Kete vit skuadra me e kompletuar eshte ajo e Spanjes, dhe mendoj se do ta fitoj kete titull.
Austria
Zvicra
Polonia
Portugalia
Italia
Franca
Greqia
Turqia
Ēekia
Gjermania
Kroacia
Rusia
Hollanda
Spanja
Suedia
Rumania
Kete vit skuadra me e kompletuar eshte ajo e Spanjes, dhe mendoj se do ta fitoj kete titull.
Si tifoze gjermane them GJERMANIA i ka lojtaret e rinj dhe me eksperience kesaj here. Ja keta njeshat jane pretendente![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanistja_el : 29-04-2008 mė 15:22
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Milanistja edhe une me Gjermanin jam por vertet ka 1 grup lojaresh te rinj por mungon Eksperienca.
Gjithsesi vertet shpresoj ta fitoj Gjermani.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Te kujtoj se ne Boteror pa piken e eksperiences dolem te tretet yllo. Kesaj here kemi pak me teper eksperience se ne Boteror, gjithe lojtaret jane aktivizuar me kombetaren gjate kualifikimit dhe ka talente. Duhet te fillojme te kemi besim te ekipi yne i zemres. Para ca vitesh i thonin pleqte e krujes, tani i thone foshnja por Gjermani ka tregu se nuk i trembet opinionit, si gjithmone do tregojme se jemi pjese e historise se futbollit Evropian e boteror dhe se pa fershellyer arbitri me ne s'ke fituar ndeshje. Contaci fino in fondo yvo![]()
Gjermania akoma e veni ne dyshim pupupupupuppu Na merzitet :P
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Jam tifoze Shqiptare ne radhe te pare, pastaj dhe Gjermane dhe Milaniste deri ne vdekje, qe ne 90 kam me keto ekipe, jo kur luante Bierhoff, s'jam tradhetare une qe te shkoj me ato qe fitojne. Ne kompeticionet e ndryshme jam gjithmone tifoze me ekipet gjermane, mjafton mos luajne me Milanin se fiton zemra, Milani. Pas Milanit, adhuroj Bajern e Mynihut. I njoh dhe ekipet gjermane, shume mire
![]()
si pik e par austria dhe zvicrra, do marrin ni kamion me pare :P
mendoj se gjermania po ja kam frigen italis :P
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Fiton Gjeramania per mendimin tim se jane me te forte![]()
Kur Mungon Tigri Ne Mbreterine e Vet,Majmuni Behet Mbret
Gjermania dhe Rusia jane dy shtetet qe kane dale me shume ne finale te europianit. Patjeter qe keto jane vetem statistika qe vlejne vetem per Gjermanine pasi ndeshja per ta eshte jo 90 por 93 minuta.
Por edhe nga Rusia pritet ndonje surprize. Ci punoi Anglise ne ndeshjen e fundit per eliminatore.
Une jam tifoz i Cekise dhe do uroja te dilnin mire.. Ca ti besh qe kane Rosichkin te demtuar, shpresoj te permiresohet, Nedved uroj te kthehet ne kombetare.
Italia dhe Portugalia do bejne figure te mire.
Italia mendoj se e merr.
beqar
Krijoni Kontakt