Close
Faqja 31 prej 51 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 501
    i/e regjistruar Maska e rotullusi
    Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Besoj se me pershendet dhe mua qe u dedikova tifozeve te barces ate kengen : HARROJENI HARROJENI , KETE VIT KAMPJONATIN.

Vallai ndeshja e mbremshme ishte mese e veshtire. Nuk mendoja se do fitonte reali gjall ne bote. Me cpashe un pjesen e dyte sevillia ishte goxha dobet por dhe reali ishte shume lart sidomos ai Gutti, Snaider dhe Robben. Realit keto ndeshjet e fundit kundrra sevillias gjithmone i ka leshuar b.... tym po kete here ja hodhi.

Hajt urime o kampjonet e Spanjes
    Dhe une si tifoz i Realit nuk e besoja se do fitonim, por duhet pranuar qe Sevli eshte dobet shume ne kte faze ....Sa per 2 hollandezet sdo me gjesh ne te njejtin mendim , por Guti vertet ka qene ne form dje ....Ne pergjthsi Reali nuk ishte mire , por perfitoi nga gjendja e Sevilit .....nejse , ka goxha ndeshje akoma ...

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    pas fitores se javes se fundit mendoj se reali i madridit e ka te fituar kampionatin.

barcelona eshte ne krize dhe kete e tregoi edhe humbja e fundit.

forca Real
    vari leshte

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga rotullusi Lexo Postimin
    Dhe une si tifoz i Realit nuk e besoja se do fitonim, por duhet pranuar qe Sevli eshte dobet shume ne kte faze ....Sa per 2 hollandezet sdo me gjesh ne te njejtin mendim , por Guti vertet ka qene ne form dje ....Ne pergjthsi Reali nuk ishte mire , por perfitoi nga gjendja e Sevilit .....nejse , ka goxha ndeshje akoma ...
    Po tallesh ti apo c'fare, mos me thuaj qe po genjen per 1 Prill. Reali ishte 100% ne forme dhe kisha te pakten nja 5 vite te mira pa e pare ne kete forme realin. Qe ne periudhen e Del Boskes. Kur Reali eshte mire ju tifozet e Realit flisni keq, nuk kuptoje dicka doni ta shikoni Realin me kete loje qe beri me Sevillen apo doni ta shikoni me lojen qe beri me Valencian, jeni shum patetik, nuk di c'fare titulli t'iu vej. Dhe sa per Hollandezet mos fol, te mos jen ato aty Realin e gjeje ne nje pozicion me Valladolid, duke luftuar kush do rinte ne Primera Division dhe kush do shkonte ne Suguda Division. Nuk flas se jam tifoze i Hollandes dhe dua ti dal krahe tyre, po ke Reali po japin max dhe vijne nga demtimet te gjata. Behuni vetem njeher realista dhe mos flisni ne ajer.

P.s Nuk ke per ta pare me Realin e viteve 2000, ka pasur drejtim tjeter dhe staff tjeter jo kete te Schusterit qe le per te deshiruar. Qe ben diktat te liberalizuar sa per revistat dhe gazetat se ne realitet lojtaret e Realit jan pa Bari fare.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    Po tallesh ti apo c'fare, mos me thuaj qe po genjen per 1 Prill. Reali ishte 100% ne forme dhe kisha te pakten nja 5 vite te mira pa e pare ne kete forme realin. Qe ne periudhen e Del Boskes. Kur Reali eshte mire ju tifozet e Realit flisni keq, nuk kuptoje dicka doni ta shikoni Realin me kete loje qe beri me Sevillen apo doni ta shikoni me lojen qe beri me Valencian, jeni shum patetik, nuk di c'fare titulli t'iu vej. Dhe sa per Hollandezet mos fol, te mos jen ato aty Realin e gjeje ne nje pozicion me Valladolid, duke luftuar kush do rinte ne Primera Division dhe kush do shkonte ne Suguda Division. Nuk flas se jam tifoze i Hollandes dhe dua ti dal krahe tyre, po ke Reali po japin max dhe vijne nga demtimet te gjata. Behuni vetem njeher realista dhe mos flisni ne ajer.

P.s Nuk ke per ta pare me Realin e viteve 2000, ka pasur drejtim tjeter dhe staff tjeter jo kete te Schusterit qe le per te deshiruar. Qe ben diktat te liberalizuar sa per revistat dhe gazetat se ne realitet lojtaret e Realit jan pa Bari fare.
    Vertet eshte 1 prilli, por kjo sdo te thote gje ....Mesa shof ti e shef Realin vec ne ndeshje te rendsishme ...dhe ste ve faj pasi nuk je tifoz i tij ....Reali nuk ka 5vjet qe ska bere lojra te mira , te kujtoj pak qe vjet Reali ka bere disa ndeshje vertet te bukura, disa permbytje rezultatesh te cilin me te drejte e shpallen kampion ...Kjo sdo te thote qe vjet ekipi ishte mire....Loja qe beri me Sevilin ishte e njejta e asaj me Valencian , por kte radhe ishte nje Sevil vertet dobet , kjo nuk i rit vlerat Reali, ose kur nuk mund te thuash qe Reali lozi mire....Mua zakonishte me pelqen te flas me fakte , per hollandezet skam ndo1 fakt qe tme tregoj te kunderten , Robben nuk i ka dhene asgje Reali , ekam ndjeku shume ate lojtar tek Reali , 90% te topave i humbet sikur te jet nje lojtar qe vjen nga katigoria e 2-te e shqipris, Shjander eshte po ashtu ne nivele te dobeta, pra nuk eshte lojtar qe duhet te luaj tek Reali, qekur ka ardhur ne ekip, eka cuar topin me shume tek tifozat se ne porte , topin e mban sikur te jet i tij .... Van Nistelroy po ka dhene shume per ekipin ...se ate Drenthen sdu ta mendoj qe luan tek Reali ...Vertet skuadra nen drejtim e Del Boskes ishte e ralle, dhe Shuster ne asnje moment nuk duhej te Reali ....Dhe me cudit fakti qe presidenti e mbeshtet, apo behet kjo thjesht per mos te prishur atmosferen derisa te mbaroj kampionati ??? Shpresoj dhe besoj te jet kjo e 2-ta .....Murinio eshte emri qe do doja ta shikoja tek Reali , ose nje kthim te Del Boskes, por mbasi ky i fundit do jet trajner i kombtares ska shpres .....

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    rrotulluesi , une jam fans i realit po nuk pajtohem aty ku fol per Robeni edhe Shnajderin , Robeni dhe Shnajderi jane ne sezonin e pare keshtu e kane veshtirė sa per fillim , po ama vlerat e tyre jane te medha , Robeni kur e merr topin kalon leht kundershtaret sikur mos te ishin fare ata kundershtar . Shiko mbas dy viteve do e shohesh kush eshte Robbeni.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga rotullusi Lexo Postimin
    Vertet eshte 1 prilli, por kjo sdo te thote gje ....Mesa shof ti e shef Realin vec ne ndeshje te rendsishme ...dhe ste ve faj pasi nuk je tifoz i tij ....Reali nuk ka 5vjet qe ska bere lojra te mira , te kujtoj pak qe vjet Reali ka bere disa ndeshje vertet te bukura, disa permbytje rezultatesh te cilin me te drejte e shpallen kampion ...Kjo sdo te thote qe vjet ekipi ishte mire....Loja qe beri me Sevilin ishte e njejta e asaj me Valencian , por kte radhe ishte nje Sevil vertet dobet , kjo nuk i rit vlerat Reali, ose kur nuk mund te thuash qe Reali lozi mire....Mua zakonishte me pelqen te flas me fakte , per hollandezet skam ndo1 fakt qe tme tregoj te kunderten , Robben nuk i ka dhene asgje Reali , ekam ndjeku shume ate lojtar tek Reali , 90% te topave i humbet sikur te jet nje lojtar qe vjen nga katigoria e 2-te e shqipris, Shjander eshte po ashtu ne nivele te dobeta, pra nuk eshte lojtar qe duhet te luaj tek Reali, qekur ka ardhur ne ekip, eka cuar topin me shume tek tifozat se ne porte , topin e mban sikur te jet i tij .... Van Nistelroy po ka dhene shume per ekipin ...se ate Drenthen sdu ta mendoj qe luan tek Reali ...Vertet skuadra nen drejtim e Del Boskes ishte e ralle, dhe Shuster ne asnje moment nuk duhej te Reali ....Dhe me cudit fakti qe presidenti e mbeshtet, apo behet kjo thjesht per mos te prishur atmosferen derisa te mbaroj kampionati ??? Shpresoj dhe besoj te jet kjo e 2-ta .....Murinio eshte emri qe do doja ta shikoja tek Reali , ose nje kthim te Del Boskes, por mbasi ky i fundit do jet trajner i kombtares ska shpres .....
    Une vertet nuk jam tifoze i Realit, s'kam qene ndonjeher dhe s'do te jem. Pasi e kam nje ekip ne zemer nuk me pranon dot dy. Problemi eshte se une jam tifoze i futbollit dhe i shikoje te gjitha ndeshjet, vertet mendon se Reali vjet ka bere loje te bukur ! Ateher kjo tregon qe nuk e paske ndjekur Realin pasi beri nje loje Alla Katanaco (Italiane) loje qe u mbush plote me shkatrusa dhe me nje sulmues, ku bente Turn Over, une shikoje dhe ekipe te kategorise se dyte ne Spanje pasi jam shum i lidhur me futbolli dhe sikur 24/7 te kem mundesi te shikoje futboll e shikoje me kenaqesi dhe me deshire sikur po e shikoje per here te pare dhe me terheq. Realin e kam ndjekur qe femije dhe ja di lojrat e bukura dhe lojrat (pislliqeve) qe ben per kompanite e basteve, qe njihet shum mire si ekipi i kthesave ne pjese te dyte qe ti cpoje xhepat mileti. Pasi Reali kete 5 vjecarin e fundit eshte kthyer ekip bastesh dhe nuk mendon per tituj po mendon te mbushi xhepat dhe te bej merakto me shifra maramendese per lojtare qe nuk vlejne aq. Ne futboll ka 10 hile nje trimeri, shikoje me syrin e kritikut dhe e kupton me mire gjendjen e Realit.

Shpresoje te me kesh kuptuar ku e kam fjalen.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    Une vertet nuk jam tifoze i Realit, s'kam qene ndonjeher dhe s'do te jem. Pasi e kam nje ekip ne zemer nuk me pranon dot dy. Problemi eshte se une jam tifoze i futbollit dhe i shikoje te gjitha ndeshjet, vertet mendon se Reali vjet ka bere loje te bukur ! Ateher kjo tregon qe nuk e paske ndjekur Realin pasi beri nje loje Alla Katanaco (Italiane) loje qe u mbush plote me shkatrusa dhe me nje sulmues, ku bente Turn Over, une shikoje dhe ekipe te kategorise se dyte ne Spanje pasi jam shum i lidhur me futbolli dhe sikur 24/7 te kem mundesi te shikoje futboll e shikoje me kenaqesi dhe me deshire sikur po e shikoje per here te pare dhe me terheq. Realin e kam ndjekur qe femije dhe ja di lojrat e bukura dhe lojrat (pislliqeve) qe ben per kompanite e basteve, qe njihet shum mire si ekipi i kthesave ne pjese te dyte qe ti cpoje xhepat mileti. Pasi Reali kete 5 vjecarin e fundit eshte kthyer ekip bastesh dhe nuk mendon per tituj po mendon te mbushi xhepat dhe te bej merakto me shifra maramendese per lojtare qe nuk vlejne aq. Ne futboll ka 10 hile nje trimeri, shikoje me syrin e kritikut dhe e kupton me mire gjendjen e Realit.

Shpresoje te me kesh kuptuar ku e kam fjalen.
    Pajtohem plotesishte me ty , kur thua qe Reali vjet beri nje loje Alla Katanaco, normale qe me Kapelon c'pret ...gjithsesi vjet Reali ka bere disa ndeshje te bukura , qe kte vit nuk i kam pare , por kjo nuk e ben Realin e vjetshem ate qe une si tifoz i Realit dhe futbollit dua te shof (besoj se dhe e thash ne postimin e siperm qe nuk ishte me formen qe duhet )...Pajtohem plotesisht qe eshte dhe ekip bastexhinjsh, dhe qe presidentit nuk i interesojne titujt , (ekam thene dhe ne nje postimin tim ktu) Dhe eshte mese normale qe te gjitha kto ti bej nje ekip si Reali me 30kampionate , 14kupa ne spanje, 9 ch l... normale qe presidenti ben biznes ne ate ekip ,,,,Thejshte per ne tifozat qe jemi mesuar te shofim spektakel nga Reali nder vite kjo gje nuk na pelqen , ahtu si dhe ty qe je tifoz i fotbollit ....

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    rrotulluesi , une jam fans i realit po nuk pajtohem aty ku fol per Robeni edhe Shnajderin , Robeni dhe Shnajderi jane ne sezonin e pare keshtu e kane veshtirė sa per fillim , po ama vlerat e tyre jane te medha , Robeni kur e merr topin kalon leht kundershtaret sikur mos te ishin fare ata kundershtar . Shiko mbas dy viteve do e shohesh kush eshte Robbeni.
    Bukur, jane ne sesonin e pare ..por Robben vjen nga nje ekip jo pak i vogel, dhe jo me pak ekseperience , dhe nuk munde te thuash qe prit dhe 2 vjet qe ta shofesh , Per Shnajder e pranoj disi ..... Kto gjera tek Reali nuk mund te pranohen .....Reali nuk eshte nje ekip i vogel qe me blerjen e disa lojtarve duhet pritur 2 vjet qe te japin dicka per ekipin .... Ne nje moment kur Reali ka 6 vite pa mare Ch L ti si trajner duhet te maresh ne ekip lojtare qe te arish te fitosh, dhe jo lojtare tip Drenthe apo ku di une ....une ekam thene dhe me lart, qe as kampionatin nuk dua ta fitoj Reali, qe ti jepet fundi ktij spekullimi qe behet me ekipin , tu jepen fund venia me shume e rendesis per te blere lojtare qe kuresesi nuk duhet ta veshin ate fanelle, tu jepet fund blerje REKLAM tip Bekham ...Gje e cila veshtire te ndoth, pasi cilido president te vij te Reali normale qe vec bisnes do bej , per te fituar duke perfituar nga fama e ekipit....Nga nje ane me vjen te mos merem fare me kte skuader, pasi vitet e fundit jemi bere gazi i botes . por c'ti bej kanaleve televizive te vitit 87 deri 2002 qe trasmentonin ndeshjet e Realit me ekipet e dikurshme me , BUTRAGENJO, HUGO SANCHES, SANTILIANA,MITCHEL , RAUL,MORIENTES , HIERO,ZAMORANO, ZIDAN , e shume te tjere , qe me ben tifoz te ketij ekipi....

Anėtarėsuar
    27-05-2007
    Vendndodhja
    ne hapesire
    Postime
    265
    Ca flitet se Reali ka kerkuar ate Vucinic apo si eka ???? Ky shuster shushkua do na cmendi me duket , cjan kto turpe qe ndoshin ????SHUSTER IKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK PLEAS .....

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Reali i ka bere ofertė Daniele De Rossit dhe Alberto Aquilanit... sipas se perditshmes "MARCA"
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Faqja 31 prej 51 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  2. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  3. Real vs Barēa
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#4
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •