Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 198
    Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga LuKoLi Lexo Postimin
    Shum bre, tepër të mbrapambetur jan,... un çuditem qe nuk marin mesim nga ne, shqiptaret e menqur

Shoku ti po na trego Dubai e Leshit, qe ka 500 mij banor, sa i lagje e Egjiptit ose e Pakistanit. Te gjithe projektet i realizojne europianet, i ndertojne firmat europine, arabet vetem japin paret e qe i ka fitu prej naftes. Nuk i bejne vete, sepse s'kan tru s'kan ide.

Me fol per 400 milion arabet e tjer, dhe per vendet myslimanet ne pergjithesi? B-L-O-Z-E! Me fol per Marokun, Algjerin, Egjiptin, Sirine, Jeminin, Omanin, Iranin, Pakistanin, Indonezine etj...

Jane vende me te prapambetura ne bote, ne cdo aspekt, qoft kulturalisht qoft ekonomikisht. Sketerr dhe faqja e zeze. Zotesia e tyre eshte vetem rrafja e grave, kaq s'di gje me.

Shpejt do te vij dita qe te vdesin per buk, si vemje, sepse Europa dhe Amerika nuk pse t'i mbaje me ushqim ata pertace parazita qe s'di gjo tjeter pervec pjelljes se kalamajve dhe pirjes se cigares.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

Exclamation

Shum bre, tepër të mbrapambetur jan,... un çuditem qe nuk marin mesim nga ne, shqiptaret e menqur
    Ja, arabit nuk i ka ngel gjë tjetër veçse të na sjellë "arritjet" e kombit të tij.

Nuk i mjaftoi Arabisë që me fenë e saj na e boni gjakun ujë, po duhet të vish këtu edhe të na ngresh në ajër "arritjet" e shtetit tat.

Kujdes!!! arab në afërsi. Goditeni ose injoroheni
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 12-06-2008 më 08:41

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Shoku ti po na trego Dubai e Leshit, qe ka 500 mij banor, sa i lagje e Egjiptit ose e Pakistanit. Te gjithe projektet i realizojne europianet, i ndertojne firmat europine, arabet vetem japin paret e qe i ka fitu prej naftes. Nuk i bejne vete, sepse s'kan tru s'kan ide.

Me fol per 400 milion arabet e tjer, dhe per vendet myslimanet ne pergjithesi? B-L-O-Z-E! Me fol per Marokun, Algjerin, Egjiptin, Sirine, Jeminin, Omanin, Iranin, Pakistanin, Indonezine etj...

Jane vende me te prapambetura ne bote, ne cdo aspekt, qoft kulturalisht qoft ekonomikisht. Sketerr dhe faqja e zeze. Zotesia e tyre eshte vetem rrafja e grave, kaq s'di gje me.

Shpejt do te vij dita qe te vdesin per buk, si vemje, sepse Europa dhe Amerika nuk pse t'i mbaje me ushqim ata pertace parazita qe s'di gjo tjeter pervec pjelljes se kalamajve dhe pirjes se cigares.
    Jo JO këtu e keni gabim zotëri!
    Shikone, i tërë Dubai ka lulëzuar falë kapitalit të huaj sikurse investitoreve nga Europa dhe Amerika!
    Shikone, atë Hotelin me 7 yje e ka në qeverisje një Gjermanë!
    Dubajasit duke e parë që mund të pasurohen vetem e vetëm nëse kuklturohen dhe civilizohen porsi Europianet u lanë ayre Tokat në përdorim që të kenë mundësi Investimi!
    personalishtë kam qenë në Dubai dhe të gjitha të arriturat janë falë Investimeve dhe KAPITALEVE TË HUAJA!
    Toka është lëshuar me qira nga Dubajasit për të huajtë që të kenë mundësi të Investimeve të mëdha. Pak të bje të shohesh gjurmë islamike në këtë vendë! Aty jetohet po njësoj sikurse në Flroida apo në Sidnej!
    Nuk e ke asnjë të vetmen Firmë apo nderrmarrje të madhe që nuk qeveriset dhe nuk administrohet nga të huajtë!

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

Dubai është shembulli më i mirë i Investimeve Europiane dhe i Kultures Europiane!
    Në Hotelin me 7 yje jetohet si të jesh në Europë në Monte karlo ta zëmë!
    Dubajasit për të fituar paran punojnë për Amerikanet, Gjermanet, Holandezet e etj etj!
    Pra, ata e panë që nga feja dhe verberia e Kuranit s'mund të përparohet dhe vendosen të hapin rrugen një civilizimi siq është ai Europian!
    Sot në Dubai s' sheh asgjëkundi Kulturen arabe por vetëm atë Europiane!
    Paria e tyre deshiron që çdo gjë të Importojë nga Amerika dhe Europa! Në ato Hotele ke sherbime të njejta me sherbimet në Majami: Viski nga llojet me" të ndryshme!
    Shembullin e Dubait nëse duan të civilizohen duhet të ndjekin edhe vendet e tjera të Arabisë e sidomos kjo gjë duhet të fillojë nga Mekka që të mos flenë haxhit në çadra por në Hotele të ndertuara dhe Investuara nga Europianet sikurse në Dubai!

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Shih GDP e vendeve myslimane, dhe kuptoje se ne cfare niveli ekonomik jane, jane tu vdek per buk.

Per Dubain pajtohem me Prengen, Dubai eshte pjelle e europianeve, ne cdo aspekt, qofte ne ideim, qofte ne ndertim, qofte ne teknologji. Dubai nuk ka kulture arabe, por vetem europiane.

P.s. Fotot e Xhakartes ishin ndertesat e kompanive amerikane dhe gjermane, qe shkojne ne Indonezi meqe aty eshte krahu i lire i punes. Indonezia eshte nje nder vendet me te varfra ne bote.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 13-06-2008 më 06:46

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366

Vertet qe konsumoj prodhime Hallall, nuk jam ngrënës i kafshëve të ndyta siq eshte derri,
    Kjo qe po te tregoj, eshte nje ngjarje e vertete.
    Kisha nje here nje komshie e cila ishte muslymane , kishte 10 femije.
    Ajo ishte e semure prej kohesh nga Diabeti dhe per nje moment semundja e rendua aq shume sa mjeku i tha qe duhet te bente gjelpera me Insuline .
    Por kjo nuk e di se nga kishte degjuar se Insulina eshte e prodhuar nga pankreasi i derrit dhe nuk i bente gjelperat, derisa sa nje dite e gjeten ne shtepi midis jetes dhe vdekjes.
    Po te mos e kishin shtruar urgjent , do ishte bere martire e allahut dhe do kishte lene ne rruge te madhe 10 femijet e saj.
    Tani ajo do , sdo ben gjelperat te cilat permbajne lende te prejardhura nga derrat.

Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    ooo katolik o shpejt kemi me ju shkatrru na dmth islamistet shkoni i krishter shqiptar shkoni en serrbi se atje e keni vendine duhur hahahah atje eshte parajsa juve 3% jeni ose 10 me se shumti oo karkaleca

moderator nese me fshihet ky postim keni pun me fshi edhe shum postime te KATOLIKVE OSE ORTODOKSEVE TE QMENDUR
    Po nëse duhet shkuar dikush atëherë, le të ikin arabët nga Tokat Shqiptare, për në Arabi. Pse jo edhe në malet e Tora Bores ku edhe e kanë vendin!
    Në Tokat Pelazgo - Ilire ka vendë vetëm për shqiptarë!
    Sa i përket shkatrrimit, e provuan Mullat dhe jeniçerët kopilë nën emrin e Perandoris osmane dhe me britmat trishtuese, " allahue Ekber" por nuk zhduket se nuk zhduket, Populli i perendisë!
    Ti zoteri ndoshta je nga ata, që kanë vrarë edhe Marie Shllakun, edhe Gjon Serreqin sepse luftuan për një Shqiperi të Bashkuar!

Sa i përket Beogradit, që ti fletë me nostalgji për të, të kujtojë vetëm një gjë:
    " Beogradi dhe Islamistët arabë janë vëllezër të dëshmuar! Mjafton të kujtohet ky faktë:
    " Gjatë sundimit të egër të Rankoviqit, shqiptarëve të Kosovës, u ishte ndaluar përdorimi i Flamurit Kombëtar, mësimi i shkrimtarëve shqiptarë, Historis Shqiptare- çdo gjë që kishte vulë shqiptare!. U shkatrrua edhe Kisha katolike që gjendej në qendër të qytetit!
    Por Rankoviqi nuk kërkoi asnjëherë, që shqiptarëve t'u ndalohet ushtrimi i lirë i Fesë, nuk kërkoj që të mbyllen xhamiat sepse Pushteti serbë këtë gjë e donte nga shqiptarët: të jenë të xhveshur nga çdo ndjenjë Kombëtare!E, për të arritur këtë gjë arma më e mirë ishte Islami ( që i xhveshë jerzit nga ndjenjat Kombëtare). Pse, nuk insistuan asnjëherë që shqiptarët e kosovës ti konvertonin në Ortodoksizem? Edhe me dhunë nëse e donte nevoja?
    Por jo serbet nuk e benin këtë gjë ngaqë e dinin që vetëm nëse shqiptarët do t'i bënin të ndjeheshin si Islamist dhe jo shqiptarë atëherë do t'i arrinin planet e tyre shekullore!
    Rankoviqi mbylli dhe s'la të hapen shkola shqipe por jo edhe xhaia sikurse që për to ( në një vend komunist) ndanin para.
    A e dini pse?
    Sepse ato xhamiat dhe Islamistet e bënin punën që kërkonte nga ata vet Beogradi!
    Koha e sotme ka treguar që, Islami dhe Sllavizmi janë të dalura nga një brumë dhe se janë të një gjaku! Mjafton të kihet parasysh shtetsia e Kosovës dhe mos-pranimi i asaj shtetsie nga asnjë vendë arab!

Sa për zhdukjen e shqiptarëve në Kosovë dhe në Tokat e shenjta shqiptare, e kishte provuar Osmanllija ( Shpata e Skenderbeut u deftojë qafirave vendin e merituar) si dhe shumë Sulltan të ndryshem! Po, edhe zhdukjen e gjuhes shqipe e provuan Qafirat anadollak dhe Islam por s'ja arriten!
    Qëndruam falë mësimeve të Marin Barletit, Marin Biçikemit, Pjetër Bogdanit, Gjon Nikollë Kazazit, Gjon Buzukut.
    I perkulemi Pal Engjëllit për Dokumentin e vjetër të Shqipes sikurse dy mësuesve të parë të Shkollës shqipe në Korçë, që na i helmuan dhe na i vranë!
    Ata dy mësuesit asnjeri dhe as tjetri nuk ishin Islamist! Po të ishin s'do ti vrisnin sepse do ta dinin që ata popullates nuk do t'u flisnin për " shqiperin si nëna ime" por për Arabin si vendin e tyre!
    Këtë donin armiqtë tanë në shekuj!
    JU mund ta provoni geezera zhdukjen tonë sepse jeni në të njejten vijë me Millosheviqin!
    Ju keni bë politiken e Millosheviqit!
    Sepse, të gjitha ata që kanë shikuar kah Mekka ka qenë njesoj si të shikonë kah Shumadia!
    Kosoven si shtetë, nuk e kanë pranue as bijtë e Muhamedit e të car Dushanave!
    Sepse janë vëllezër të një gjaku por me dy besime!
    A , nuk erdhen nga ato vende dikund slavet në ballkan?
    Shumë hordhi e kanë provuar gjerë më tani, të zhdukin popullin shqiptarë dhe gjuhen e tij, me do farë Libra të fallsifikuar por s'ja kanë arritë!

Feja shqiptare, Kombi shqiptarë dhe gjuha shqipe janë të mbrojtura nga perendia!

Ja një shembull:
    Kur gjithmon armiqtë e shqiptaris, qofshin Islamist apo edhe Sllavist, donin ta zhduknin këtë popull të vogel por të mbrojtur nga perendia, Zoti i madherishem, lëvizte një ngjarje të rëndësishme, që të shpetonte Token e tyre dhe gjuhen!
    Kur mendohej që Shqiperia dhe Kosova,do të mbesin pa shqiptarë sepse e sundonin ( pushtonin ) Osmanllijtë, Perendia u dergojë Librin e tij me emrin Kanun që tu përballeshin dhe t'u qendronin shekujve!
    Kur pas pavarsis ngarenin serbi e greku - Perendia e bëri të ndodhë Lufta e parë Boterore dhe me këtë Shpetoi tërë Shqiperinë të mos binte nen sundimin serbo-grekë!
    Kur Serbia i ngarkonte shqiptaret në Trena, si shtazë për ti derguar në Turqi, me marrveshje me Islamistet turkë, që ti ndihmonin serbis që ta shprazte Kosoven nga shqiptaret - Zoti serish e bëri Luften e Dytë dhe bombat e Gjermanis Hitleriane, të rëna mbi Beograd, e shpetuan Kosoven që të mos shprazej nga shqiptaret,me pelqeimin dhe miratimin e islamistëve!

Kur Serbia, e perzuri tërë Kosoven nga Kosova, që do të thotë shqiptarët me bekimin dhe pelqimin e shteteve arabe, si vëllezer të serbeve dhe rusëve - Zoti serish e aktivizoi Naton dhe bombat e saja e shpetuan Kosoven nga Zhdukja, sipas planeve serbo-arabe!
    Serbia vriste - Arabia furnizonte!
    Edhe kur u vranë 8000 " boshnjakë musliman të Bosnjes në Srebrenicë" Arabet serish i duartrokisnin Serbisë dhe e furnizonin me armatim dhe naftë!
    Unë i kam kuptuar ata sepse " vllai sado i keq që është e ke vlla"!
    A, arabet dhe serbet me rusë vllezer janë!

Kështu që; Ju që kercenoheni me zhdukje mund të shkoni lirishtë në Beograd ku edhe e keni vendin!

Beogradi nuk i do shqiptarët me dukje Europiane!
    Beogradi i do vetem ata shqiptarë që kanë dukje arabe!
    Bile për tu dukur të tillë edhe i paguan shumë- shumë majmë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 13-06-2008 më 06:05

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

Exclamation

Ja e ardhmja e gjuhës shqipe po nuk luftuam virusin islam!!!

مقاله قرآنی در نشريات عمومی، تخصصی و ويژه*نامه*های قرآ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Përshendetje të gjithëve.Shkrimet e juaja më kan befasuar se sa të rreptë jeni dhe kjo sna ka hije aspak si shqiptar OK. nuk e kemi tradite Ne. -JU DUA TË GJITHËVE PA MARR PARASYSH SE CILËS FE I TAKONI .

Katolikët i perbej ne Zotin Jezus qe ta lini kete teme te pa rendesishme.
    Muslimanet i perbej ne Muhamedin qe ta lini kete teme te pa rendesishme

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anëtarësuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar më parë nga nezir2007 Lexo Postimin
    Përshendetje të gjithëve.Shkrimet e juaja më kan befasuar se sa të rreptë jeni dhe kjo sna ka hije aspak si shqiptar OK. nuk e kemi tradite Ne. -JU DUA TË GJITHËVE PA MARR PARASYSH SE CILËS FE I TAKONI .
    Fakti eshte se shqiptari rreptesine e ka ne gjak, dhe duhet pak rreptesi apo jo?
    Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •