pa le Ver Llapa :d
ai po hante nje tenxhere me fasule dhe pilaf
ai e thante ket me nje t'fume t'llapes![]()
pa le Ver Llapa :d
ai po hante nje tenxhere me fasule dhe pilaf
ai e thante ket me nje t'fume t'llapes![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Pleqt e forumit ne vend sa te japin shembullin personal per pak kulture flasin me ndyre nga te gjithe.
Sa per temen, me vjen keq per ate gocen, me siguri duhet te jete e sikletshme. Po trupi i njeriut ashtu si nje makine eshte, qellon dhe ka difekte.
xfiles u skuqe mo?
LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
per x-filen
ver llapa, e pershendet:
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Po pse, po spati humor qe te pelqen ty, nuk duhet te shkruajn te tjeret?pse duhet te merret serioziteti si "drojtje" apo "turp".
Jo nuk u skuqa, po as ndonje humor nuk arrij te shoh ketu.
Ti nderkohe ske respekt per moshat e medha.Pleqt e forumit ne vend sa te japin shembullin personal per pak kulture flasin me ndyre nga te gjithe.
gjithsesi...
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
e kush tha qe nuk duhet te shkruajne te tjeret?
respekti qe i jap dikujt nuk varet nga mosha per me teper nuk i mungova ne respekt, dhashe nje mendim. Nese ti apo dikush tjeter e merrni si mungese respekti problem i juaj.
Une nuk tu drejtova ty gjithsesi, po eshte bere bajat forumi se çdo teme do kthehet ne muhabete llape llapi dhe llapash ne pergjithesi.
P.S.meqe forumi eshte vend ku shkruajne e lexojne te gjithe e jo vetem 3-4 veta mendoj se eshte e drejta ime gjithsesi te them ate qe mendoj kur nuk jam dakord, apo jo?
(pyetje retorike)
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 26-06-2008 më 20:20
Krijoni Kontakt