Close
Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 241
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Jack ai e beri nje gje te till i pari, muli vetem ja kthej sipas Islamit ajo eshte nene e besimtarve dhe kjo i bje njejt me kupto , ndoshta me te vertet keta bejne gam gam dhe ofendojn gjith diten .
    Ne Islam nena eshte para babait per 3 here
    Tjeter xheneti gjendet nen kembet e nenes
    Pra nena ka rendesi shum ne Islam
    Mirepo ofendimet filluan nga ata prandaj le te kene kujdes se qfar thojn .
    A u martua Muhameti me njė 9 vjeēare (pedofili i themi sot kėsaj)? -kjo isht pyetja qė ka bėrė ai anėtari. Ti (ju) nėse je i aftė t'i pėrgjigjesh drejt, me argumente, pėrgjigjiu. Nė tė kundėrt lėri nėnat nė punėn e tyre.

Thua qė Islamin e keni si nėna, ok, por dijeni se ka edhe shumė njerėz qė se kanė asnjė gjė. Kundėrshtoji me argumente, jo u sha Islami, ju direkt nga nėna. Kupton?Shpresoj tė kuptosh.
    Life's too short to remove USB safely.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    A u martua Muhameti me njė 9 vjeēare (pedofili i themi sot kėsaj)? -kjo isht pyetja qė ka bėrė ai anėtari. Ti (ju) nėse je i aftė t'i pėrgjigjesh drejt, me argumente, pėrgjigjiu. Nė tė kundėrt lėri nėnat nė punėn e tyre.

Thua qė Islamin e keni si nėna, ok, por dijeni se ka edhe shumė njerėz qė se kanė asnjė gjė. Kundėrshtoji me argumente, jo u sha Islami, ju direkt nga nėna. Kupton?Shpresoj tė kuptosh.
    O Jack une argumente i kam dhene e ka me shkronja me te medhaja se koka e vet , vetem shikoje disa postime me par por prap nuk ndalen dhe ofendojn gjith diten .
    Nena per besimtaret sipas Islamit jane grate e Pejgamberit a.s nje korrigjim te vogel .
    Menyra e pyetjes qe ofenduese me te vertet ne disa gjera nuk e di se ku jane adminat kaq kisha

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Eldonel, pikė sė pari tė pėrgėzoj qė paske mėsuar tė pėrdorėsh pikat, presjet, paragrafėt, kryerradhėn. Urime tė pėrzemėrta, forumi ia vlejti diēka pėr ty. (Mos e merr si ofendim, jam tepėr i sinqertė),

Paskėtaj, mund t'i ripostosh edhe njėherė shkrimet e tua, po me shenja pikėsimi kėsaj rradhe. Para se tė mėsoj se ē'mendim ke ti -ruaj sytė e mi.
    Life's too short to remove USB safely.

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Eldonel, pikė sė pari tė pėrgėzoj qė paske mėsuar tė pėrdorėsh pikat, presjet, paragrafėt, kryerradhėn. Urime tė pėrzemėrta, forumi ia vlejti diēka pėr ty. (Mos e merr si ofendim, jam tepėr i sinqertė),

Paskėtaj, mund t'i ripostosh edhe njėherė shkrimet e tua, po me shenja pikėsimi kėsaj rradhe. Para se tė mėsoj se ē'mendim ke ti -ruaj sytė e mi.
    Faleminderit per nje gje te tille s' ta marr per te keq mos u ndje i tille mirepo problemi ka qene jo ne ate se une nuk kam ditur keto gjera mirepo me disa persona mendoj as nuk jam munduar ta beje nje gje te tille .
    Une shum mire ja kam sqaruar ati diocleziano nje gje te tille ky le me qe s durohet po edhe e perzine temen me nje teme tjeter .
    Dioclezianos une i them ik lexo njeher ne kete tem aty ku shkruan sqarim i akuzave nese mund ta kundershton ai me fakte le te mundohet mirepo me gjera boshe ofendime e gjera te tilla mendoj qe nuk bene , ja ku e ke diocleziano
    Ē'mund tė thoni pėr akuzat ndaj Muhamedit si pedofil? Kjo eshte tema postimi numer 21 aty e ke lexoje njeher .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Tjeter xheneti gjendet nen kembet e nenes
    Une e kam lexu ni hadith ku Muhamedi thote se xheneti eshte nen hijen e shpates, qitash po na del nen kembet e nenave. Percaktonu ne njeren se po bjen ne konflikt te madh...

Pershendetje

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une e kam lexu ni hadith ku Muhamedi thote se xheneti eshte nen hijen e shpates, qitash po na del nen kembet e nenave. Percaktonu ne njeren se po bjen ne konflikt te madh...

Pershendetje
    O mesia4ever nuk fitohet xheneti vetem me shpate , ka edhe shume rruge qe te qojne ne te , po qe se ke nevoj ti tregoj aq sa di une , s' ka kurfar konflikti ketu vetem nese ti deshiron ta shohesh nje gje te tille .Sikur te me ishe pergjigjur edhe ti ne disa pyetje te mija tek nenforumi yt do te ishte me mire .

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kush eshte ky xheneti?eshte ke big brother?si emer i huj duket!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Sdi si i paske ngatrru , ata nuk ngjajn fare. Ne Big Brother esht Xhenemi .

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Parajsa shqip i bie , fundja edhe ju shum fjal arabe perdorni shum nga to ju kam treguar atyre qe i kane perdorur mos te vje qudi shume.
    Po edhe ai bigbrother q eshte me tregon pak shqip sme duket ne kurr nuk e kemi pasur nje fjale te tille .Ah sa probleme ka shqipja sidomos me keta intelektualet dhe librat qe i qesin ne dite te sotit , nje njeri qe se di anglishten mbet pyk si i themi ne .

Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    Atehere ose une nuk ''kuptoakam'' shqip, ose problemi qendrone tek ty qe nuk dine gjihen tende shqipe.

1.Fakti dhe e verteta jane dy gjera shume te perbashketa (per te mos thene sinonime)...
    Apo ju ndoshta jeni ende ne ndonje bunker dhe nuk po e shihni se dielli po shendrrit dhe pranvera ka ardhe???

2.Ajo qe beri enveri dhe komunistat si ai, ishte pasoje e ateizmit, ndersa ateistat po i vuajn tashti pasojat e komunizmit....kesaje i thone bumerang (sjell e bje vetit)

shnet ishalla
    besi
    1. "ajri qe thithe, uji qe pine, dielli qe te ngrohe, dhe toka qe jep buken" keto jane fakte? Me keto lloj faktesh mund te them dhe qe Une jam Zoti. Une i kam bere keto, mos me pyet si, po thjesht me beso se po sme besove do te fus ne furre te te djeg pas 50 vjetesh. Prandaj te them qe mos perdor fjalen "fakt" kur permend perralla te tilla.

2. Cfare nga ato qe beri Enveri, u shkaktuan nga ateizmi dhe qe nk do i bente nje fetar ?

Vetem ateistet po vuajne pasojat e komunizmit?

Faqja 20 prej 25 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •