Postuar më parë nga Xhuxhumaku Ti i bi nja dhit me pak se mu, me nja 2 ne men si thot ani E dija una ma tha zogu ke veshi per ty lol Mir ene imja , me zvogelove tu bofsha kurban sa i mir qe je ....ha ha ha Rendesi ka pamja xhuxhu jo menyra e te nejtmes ...
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 26-06-2008 më 14:25
Postuar më parë nga ani-d Kurse xhuxhu nja 15 (edhe 2-3 n'men)...megjithese nga avatari qe ke von, si shum i lodh dukesh ano, po ti pse kemi qon bashk ne kopeshtin pa dreke 75, mos trego leni robt te vrasin rradaken sa per i lodh, kohet e funit feel relaxed
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
gjugj sa vjec je ti lol? un them nja 35 lol
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Postuar më parë nga xfiles u pergjigja direkt nuk pashe me postimet e tjera . Pastaj e pash po nuk e kthej me llafin una . Dmth dhe ti mosha ime qenke zere se... E martuar? e fejuar? LoL xfiles mos do edhe takim:P
La vita è bella...
Postuar më parë nga *Anxhi* O Julius une kam thene se ti je afer 29. Ia qellova? Unë jam një mbi Walchirian. (në kuptimin e mirë të fjalës)
Ezekiel 25-17.
Postuar më parë nga Julius Unë jam një mbi Walchirian. (në kuptimin e mirë të fjalës) Ua martohemi bashk ha ha ha ha j/k
xhuja o 46 hahahahhahahahah hiq 10 se e bona xhun me zemer
no glove no love
Postuar më parë nga TikTak xhuja o 46 hahahahhahahahah hiq 10 se e bona xhun me zemer Po ti zogu sa je ??
sa te dush ti jom
Postuar më parë nga TikTak sa te dush ti jom Amon se te kam fiksim . mos me le me vdek injurante
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt