Postuar mė parė nga fisniku-student QkA kOnSiDeRoN Ti MoRaL???? RRegullin !!Sjelljen dhe virtytet e njeriut . Keni ndonje nga keto ju ?!! p.S Dita qenka nga me te bukurat sot po shkoi ti falem rrezeve te diellit qe na jep jet ,juve po ju le te shulleheni ne hije . Mireulexofshim me vone .
Postuar mė parė nga Baptist O fisnik, po te lexoj e nuk po arrij t'u besoj syve, -a je ti pernjemend budalle, a i ke kembet pa la, e te mbyti era? Cila ore vella se me te verte ke huqur fare prej se e ke zbuluar fene. Jam ne qejf sot per Humor...keshtu qe Humori (i zi) im nuk do mbaroj me kaq... jo more era e kembeve koxha moti nuk i ka ardhur kembeve te mia...... Shkojm se nuk kam koh t ndalem koti...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Postuar mė parė nga alnosa p.S Dita qenka nga me te bukurat sot po shkoi ti falem rrezeve te diellit qe na jep jet . shko me shpejt se mbaroi dita
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku KU O JURIST KY DERJO? n'shqpni, kosove, apo maqedoni? ma ke pa Pinkun? ne kosove xhuxho po gjasat i ka me perfundu n'Arabistan pinkut i o rrit menja lol sna e var mo ahahahahahah
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Postuar mė parė nga derjansi ne kosove xhuxho po gjasat i ka me perfundu n'Arabistan pinkut i o rrit menja lol sna e var mo ahahahahahah ene arapt, robt te zotit jane Derjo n'Dubai e kam mendjen te gjithe,...lol Ah Pinku Pinku, S'e mos ke gjujt femna tjera ti, Marselen psh
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku ene arapt, robt te zotit jane Derjo n'Dubai e kam mendjen te gjithe,...lol Ah Pinku Pinku, S'e mos ke gjujt femna tjera ti, Marselen psh jo per ner para pikut svej asni un lol
Postuar mė parė nga derjansi jo per ner para pikut svej asni un lol Mire Pikun maje te paren, Pinkun ma lej mu
Postuar mė parė nga fisniku-student Po si nuk eshte i demshem more ,se po ti ndegjojm Ateistat do i kemi keto ne dispoyicion: 3. Mosha ne te cilen duhet te prishet Virgjeria, nuk ka rendesi (dikush gezohet). shiko muamet pedofilin qe cvirgjeroi aģshen e vogel 9 vjeēare,dhe mos u merr me ateistet
UNE JAM TI-TI JE UNE E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Mire Pikun maje te paren, Pinkun ma lej mu se me bone lamsh lol
Postuar mė parė nga fisniku-student Jam ne qejf sot per Humor...keshtu qe Humori (i zi) im nuk do mbaroj me kaq... jo more era e kembeve koxha moti nuk i ka ardhur kembeve te mia...... Shkojm se nuk kam koh t ndalem koti... Asht rrezik me t'ra te fiket para kompjuterit o vlla. Ba mire me i la kambet!
Aeneas Dardanus Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt