Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
hahahahaha sa per ariun , ska nevoje se kam prej verteti , dhe vetem nje fershellime dhe mblidhen ne oborr e lozim me topa bore hahahaha
pastaj geshtenjat ku ti marr se ktu ka vetem nga ato te egrat qe jan helem fare![]()
ahh po se harrova me ngre nervat ClaY_MorE se ka mbyll zyren e mbleserive , se desh gjeta burrelol
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Kohet e fundit kam filluar te urrej kur me bie zilja ne mengjes per t'u çuar, pasi kam fjetur vetem 3 ore, sa stressssssssssssss.
Ah kam bezdi dhe kur shkruaj nje mesazh ne forum dhe kur jam duke postuar ma heqin postimin nga duart se tema eshte mbyllur: me ka ndodhur disa here te me ngeli postimi var![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Kete punen e ziles do ta shqyrtoj nje here se nuk eshte ide e keqe qe mos e vesh fare, po ndonjehere kur fle pa zile zgjohesh 1 ore perpara, kur ve zile nuk ta mban te ngrihesh nga krevati. E kam thene une, ne shqiptareve s'na kendohet asnjehere abetarja, une jam e para
Sa per punen e shkrimeve... sa te pashpirt keto moderatoret na ndrydhin shprehjen e ndjenjave, gjynaf ore gjithe kjo goce une te behem me nerva
MorDor ta paça borxh qe me keshillove, ne raste te tilla ta shperblefsha, se me kaluan dhe nervat (:
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mua me ngre me shume nervat genjeshtra, pastaj genjeshtra pa arsye (aka patologjike), pastaj genjeshtra pa arsye dhe e qellimshme. Me ngre nervat edhe zilja e celularit tim. Po vazhdoj ta mbaj sepse e shikoj qe arrin t'u ngrere nervat edhe te tjereve me sukses.
Kur vijn njerzit era hudhra, me ulet tensioni direkte.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt