Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 112
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    un e kam fjalen per treshe dhe e shofi se ti je duke u nxefur per dicka kot, se ky fenomen ndodh edhe ne Shqiperi edhe ne Maqedoni edhe ne Kosov kudo ketu ne ballkan dhe ti nuk ek asnjifar te drejte dhe fuqie ta ndalish ket ti vetem mund te rish mbas dhe te jesh Spektator vec aq.

Pershendetje
    Shyqyr qe skam fuqi,thuaj,se te kisha,do e kisha zhdukur faren njerezore antinatyre,qe jane difekte biologjike apo edukimi...Njerezit difektoze vetem sa harxhojne burimet e limituara te kesaj toke,ne nje kohe qe mund te perdoreshin per te permiresuar njerezit pa difekte biologjike apo edukimi.... Biles njerezit me edukim difektoz,qe tentojne drejt instiktit kafsheror me mire te krijojne shtresen e sklleverve... in primis homoseksualet e pastaj cdo qenie qe s'di c'eshte sjellja e mire ne shoqerine shqiptare....

Po te rroje demokracia perendimore thuaj,ku shet pordhe edhe difektozi...(mos e merr per personale ,flas ne pergjithesi)...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

NUK ESHTE FANTAZEM POR ESHTE FANTAZI dhe fantazija ime nuk eshte puna jote he un kam cekur se nuk do deklarohem se jam PER apo jam KUNDER tresheve nuk deklarohem per shkak se un jam ai qe e parashtrova temen dhe nese deklarohem Filmi mbaron.
    Jo ti deklarohu po deshe po vijne patriotet ketu dhe te shajne
    Aman,pse po te ishe do e thoje ketu?!
    Gjersa e mbron me kaq fanatizem kete lloj "fenomeni" une them qe ti je PER!Dhe po kerkon luftetare per te mbrojtur idealin tend!Lol

Fund

Ps...Corazono ka plas liria ketu,jena bo Evropiana
    Kiss
    "Carpe Diem"

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    sa teme e degjeneruar qenka kjo!
    Nuk e ka nje fill llogjik.
    Eshte me te vertete turp qe diskutohet kjo teme ne kete forum!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Jo ti deklarohu po deshe po vijne patriotet ketu dhe te shajne
    Aman,pse po te ishe do e thoje ketu?!
    Gjersa e mbron me kaq fanatizem kete lloj "fenomeni" une them qe ti je PER!Dhe po kerkon luftetare per te mbrojtur idealin tend!Lol

Fund

Ps...Corazono ka plas liria ketu,jena bo Evropiana
    Kiss

une nesaj jam PER ose nese jam KUNDER do deklarohem dhe un kam per ta bere ate ne te ardhmen.

Ti nuk e din se kush jam une ti e din vetem se un jam Sturmgewehr dhe as nuk e din se prej ku jam por edhe me e dit nuk po ma ndjen.

Nese un e kam te vendosur se jam per ose Kunder ateren ti ske ca bon dhe une nuk kerkoj prej teje ti te jesh Partnerja ime se une edhe nese e kam ket Fantazi do e gjej nje si un, a e kupton?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 25-03-2008 mė 12:18
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Shyqyr qe skam fuqi,thuaj,se te kisha,do e kisha zhdukur faren njerezore antinatyre,qe jane difekte biologjike apo edukimi...Njerezit difektoze vetem sa harxhojne burimet e limituara te kesaj toke,ne nje kohe qe mund te perdoreshin per te permiresuar njerezit pa difekte biologjike apo edukimi.... Biles njerezit me edukim difektoz,qe tentojne drejt instiktit kafsheror me mire te krijojne shtresen e sklleverve... in primis homoseksualet e pastaj cdo qenie qe s'di c'eshte sjellja e mire ne shoqerine shqiptare....

Po te rroje demokracia perendimore thuaj,ku shet pordhe edhe difektozi...(mos e merr per personale ,flas ne pergjithesi)...
    Nese ti verteton se kjo eshte nje defekt Genetik jo biolojik si the ti ateher te lutem me jep burime prej ku jane bere jhulmutie per Defektin e fenomenit TRESHE ne gjenetiken e njeriut.

sa per Homoseksualitetin dua te them qe je jasht teme askush nuk ka permend Homosekslualitet dhe leni Homoseksualitetin menjan fokusohune ne temen time.

FLM per sinqeritetin tuaj dhe per debatinin ne menyr njerzore.

Dua te shof fakte Gjenetike te kryera nga institucione te licencuar per ket pune dhe se si e sqarojn ato treshen, me anen e gjenetikes.

Un nuk besoj qe kjo eshte gjenetike por kjo eshte Psikologjike dhe varet na ambienti se ku jeton.

Pershendetje
    Mia San Mia

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Nese un e kam te vendosur se jam per ose Kunder ateren ti ske ca bon dhe une nuk kerkoj prej teje ti te jesh Partnerja ime se une edhe nese e kam ket Fantazi do e gjej nje si un, a e kupton?
    Largqofte......ēuno skam arrit ate degjenerim une normal qe sma kerkon dot mua ti!
    Me siguri do gjesh ndonje te atille e kupton vete ti dhe pastaj perhapni siden ne bote!
    Ik se ma shpife me kete teme!
    Te degjeneruarit i bejne keto me ato te atillat,se nje njeri i mire si ben jo!
    Po ik andej se skam ngel keq per partner te semure psiqik une!
    "Carpe Diem"

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Sa me nerva ky .
    Nuk eshte puna tek nervat, se tek e fundit aq me ben mua per njerez te till...
    por me shum me pengon qe moderatoret lelojn tema te tilla, dhe pikerisht te forumi i romances...

po nejse tash gjithqka po sheh njeri moo...

P.S edhe noj dit, ki me i pa ne rruge, jo me dyshe po kush e di sa...
    orgji mor daj neper trojet tona ....
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Largqofte......ēuno skam arrit ate degjenerim une normal qe sma kerkon dot mua ti!
    Me siguri do gjesh ndonje te atille e kupton vete ti dhe pastaj perhapni siden ne bote!
    Ik se ma shpife me kete teme!
    Te degjeneruarit i bejne keto me ato te atillat,se nje njeri i mire si ben jo!
    Po ik andej se skam ngel keq per partner te semure psiqik une!
    kjo eshte dobesia e Shqiptarit se nuk kupton shum her kam cekur se duhet te jet PA Fyerje.

Ti je duke me paragjykur mua dhe kjo nuk eshte nje gjest i nje njeriut me etik dhe inteligjenc po lene se me paragjykon po ti me paragjykon me FAKTE 0 se nuk me njef.

dhe ti nuk ke te drejt te me drejtohesh dhe citosh mua si i Degjeneruar dhe i Smure pershkaka se nuk me njef dhe e ke kot se kjo nuk me fyen mua un nuk dua te perdoren terme palidhje se tema do uket joserioze.

As isha nis te ta kerkoj sa per informat hehehehehehehehe se ty tu rit mendja e more afer zemres dhe emndon se un po ta kerkoj hehehehe Hik moj se nuk ja kerkoj un femrafve ne[permjet internetit s me pak ne forum.

CAOS
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 25-03-2008 mė 12:29
    Mia San Mia

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Nuk eshte puna tek nervat, se tek e fundit aq me ben mua per njerez te till...
    por me shum me pengon qe moderatoret lelojn tema te tilla, dhe pikerisht te forumi i romances...

po nejse tash gjithqka po sheh njeri moo...

P.S edhe noj dit, ki me i pa ne rruge, jo me dyshe po kush e di sa...
    orgji mor daj neper trojet tona ....
    Kur vjen puna tek modertorat I LUTEM MODERTORAVE mos e fshine temen time dhe ta lejne te hapur per diskutime kjo teme nuk i prek interesat e askujt kjo teme nuk e ka per qellim qe te perhape degjenerim ose nuk ka qellimin ofendues ndj USER-ave eshte nje lloj tip sondazhe dhe kurioziteti i ku ka per qellim te shofe se cka enojn te tjerit reth kesaj.

Une nuk flas per rgji ose per Group Sex Public un flas per treshe qe po ndodhin mbas dyerve te kycura ne trojet tona.
    Mia San Mia

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Kjo eshte teme shum normale dhe shum cifte dhe shum persona e praktikojn kete pa mae parasysh se a te pelqen ty a jo.

un kam dhene dy Opcione qe do te thote nese Pajtoheni ateher thuni po dhe sqaroni pse a nese nuk pajtoheni thuani jo dhe sqaroni se POR kini kujdes pa Fyerje.

Treshat jane preferenca te shum njerzve dhe jane eshira te fshehta ehe pse ikush nuk don ta pranoje por kjo nuk do te thot qe co njeri eshte PER treshet.

Ju Lutem vetem jepni mendimet e veta per temen he pa fyerej dhe pa Largime jashte temes.

Kam sqaruar mire dhe pergjigjuni pyetjeve te lartpermendura pa Fyerje.

Un per veten time njof njerez jo qe kane praktikuar 3 por edhe 4-she.

VINI RRE :

Jepni vetem Mendimet e tuaja pa fyerje.
    Shife shife qenke edhe revoltu zotrote , dashke edhe pergjigje patjeter, se gjasme qeka teme serioze , nncncncn
    E para desha te them perdore ndonjehere shkronjen " D " aty ku duhet , sepse fjala mer kuptim tjeter kur nuk e ve fare . E dyta nuk mund tju drejtohesh forumistave te japin ty nje pergjigje serioze kur tema nuk eshte aspak serioze dhe e pershtatshme ne kete forum . Dhe e treta Ti vete qe na ke pyetur neve , do te pranoje nje "orgji" te tille me te dashuren , te fejuaren apo gruan tende ?
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •