Close
Faqja 29 prej 51 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 504
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Edhe une jam dakort me ate qe thua qe Milani eshte Milan kete e dime te gjithe. Por Milani sot vet e gjuajti me shkelm vendin qe i siguronte pjesmarjen per Champions.

Sa per ndeshjen Torino - Fiore, une jam me se i bindur qe Fiore do ta fitoj. Pasi ajo eshte finalja e tyre... skane rruge tjeter, kurse Torino e beri detyren e vet sot fitoj dhe e siguroj qendrimin ne Seria A ska motiv per ndeshjen me Fioren, gjithsesi ngelet te shohim javen tjeter se cdo ndodhe.

Me pak fjale, une Milanin e shoh jashte Champions League sezonin e ardhshem!
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    A mortja qe sju ha ju.
    Ne uefa le te rrije Milani, kot paskam bere tifozllek qe te hyje ne Champions. Ja zbertheu brinjet napoli, nga te katra anet. . . Ishte ndeshje e veshtire per milanin per vete faktin qe stadiumi san paulo ishte plot e per plot...dhe zakonisht ne ndeshje te ketilla Napoli sfal. Sic rrafi interin, milanin e te tjera me rradhe.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga Pajtim123 Lexo Postimin
    Nuk e di pse e bėni aq tragjike. Milan ka 3 ndeshje qe fiton me merit dhe ne at periudh te gjith e ngritem Milanin ne qiell ndersa tani na rrafi Napoli dhe ju po e ulni menjeher Milanin ne nje nivel femijesh te lagjes siq ke shkruar ne njerin nga postimet tua. Nese e don nje skuader me zemer ateher duhet te jesh me te edhe ne kohe te veshtira e jo vetem kur fiton trofe. Vertet nuk luajtem mir sot mirepo nuk mund qe ta quash Sedorfin nje Vdeksin sepse pa kontributin e ti Milan nuk do te ishte kampion Evrope. Mu ma merr mendja se Torino mundet ta mposht Fiorentinen edhe pse e ka siguruar mbetjen ne serie A.

FORZA MILAN

Pajtimi123 te siguroj se e dua me zemer Milanin dhe jam milaniste deri ne vdekje, kush me njeh ketu e di shume mire qe s'e hedh asnjehere poshte si kur fiton ashtu edhe kur humb, perkundrazi e mbeshtes gjithmone. Por jam dhe nje tifoze me kembe ne toke dhe i them gjerat ashtu si duken. E vertete qe ka luajtur 3 ndeshje cilesore ku ka fituar 5:1, 4:1 dhe 2:1. Ajo qe s'ma mbush mendjen eshte qe si ka mundesi qe nje ekip i cili fiton tre ndeshje radhazi dhe pasi ben nje loje spektakolare ne derbi shkon dhe humb ne napoli? Une kam pare ndeshje edhe me te bukura te napolit dhe kjo e sotmja kunder milanit s'ishte ndonje ndeshje kushedi se ēfare se lojtaret e napolit luajne shume here me shpejt se sot, por ishin milanistet ato qe ia lehtesuan punet ne fitore napolit.
    Nuk ma merr mendja te thuash se Milani ishte i lodhur nga derbi dhe e humbi ket ndeshje, s'eshte e vertete aspak, sepse Milani eshte ai ekip qe me keto lojtare qe ka ne organiken e vet para disa muajsh ka pas luajtur nga 3 ndeshje ne jave dhe arriti te fitonte champions dhe te ruante vendin e katert ne serine A (behet fjale per vitin e kaluar), ndersa sot nuk mund te fitonte kete ndeshje kur behej fjale per qendrim ne Champions???? Me thuaj kur eshte dorezuar milani perpara nje objektivi kaq te rendesishem? Asnjehere
    E vertete qe e quajta ndeshjen e milanit ndeshje lagjesh dhe po e perseris prape, ndeshja e djeshme ishte njesoj si te luanin 10 vjeēaret e lagjes sime me ekipin e pare te Elbasanit... aq dobet dhe qe ta them shkurt fare... mendimi im eshte se ne kete humbje te Milanit ka shume gisht Sponsori gjeneral qe mban ne uniforma dhe ky eshte turpi
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    Si do behet me Milanin do na bej me zemer. Iku ky vit tani duhe nje skupe e mire me xhaxhot qe kemi i falenderojme per ato gjera qe na dhuruan por duhet te ikin,Cafu,Simic,Maldini,Brochi,Serginho,Ronaldo,Gi lardino,Favalli.
    Per mendimin tim nga organika qe kemi deri tani duhet te qendrojne:

Portier: Kalaē (dhe pse kundra Napolit imitoi Dida ne disa gafa)

Mbrojtes: Maldini (vetem me pranine e tij i tremb kundershtaret, njesh e kam ), Nesta, Kaladze, Jankulovski, Serginho.

Mesfushe: Kaką, Gourcuff, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Emerson.

Sulm: Paloschi, Pato

Pastaj te tjeret faleminderit per ate qe kane dhene, me gjithe respektin e mirenjohjen duhet te zevendesohen.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Per mendimin tim nga organika qe kemi deri tani duhet te qendrojne:

Portier: Kalaē (dhe pse kundra Napolit imitoi Dida ne disa gafa)

Mbrojtes: Maldini (vetem me pranine e tij i tremb kundershtaret, njesh e kam ), Nesta, Kaladze, Jankulovski, Serginho.

Mesfushe: Kaką, Gourcuff, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Emerson.

Sulm: Paloschi, Pato

Pastaj te tjeret faleminderit per ate qe kane dhene, me gjithe respektin e mirenjohjen duhet te zevendesohen.
    Kam nje shok te qe e kam shok berlusken ti them te veri ty trajnere ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

QUOTE=thekthi;1911461][I]Edhe une jam dakort me ate qe thua qe Milani eshte Milan kete e dime te gjithe. Por Milani sot vet e gjuajti me shkelm vendin qe i siguronte pjesmarjen per Champions.

Sa per ndeshjen Torino - Fiore, une jam me se i bindur qe Fiore do ta fitoj. Pasi ajo eshte finalja e tyre... skane rruge tjeter, kurse Torino e beri detyren e vet sot fitoj dhe e siguroj qendrimin ne Seria A ska motiv per ndeshjen me Fioren, gjithsesi ngelet te shohim javen tjeter se cdo ndodhe.

Me pak fjale, une Milanin e shoh jashte Champions League sezonin e ardhshem![/I][/QUOTE]

Nuk e ka me Milani ne dor me pak fjale
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ku eshte dorjanbiti se si besonte fjaleve te mija ne fillim kur thashe milani rezikon vendin e 4
    gjithsesi me vjen keq qe milani te ngel jashte
    ka dhe 90 minuta cdo gje mund te ndodhe
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    mjafton qe mos te fitoj interi kampionatin, keshtu te pakten ngushellohemi pak per mungesen ne champions
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    nje fitore e merituar nga ana e napolit skam cthem me shume !!! na ofenduan ngjyrat kuqezi ata lojtare !!! duke filluar nga gattuzo i pari edhe deri tek pato me i riu !!! nuk falet nje humbje e tille !!! megjithate shpresa vdes e fundit !!! skemi cbejme do presim edhe nje jave deri sa te mbarojne ndeshjet e fundit qe i interesojne milanit !!! fiore duhet te dali o barazim o humbje ne torino edhe milani i destinuar per te fituar me udinezen tashme qe kjo e fundit qe lufton per nje vend ne uefa !!! megjithate me ate paraqitje qe ben djajte as ne uefa se meritojne te qendrojne !!!

duhet te behen disa blerje edhe nuk e kam llafin per sagnol apo per ndonje lojtar te ketij kalibri !!! duhen blere lojtare tamom !!! edhe njehere turp per milanin, napoli e meritoi ndeshjen ta fitonte edhe me thelle !!! milani beri gabime amatore para portes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga xhori Lexo Postimin
    mjafton qe mos te fitoj interi kampionatin, keshtu te pakten ngushellohemi pak per mungesen ne champions
    i vetmi ngushellim dje ajo ishte barazimi i sienes me interin qe na ben pak me te gezuar se bernut ishte dita e djeshme !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 29 prej 51 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. AC Milan - Djajte Kuq & Zi ne sezonin 2008-09
    Nga beerti nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 504
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 19:24
  2. AC MILAN 1899 - Djajtė Kuq e Zi
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 300
    Postimi i Fundit: 09-09-2007, 15:02
  3. Dostojevski nuk ndihej i vetmuar
    Nga Fiori nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 29-05-2006, 19:23
  4. Per ata qe na harrojn ......keshtu si per qef
    Nga shtrigaa nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 02:28
  5. Shejtani
    Nga Albin nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2004, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •