me mire keshtu arben katoliku
me mire keshtu arben katoliku
JO SEKS PARA MARTESE
Mbiemrat duhet tė ndėrrohen si shenjė e besnikėrisė ndaj Shqiptarisė e jo si shenjė e besnikėrisė ndaj krishterimit.
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Edhe kam ndėrmend ta ndėrroj mbiemrin, jo pėr arsye fetare, thjesht do tė vė njė mbiemėr qė mos ta kėtė kush, njė shqiptar.
Po kur tė krijoj familjen time.![]()
Life's too short to remove USB safely.
He mor burre kaq rendesi paska mbiemri. Ta ka thene Diesel Industry mbiemri samar eshte. E rendesishme eshte cfare ke ne koke dhe ne shpirt. Keto dy gjera te bejne te dallueshem nga nje Islam apo Jozef tjeter
FLANGO MA NON FLECTO
nese je martuar, merr mbiemrin e gruas tende, nese eshte christian
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
po mire rexhina edhe gruen e kam kristiane por edhe ajo ka mbiemer islamik " Hafezi "
edhe une kam menduar si mesia4ever se emri e mbiemri nuk kan rendesi por te prezentimi im shum me kan thene se duhet me ndryshu mbiemrin edhe e hapa kete teme
Zoti ėshtė dashuri
Nashi ti o je shume naiv o ben si i tille. Po mendoj eshte kjo e dyta. Por pse mor dak meqe te tjereve nuk u pelqen mbiemri apo te kane thene qe mbiemri yt nuk shkon me fene tate te re, ti duhet ta nderrosh patjeter? Ti rron per veten dhe Jezu Krishtin apo per llafet e te tjereve? Po me te thon ndonje nga keto ngacmusit e forumit p.sh ik laji duart e fytyren ne wc dhe bej nevojat ne lavaman ti do ta besh kete???
Ca e vret mendjen mor burri i dheut. Te takon ty ta zgjidhesh kete gje jo te angazhosh nje forum te tere per te te vene mbiemrin. Ja mbarove punen e mbiemrit po pastaj me ca do merremi me emrin??? Me sa kuptoj une ti do te largohesh nga tradita historike qe ka familja jote me islamin. Por puna eshte qe mjafton te jesh i lidhur me shpirt me fene e re qe ke zgjedhur, pa emrat skane rendesi....
FLANGO MA NON FLECTO
po ca jan kto budallalliqe" do ndroj mbriemrin un se jam i krishter" e po pastaj pse krishteri o muslimani njihen nga mbriemri....mba or cun mbriemrin qe ke e rri rehat se nuk ofendohet zoti jo.
Krijoni Kontakt