Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se kalon në Gjysëm Finale?

Votues
40. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

14 35.00%
  • Italia

26 65.00%
Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 248
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Ti ke që në 96 që nuk shikon më ndeshje.. ke parë vetëm me Arabinë, Amerikën (Shtetet e Bashkuara) dhe Korenë.
    Ku e di ti sa kam pare une lol.

Mos te flasim per 10 breza, se te ishte per ashtu, as Turqia, as Rusia s'ishin per t'u sosur deri ketu (me defter dmth.) Sot per sot, me ate Rusi qe pashe me Hollanden, zor e ka Spanja. Sa per Gjermanine, edhe me pak tifozllek, them se e rreh Spanjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 22-06-2008 më 18:54

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Dr Rieux Lexo Postimin
    Spaskan pas shtate shpirtra kete here makaronaxhinjte, vetem pese paskan pas. Ekip i ngordh vallaj. Ai Luka Toni duhet te beje ndonje pune tjeter me ekipin kombetar, kuzhinier, magazinier po me teper mundesi ka hamall. Tjetersoj cpune ka aty. Le qe se mos vetem ai.

Sa eshte koeficienti per Spanje - Rusi 4:3?
    Emo mire, se shplodhet me shume per Bayern .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    po me çfarë kam parë ndeshjet kam idenë se Spanja i terezit që të dyja
    Spanja sot e tregoi se nuk mund te cante dot ne mbrojtje! David Villa smundi te kalonte dot, Torres jo e jo.. Pra Spanja ka veshtersi ne sulm, edhe pse mund te duket sulm shkaterrues ne pamje te pare. Spanja ska shanse ta munde Rusine nese luan sic luajti sonte! Rusia do i beje zbor, sepse italia sonte skishte sulm, kurse Rusia ka sulm te frikshem nga te gjitha drejtimet.

Italia kishte vetem mbrojtje sonte, aspak sulm,, ndaj edhe ndeshja doli me penallti, por Ruset sjan si italianet ne ndeshje, kundra Hollandes pashe nje Rusi te frikshme, gjith teknike, edhe pse ne sulm humbnin shum raste, prap arrijn te krijojne aq shume sulme sa te gjejn golin (edhe jo vetem 1 ) Them qe Spanja kundra Rusise, sdo kete asnje shprese.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Se kuptoj pse e kini kaq shume inat italine.Shikoni ,ekipet tuaja ,lerini llafet kot ,jo keshtu jo ashtu.Ne penallti mund te fitonte kushdo,fati kete here qe me Spanjen.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Urime per spanjollet , shpresoj do ti shkatrrojn ruset
    Bravo edhe per ato qe venduan shqiponjen ne mes te tribunave Menjeher me ra ne sy , ah prej 1000 flamurave mund ta dallojsh kur e ke ne zemer.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    Po cme gezoj ky eleminim i Italise.Ishte kombetarja e vetme e cila mund ti rivalizonte Gjermanine per titull kampion,por tani veq rruga eshte e liruar.
    Besoj ne nje finale Gjermani-Spanje, e pastaj Gjermania te behet kampion per here te katert.

Be the change you want to see in the world!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    O sa te marum kta Shqipot me flamurin tone perkrah atij taljonit. I solli ters ahahaha

Toni me ka habit me verte. Gol me rrebesh me bayernin kurse me Italine ku te therret qameti.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    ça neshje shpifme

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Spanja sot e tregoi se nuk mund te cante dot ne mbrojtje! David Villa smundi te kalonte dot, Torres jo e jo.. Pra Spanja ka veshtersi ne sulm, edhe pse mund te duket sulm shkaterrues ne pamje te pare. Spanja ska shanse ta munde Rusine nese luan sic luajti sonte! Rusia do i beje zbor, sepse italia sonte skishte sulm, kurse Rusia ka sulm te frikshem nga te gjitha drejtimet.

Italia kishte vetem mbrojtje sonte, aspak sulm,, ndaj edhe ndeshja doli me penallti, por Ruset sjan si italianet ne ndeshje, kundra Hollandes pashe nje Rusi te frikshme, gjith teknike, edhe pse ne sulm humbnin shum raste, prap arrijn te krijojne aq shume sulme sa te gjejn golin (edhe jo vetem 1 ) Them qe Spanja kundra Rusise, sdo kete asnje shprese.

Plako, ku jemi parë neve? Tek Roma - Mançester ku the që lozi më mirë Roma dhe me lojën që bëri e meritonte më shumë?

go Frankos

edhe njëherë

Fabregas 2008 - THE GRAND INQUISITOR
    milan + itali
    Prektora

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    O sa te marum kta Shqipot me flamurin tone perkrah atij taljonit. I solli ters ahahaha

Toni me ka habit me verte. Gol me rrebesh me bayernin kurse me Italine ku te therret qameti.
    I'm looking for close up pictures. Ne e kane vene per tifozllek per Italine prape hallall ju qofte, se sikur i jinx-in .

PS: I really hope s'e kane vene per tifozllek per Italine.

Faqja 14 prej 25 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. Fan Zone " BALLISTËT " - Tetovë
    Nga KUSi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  3. Votoni qe Spanja ta njoh pavarsine e Kosoves
    Nga jetmirmorina në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 12:30
  4. Mali qe polli gjysem milion euro.
    Nga BlueBaron në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 13:45
  5. 1 milionë e gjysëm emigrantë në Greqi?
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-06-2004, 12:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •