Elbasanlliu edhe besi logel per tu shtu keni ju pa merak![]()
Elbasanlliu edhe besi logel per tu shtu keni ju pa merak![]()
Mr_Tironci
ahahhahaa kam 5 vjet ktu edhe kam ba floode e pranoj ka koh qe skam boo ExTrEmE 1 dit pa u shtu aop me ka shajt me floode lool ja q1n1 r0pt edhe ju mer burr une sdu aop me tall lesht e dua per te mbrojtur sadopak albasoul
Me kete qe shkruajte tash e permbylle te gjithen, ne njeren ane ofendon stafin i cili te morri ne test per te miren tende qe te fitosh nje acc qe kishe deshire pasi ate test nuk e kalove me sukses. Ne anen tjeter ofendon anetaret qe te japin pergjigje konkrete reth ceshtjes tende.
E gjithe kjo permblidhet dhe krijohet nje pasqyr e parafytyrimeve tua mbi te qeni operator.
Nese te ka share Extreme, c'na intereson neve kjo pune? Ka te beje me shtimin tend dicka ose me moskalimin e testit?
Nese deshiron aop, duhet te jesh i zoti dhe te mos ofendosh askend por ti dalesh vetes para o burr.
Per mua nuk e meriton ti nje acc Aop sepse nje acc te tille e quan si nje loje dhe te cilen munda ta fitosh leht, jo asesi.
Acc nuk i meriton per disa shkaqe, kryesori eshte ai qe ti ofendon nje gje qe nuk i ngjan nje operatori te dhomes Shqiperia te rrejtit Albasoul, pastaj moskalimi i testit tregon pervojen tende ne komanda e te qenit operatore, gje qe tregon se nuk je i afte te besh asgje per dhomen dhe stafin e Shqiperise.
Nuk ka dhe nuk do te egzistoj nje aop qe nuk do te dije te pakten komandat baze dhe sjelljet ne main dhe dhomat tjera kryesore.
Gjithe te mirat.
Ndoshta pas disa vitesh do jesh gati
Rapsoul.
Sui generis
Mr_Besi dhe The_Dark_Night ju lutem te mos beni kerkesen vende e pa vende . ne kete teme do flitet rreth ceshtjes time . Nese ju nuk keni acces beni nje teme te re edhe shkruani per acce tuaj . Kshu qe ju lutem mos postoni vend e pa vende . Staffi i Albasoul jam i mirenjohur per pergjigjet tuaja . Do ju lutesha qe kur te hapen shtimet per acc te me lajmeroni . Moderatori i forumit le ta mbylle kete teme . Flm .
une du sop ke albasoul shpejt hahahahahhahaha
Yasmin sesht e thene dhe me vend kjo qe thua ne fund, sepse per tu bere Operator ka dhe pika te tjera. psh: per tu bere operator te #partizani, pika me e rendesishme qe te behesh Operator mjafton te jesh tifoz i Partizonit dhe pas nje kerkese me sopet ose me founderin e ksaj dhome , mund te behesh Operator.
Pranaj mos i tremb userat me ate qe ke shkrujt dhe regulloje pak postimin dhe shkruaj: Keto jane pikat me te rendesishme per tu bere Operator ne dhomen #shqiperia dhe jo Albasoul.Network![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 02-05-2008 mė 20:33
Ngadale bre djema se ka ma pleq ketu ce meritojn Acces :P
ti thith ajrin e TIJ,dhe nuk i nenshtroshesh ATIJ.
Krijoni Kontakt