Boooo i kam harruar deshirat e femijeris,
Boooo i kam harruar deshirat e femijeris,
kur isha e vogel vdisja te kisha nje shtepi per kullat, ose nje nga ato lojrat qe ke mundesi te gatuash, apo te formosh gjera te ndryshe nga nje gel apo sec ishte, sme kujtohet por e pash ne tele ne greqi dhe sadoqe desha nuk i thash mamit se e dija qe sdo kisha mundesi ta kisha :P, isha nja 6-7 vjece
tani kur te kem femije do ti blej, por sdo me vije nderment te loze me kukulla, por ku dihet mbase me vajzen e ardhshme
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kur isha i vogel kam pase deshire te kem makinen e ShumakeritLoL nuk realizohet
![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Kur ishim te vegjel gjera te vogla deshironim kur te blinte prrindrri nej loder te behesh zemra mal kurse tani spo kenaqemi me asnje gje
Trimi Mire Me Shoqe Shume
T'mos i kisha prinderit pasanik. Per kte shkas (pasuris) me menjanonin shoqeria. Qe i vogel lutesha t'behemi te varfer qe te kem shoqeri.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
asgje sdua nga femiria vetem te kthehem edhe nje here ne ate moshe![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
une me te then te drejten deri sonte i kam pasur te gjitha nuk me ka munguar as edhe nji gje cfare te doja ma blinin prindrit(Kam prinder me te mire ne bote)....Cfare kisha qef per momentin esht nji makin por ate do e blej vet;-)......
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ndersa une, sa here shoh diçka qe doja ta kisha dhe nuk i kisha kur kam qene femije, ia blej femijeve te mi, por fatkeqsisht shpesh here me ndodhe qe atyre nuk iu pelqejne ato gjera edhe aq.
![]()
Dy njerezit e mi me te dashur qe nuk i pata dot prane meje. Uroj te jene mire dhe te mos mi shqitin syte nga cdo skaj i qiellit.Çfarë dëshironi që nga fëmijëria?
Ndryshuar për herë të fundit nga *Anxhi* : 05-06-2008 më 11:45
Krijoni Kontakt