Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 192
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kur përmendin emrin Holland duhet të lajnë gojën dhe të mësojnë si luhet Futboll.

Jemi krenar për këtë ekip që di ti tregojë botës se ç'farë është Futbolli dhe si luhet, se vetë ne e shpikëm Futbollin e bukur dhe spektakolar.
    Pas sa vitesh? Shyqyr qe ju erdhi goja, se edhe emrin jua kishim harruar ne Europian apo Boteror. U bote ju! :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Po ca rrafi hollanda amon...italia ne franca akoma skan bo nxemjen. te shofim kush do kaloje grupin, italia apo franca....ajo do fitoje ket europian!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Na habiten fare, ose jane shume te mire ose Franca edhe Italia ishin te dyja ne dite te keqe fare.
    Mundëm kampionë dhe nën kampionë bote mer ça do më shumë?
    Kur do na bini në dorë ju lagjia e hallexhinjve se me këtë skuadër do ju paguajmë cash në dorë. Dy golat e parë tax free.
    Ezekiel 25-17.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Ne vërtet nuk na është dëgjuar zëri, çerekfinale 2006, gjysëm finale 2000. 120 min lojë vetëm tabel qitje porta e Italionëve, po me Francën kemi që nga 88 që i pallojmë si gamori në dahon me rezultatin më të vogël 2 me 0 e deri tani në 4 me 1. I shfrym dufin të gjithëve, futbolli është edhe fat nuk është me inat.

E kam shprehur dhe më parë vetëm një ekip nuk dua kundërshtar, ai është vetëm Gjermani, të tjerët as që më trëmbin as që dua t'ia di.

Kalofshi mirë,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    E kam shprehur dhe më parë vetëm një ekip nuk dua kundërshtar, ai është vetëm Gjermani, të tjerët as që më trëmbin as që dua t'ia di.
    Te thush per nai ekip tjeter hajde ma por per gjermanin puffff .
    Per mua mos ju bie me Portogalin se Gjermanin e rrifni ne 2 te nates , me ate loje qe bet keto 2 ndeshjet e pare te Europianit.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ju eci fati ne ndeshjet ne grup, mos u egzaltoni kot!! Ka ndeshje akoma me te fuqishme, Franca edhe Italia kan qene shum dobet sivjet, te shohim ndeshjet e tjera se si do ecni Mos merrni si pushka jevgut.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Po ua them dhe njëher ekipet që i përshtaten lojës së Hollandës nuk i kam problem, se i shkëlyejm me kundër sulm, po bën lojë të hapur, i fusim në kuadrat siç bëm me Francën, dhe shifeni mirë po të ishte ndonjë trainer do fuste lojtarë për të ruajtur rezultatin po jo të hiqte shkatrues dhe të fuste një lojtarë me tipare sulmuese. Nuk i kemi frikë ekipet si Portugalia apo Spanja, ekipet si Gjermania që jan ujqër të vjetër janë për tu pasur frikë, po këto ekipet që kan lepra 20 kg nuk më trëmbin siç thash dhe për Francën as që ja kam frikën, po 3 golëshin ja kemi të sigurtë, prandaj duroni dhe pak se fundi vjen shpejtë.

Nuk ekzaltohem kollaj unë jo, deri në përfundim nuk mar superxhiro, po unë mar kot kur ka goja të këqija që se pranojnë se Hollanda bën futbollin më të bukur dhe cilësor.

Kam heshtu që mbas komentit me Italinë, dhe tani po flas, ky gëzim është i pranueshëm se përdhunuam me Itali e me Francë.

Hajt shnet.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk ekzaltohem kollaj unë jo, deri në përfundim nuk mar superxhiro, po unë mar kot kur ka goja të këqija që se pranojnë se Hollanda bën futbollin më të bukur dhe cilësor.
    Hollanda ka luajtur bukur sonte, nuk e mohon njeri!! Por te kapesh Kupen me dore qe ne ndeshjet e para, vetem juve ju shoh! Avash or avash, se ka Ligj, por ka edhe Maliq. LOL

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Ku e kam ate Deusin mer aman ... se na thau syte.

Ne rradhe te pare urimet nga tifozat e tjere nuk i duam tani i duam vetem po morrem kupen.
    Deri atehere do kenaqeni akoma me futboll fluturus. Duket sikur kenaqen dhe kundershtaret, "Ueee ja bente Maluda e pe ca goli qe beri Sneider" ... "E pashe, mer plak e pashe" ja bente Ribery, "ma hoqi trunin dhe mua" ...

Nejse pak analize ...
    E prisja ate formacion por kisha pershtypjen qe Engelaar do lozte me mire ndersa ai pasoi nja 3-4 here gabim keshtu qe hop hapi rrugen se ka yje plot stoli. Por une prisja te futej Heitiga ne vend te tij me thene te drejten sidomos duke pare rezultatin po Van Basten as i ra fare asaj ane dhe kur futi Robben me beri me zemer. Do ti qe i dika ca gjera me se une edhe Van Basten . Kuyt beri ate golin me dhune sic i ben gjithmone edhe pastaj vrapoi sa vrapoi dhe vetem vrapoi deri sa i thane, ik se na merzite edhe hop Van Persie. Kur u fut Vani i vogel sec mu be qefi shume, edhe sa u fut fap golin.

Megjithate po ta shofesh me gjakftohtesi vendosja e Heitiges ne vend te Engelaar do e lidhte me shume mesfushen dhe nese vazhdohet me keshtu taktikash ose do jete Evropian qe do mbahet mend gjat (sic e kemi zakon ne ne fakt) ose do deshperohemi shume, sidomos me nje ekip te tille.

Per sot u kenaqem

Next ...
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Mundëm kampionë dhe nën kampionë bote mer ça do më shumë?
    Kur do na bini në dorë ju lagjia e hallexhinjve se me këtë skuadër do ju paguajmë cash në dorë. Dy golat e parë tax free.
    Ta ka dhone pergjigjen Gergard plako, nuk po i harxhoj llafet une.
    Citim Postuar më parë nga Gerrard
    Kot nuk quhet derbi i Europes Gjermani - Hollande edhe pse Anglezet pretendojne se eshte Angli - Gjermani

Pastaj o Jack Daniels Portugezin Gjermania e shkepi ne botnor edhe nuk ka pse mos tja cajm marmiten tani. Me kto Kroatet sna ka hec cuditerisht ama me Hollanden edhe Argjentinen sado te kete diferenca ne kualitet lu me shume uniforma se teknika lol

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët në Hollandë
    Nga Rrap Cungu në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 311
    Postimi i Fundit: 13-06-2017, 10:11
  2. Kopshtet dhe lulishtet tona!
    Nga sam1r në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 19-06-2011, 07:54
  3. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  4. Tifozat e Hollandës!
    Nga cunimartum në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 03:42
  5. Tulipanët e Hollandës, Euro 2004
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 19-08-2005, 19:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •