Close
Faqja 344 prej 1135 FillimFillim ... 244294334342343344345346354394444844 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,431 deri 3,440 prej 11341
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga LuKoLi Lexo Postimin
    Krejt Cionistat dhe Masonėt e Krishter !

Kėtu se kem as me te voglin dyshim !

Edhe Ataturkin e vurėn nė pushtet, edhe Hasan el-Bannan e vritėn, edhe muslimanėt i ndajten nė kufij, e gjith kjo eshte fryt i Frank Masonėve !
    Atehere te shkojme ne ShBA disi ilegalisht apo ne Irak e Izrael edhe ta hudhim veten ne ere se tjeter gje nuk na paska mbet edhe te shpresojme se 'Allahu' do na jape shume hyri...

Nje pyetje per ju. Kur do te filloni te mendoni me racionalisht?

Edhe shiitet dhe sunitet i ndane masonet dhe i futen ne lufte per khalifat e pushtet?! Sa keq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 09-06-2008 mė 07:46

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Oh moj ane, po me dhimbesh qe po hek per men, sinqerisht po ta them. PO ME DHIMBESH se nuk je e keqe, te kuptoj qe po mundohesh me mbrojt krishterimin duke e sulmuar islamin, po un tė citoj me qindra mijėra raste ku familjet e krishtere kan mbytur femit e tyre, i kan futur ne frigorifer, ne furr, ne mikro-onde, ne zjarr, ne qyreq, etj po kaloj vetėm se ju ka dok vetja e "fuqishme" ! Krime edhe me te ēuditshme egzistojn te tė krishteret si psh: mer armėn nxenesi dhe vendos ti vras gjith qka takon ! Nga tė krishteret i kemi satanistėt, qė me bibel ne duar ju luten ,... qka eshte kjo ? nga te krishteret jahovasit pretendojn qe duhet me vra vetėn ku edhe nje seri vetvrasjėsh para ca vitesh na ndodhi ne shqiperi ku femit u vet'helmojshin... kjo eshte per t'ardhur keq, po ka, ka shuuuuuumė me keq nė botėn ku Ti, po enderron, dil pak dhe hec ne per boten "tende" do e pash se do te turperohesh ! (ska tjeter fjal)
    Nuk kam nevoj per dhembshurine tende pasi pasi me ka dhen ZOTI aq mencuri sa te shoh me larg se hunda per dallim nga ti.

TI dhe te tjeret ne pamundesi per te gjetur kundefakte rrokeni pas rasteve individuale qe nuk kane perkrahjen dhe nuk justifikohen nga prifterinjet si ne rastet qe i kam permendur me lart.

Me thuaj ti pse popujt qe kane qene nen sundimin austro-hungarez jane shume me te perparuar nga ata qe kane qene nen suntimin turk dhe pse edhe ata qe kane qene nen kete sundim por nuk jane islamizuar prape jane me mire se ne shqiptaret.
    Shiqo p,sh maqedonasit sllav ,sado popull i vogel qe jane prap jane me te shkolluar se ne dhe nuk kane emigrim si ne shqipatret qe nuk ka familje qe nuk ka dike jashte.

Pastaj me se shumti qe po me qeshet eshte ajo kur thuani te gjitha te arriturat e njerezimit jane zbuluar me ane te kuranit ,por a nuk ju duket e cuditshme qe pse asnje musliman nuk ka bere zbulime por keto zbulime jane bere nga te krishter e hebrenj.Mos doni te thuani qe ata shkencetar jomusliman kane lexuar kuranin tinez e muslimanet se kane kuptuar se prape do bini ne kundershtim me fjalet e juaja pasi intelegjenca eshte e lindur dhe jo e fituar se prape me te mencur dhe me afer ZOTIT dalin jomuslimanet.
    A KE EDHE KETU KUNDERFAKTE.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Islami ėshtė dhunė, ėshtė fatkeqėsi, ėshtė injorancė e arabėve. Ėshtė virus qė na ėshtė qepur. Kur thua islam ėshtė njėsoj sikur ke thėnė Bin Laden. Kur thua islam ėshtė njėsoj sikur ke thėnė vdekje.

Islami si feja mė e papastėr qė mund tė ekzistojė, ndyn ēdo shoqėri, shkatėrron ēdo tė mirė tė ndėrtuar. Ėshtė feja e barbarėve dhe e barbarėve do ngeli.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Atehere te shkojme ne ShBA disi ilegalisht apo ne Irak e Izrael edhe ta hudhim veten ne ere se tjeter gje nuk na paska mbet edhe te shpresojme se 'Allahu' do na jape shume hyri...

Nje pyetje per ju. Kur do te filloni te mendoni me racionalisht?

Edhe shiitet dhe sunitet i ndane masonet dhe i futen ne lufte per khalifat e pushtet?! Sa keq.
    Je i lire,

Sheh Albani r.a., i ka dėnuar vetvrasjėt.

Sheh Albani ishte ndėr dijetarėt mė tė mdhej Shqiptar nė botėn Islame.

Tash fjala yte, kundėr t'atij.

Khalifati do te ri-kthehet moisio,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk kam nevoj per dhembshurine tende pasi pasi me ka dhen ZOTI aq mencuri sa te shoh me larg se hunda per dallim nga ti.

TI dhe te tjeret ne pamundesi per te gjetur kundefakte rrokeni pas rasteve individuale qe nuk kane perkrahjen dhe nuk justifikohen nga prifterinjet si ne rastet qe i kam permendur me lart.

Me thuaj ti pse popujt qe kane qene nen sundimin austro-hungarez jane shume me te perparuar nga ata qe kane qene nen suntimin turk dhe pse edhe ata qe kane qene nen kete sundim por nuk jane islamizuar prape jane me mire se ne shqiptaret.
    Shiqo p,sh maqedonasit sllav ,sado popull i vogel qe jane prap jane me te shkolluar se ne dhe nuk kane emigrim si ne shqipatret qe nuk ka familje qe nuk ka dike jashte.

Pastaj me se shumti qe po me qeshet eshte ajo kur thuani te gjitha te arriturat e njerezimit jane zbuluar me ane te kuranit ,por a nuk ju duket e cuditshme qe pse asnje musliman nuk ka bere zbulime por keto zbulime jane bere nga te krishter e hebrenj.Mos doni te thuani qe ata shkencetar jomusliman kane lexuar kuranin tinez e muslimanet se kane kuptuar se prape do bini ne kundershtim me fjalet e juaja pasi intelegjenca eshte e lindur dhe jo e fituar se prape me te mencur dhe me afer ZOTIT dalin jomuslimanet.
    A KE EDHE KETU KUNDERFAKTE.
    Maqedonėt mė tė mir se ne ? Ev ev... i paske mar lakmi shkive, je e para. Kurse sa i perket menquris, qe jan me te menqur se ne, ketu mund te flasėsh vetem per vete. Po te ishin me te menqur, do te kishin respektuar pak oj Dallen2she, Turkija ishte ajo qe na okupoj, e turqia jo qe ja kalon maqedonis, hungaris,... por ajo shtyhėt me shtetet si Franca-Gjermania sa i perket ekonomis !

Tash po te kuptoj me mir, ti mendon qe ai qe eshte me i pasur, e ka me te drejt apo ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga Karl_Ēekiēi Lexo Postimin
    Islami ėshtė dhunė, ėshtė fatkeqėsi, ėshtė injorancė e arabėve. Ėshtė virus qė na ėshtė qepur. Kur thua islam ėshtė njėsoj sikur ke thėnė Bin Laden. Kur thua islam ėshtė njėsoj sikur ke thėnė vdekje.

Islami si feja mė e papastėr qė mund tė ekzistojė, ndyn ēdo shoqėri, shkatėrron ēdo tė mirė tė ndėrtuar. Ėshtė feja e barbarėve dhe e barbarėve do ngeli.

Po nė tė vėrtet qfar dmthnje ka Islami ?

Musliman ?

Mendo Karksi Cekic, se ky virus qė po e kontaminom kontinentin e vjeter se shpejti do ta kontaminon edhe Vatikanin !

Fitorja na eshte premtuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Maqedonėt mė tė mir se ne ? Ev ev... i paske mar lakmi shkive, je e para. Kurse sa i perket menquris, qe jan me te menqur se ne, ketu mund te flasėsh vetem per vete. Po te ishin me te menqur, do te kishin respektuar pak oj Dallen2she, Turkija ishte ajo qe na okupoj, e turqia jo qe ja kalon maqedonis, hungaris,... por ajo shtyhėt me shtetet si Franca-Gjermania sa i perket ekonomis !

Tash po te kuptoj me mir, ti mendon qe ai qe eshte me i pasur, e ka me te drejt apo ?

Jo te prapambeturit ,injorantet ,terroristet kane te drejt ,ku je tu jetu ti ne mars a?

Turkia shtyhet me GJermanin hahahha.... a ke qene more ndoj here ne Turqi ,a i ke pare fshatrat e Turqise a vetem po fol paushall.Une kam qene dhe kam pare periferit e qyteteve dhe fshatrat jane katastrofe.

P.S. mos me quaj me dallendyshe sepse po me ngjan ne arab e jam alergjike prej tyre

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jo te prapambeturit ,injorantet ,terroristet kane te drejt ,ku je tu jetu ti ne mars a?

Turkia shtyhet me GJermanin hahahha.... a ke qene more ndoj here ne Turqi ,a i ke pare fshatrat e Turqise a vetem po fol paushall.Une kam qene dhe kam pare periferit e qyteteve dhe fshatrat jane katastrofe.

P.S. mos me quaj me dallendyshe sepse po me ngjan ne arab e jam alergjike prej tyre
    Si dallėndyshe po me dukesh

Ti si duket, se paske shkel kurr evropen shengen me kemb

Tė uroj,

i/e regjistruar Maska e klaus fisher
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    aty ku mbaron hapesira
    Postime
    254
    A TE KUJTOHET XHIVOLA ?-NJE GRUSHT DJELMOSHASH ISHIM NE ATEHERE POR NGA NE DRIDHEJ I GJITHE CINCINATI( ARTURO UI) Jepini pak gjize te haje qe te vije ne vete dhe mos iu pergjigjni se po qelbet forumi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    [QUOTE=LuKoLi;1934678]Si dallėndyshe po me dukesh

Ti si duket, se paske shkel kurr evropen shengen me kemb

Kam qene ne ZVICER dhe FRANCE ne shtetet perendimore dhe per ato pak jave sa kam qendruar kam pare te arriturat e tyre sikurse kam qene edhe ne Turqi nje here me aeroplan dhe skam pare asgje keq ndersa heren e dyte me veture per Antali dhe aty kam pare fshatra katasrofale.
    Kete vit kam deshire ti shoh te arriturat paraislamike (piramidat) por ata zhgjebanat arab ende sna kane pranuar si shtet dhe nuk na pranojne pasaportat

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •