me mire bejne lojn e tyre.por me shume me vjen keq per disa qe pa e ditur shperehen kunder enderres sone shekullore. rruga drejte bashkimit eshte e pashmangeshme,a mund te me thote ndonjeri nga ju nese ka ndonje mundesi te ndalesh ortekun qe zbret nga mali? e pra keshtu eshte dhe rruga jone drejte Bashkimit si ai orteku qe zbret nga mai pra i shkaterron te gjitha pengesat. Rrofte kombi shqiptar,Rrofte Bashkimi Kombetar.
Fati ndimon guximtarin
Te nderuar bashkimi i vendit tone eshte enderr e kahmotshme e stergjysherve tane por ne duhet ti bejme nje pyetje vetes
SI DUHET TE VEPROJME DHE CFARE MASASH DUHET TE MARRIM QE TE BASHKOJME VENDIN TONE?
Une per vete mendoj se kjo do ishte tema e qelluar qe ne duhet te diskutojme .
Me falni nqs e kam tepruar por ky eshte opinioni im.
Duhet te bashkohet Kosova,Cameria, Shqiperia...
1-Gjergj Kastrioti
2-Adolf Hitler
3-George W Bush
Shpresojme qe e treta e verteta vellezer.
Por qe te kemi nje siguri me te madhe nuk duhet te varemi nga te tjeret. Duhet te shkojme mire me njeri tjetrin nese deshirojme te jemi te bashkuar si dhe mire me te tjeret. Se perndryshe po u beme kercenim atehere gjithmone ata qe ndihen te kercenuar do perdorin tekniken e ndarjes per te na debesuar dhe kontrolluar. Hajt shnet te gjitheve dhe mendoni mire e mire para se te beni dicka.
Kosova eshte nje krahine shqiptare.
Pershendetje, sigurisht qe dita do te vjen per bashkimin e Shqiperise se Madhe ashtu sic ka qene dhe do te behet, shpresojm qe kjo te ndodhe sa me shpejte.
- Shqiperia e Madhe -
Ju flmd.
Mendo!
Do te kishte qene mire qe kjo teme krahas diskutimit te ishte bere edhe ne forme sondazhi.
Krijoni Kontakt