Close
Faqja 71 prej 119 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 1188
    behari paska ik per lesh, po kjo dihej. me i analize temave fetare gjithe myslimont qe kan fol ktu jane ose jevgj ose IQ afrikane, dhe pranej dhe jane myslimon. (ka nja dy perjashtime te paperfillshme). seriozisht cin ka keta islamiket ne teme konsideroni ju se eshte normal ka trute?!

ajo qe eshte me e frikshme eshte qe ka rob qe me ate "listen" kujtojn sikur kan dhon nai argument. e shifni ca shkakto islami dhe perzierja races? mjafton te shifni mungesen totale te trunit ke keto speciet myslimone. une ne fakt kujtoja se kristianet kane qene me te godit, sidomos protestantet, po jo, paska bo serbi feste me jevgjit dhe gjuhen shqipe sa qeka shqep. eh ca na ka bo serbi, ca na ka bo

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    behari paska ik per lesh, po kjo dihej. me i analize temave fetare gjithe myslimont qe kan fol ktu jane ose jevgj ose IQ afrikane, dhe pranej dhe jane myslimon.
    Jo qe nuk jemi jevg, por jam i sugurt qe ti po te takoheshe me mua per nga ngjyra, do te dukej vetja jevg.

Por me qe ra fjala dhe jevget njerez jane, pse duhet t ti nencmosh mos ke gje surat me te mire ti?
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    po ti a do me instalu sherihatin ne troje shqiptare?

jevg je. pranoje natyren tende te vertete. pse do te quhesh shqiptar, ti ke trurin e nje jevgu, fjalorin e nje jevgu, ideologjine e nje jevgu, pamjen e jashtme te nje jevgu. dhe je dhe jevg krenar. pra eshte e pakuptushme te mohosh qe je jevg kur e ke shkruar vete dhe poshte emrit se je jevg krenar. kjo te ben akoma me shume jevg, po pertoj ta shpjegoj tashi.

une ne pergjithesi mendoj se ata qe punojne per sjelljen e sherihatit ne Shqiperi duhet te kene te drejte fjale sigurisht, sepse i respektoj te drejtat e robve, po duhet ta kene te drejten e fjales ne burq. atje le te llapin sa te dun, le te shkrujne dhe romane per pedofiline, incestin e gjona te tilla

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    seriozisht cin ka keta islamiket ne teme konsideroni ju se eshte normal ka trute?!
    ata qe skan shkrujt ala

sepse te pakten ata kane i fare bonsensi qe idiotlliqet qe kane ne tru, te mos i qesin ne publik si keta te tjeret.

argumenti me i forte kunder islamit jane... myslimont

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    sjelle ne anen tjeter , thuaj , mos ja hidhni fajin Islamit se doni te reklamoheni dhe ta shitni mallin ne baz te ambalazhit dhe jo kualitetit ?
    Renea nga i nxore keto konkluzione me qafsh apo duke u ngjitur ne maje te fikut per te vrare nje harabel se ashtu mbron kombin dhe fene?! Pse jeni kaq te ceket mo se na cmendet me keto idiotizma qe shkruani. Nqs nje femer nuk mbulohet koke e kembe por vishet normal, ne menyre serioze, elegante, pa ekzagjerime, nuk do te thote qe po shet gje. Kaq nivel skandaloz ke ti sa te mendosh qe nje femer qe vesh kostume psh cdo dite ne pune por nuk vesh ate kapardinen e gjate e me menge te gjata qe mbulon gjithcka dhe shamine ne koke, ajo po shet trupin duke bere ate? Me te vertet jeni kaq te semure te mendoni gjera te tilla? Me duket prandaj e keni me "ligj" ju qe te merrni deri ne 7 gra se dukeni qe s'mbushni mire dhe kush grua do ju duroj juve me kete tru fare pa kapacitet qe keni. Nderi dhe morali i nje gruaje nuk mbrohet nga nje shami qe ve ne koke por nga ajo qe ka ne tru, prandaj ne vend qe te mbroni nderin dhe moralin e grave me nje shami ne koke dhe me nje pallto deri te kembet kur eshte 40 grade perjashta, beni mire te merrni gra qe kane respekt per veten dhe familjen e tyre dhe akoma me me rendesi kane tru. Nuk e di nese do arrini ta realizoni kete gje sepse thjesht qe te arrini ta imagjinoni dicka te tille, duhet te zoteroni nje tru pjellor, dhe ajo jo per bomba ne rruge, por ndoshta me mire ne krevat.

KLM dhe lidheni veten me llastikun e mbathjeve te grave tuaja se mos u lene shendene.

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Citim Postuar më parë nga khan Lexo Postimin
    Jo qe nuk jemi jevg, por jam i sugurt qe ti po te takoheshe me mua per nga ngjyra, do te dukej vetja jevg.

Por me qe ra fjala dhe jevget njerez jane, pse duhet t ti nencmosh mos ke gje surat me te mire ti?
    Ka edhe jevgj biond me sy boje qelli. Nga ata ka sa te duash ne Tirane, qe kur lene edhe mjekerr te verdhe ta shpfin.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    E per c'fare jane gjithe keta emra qe ke sjelle ketu ?!
    Me sakte c'lidhje kane me fene apo islamin ?!
    Enverin ke bere gabim qe e ke vendosur se enveri ti shkuli nga rrenjet xhamit dhe kishat
    dhe bravo i qofte per kete ,s'ju pelqen juve po ja qe e dinte ai se si do merrnit si vaji ne lakra ju dhe jua mblodhi zinxhirin ............
    Alnosa!!
    ti duhet ta dish shum mire se Enveri ka qene djal Hoxhe,megjithate fal sistemit politik te instaluar ne shqiper,i vertet ai nuk lejoj qe besimet fetare te praktikoheshin, por megjithate ata qe e vuajten me se shumti,dhe qe u denuan me burgim te perjetshem ishin pikerisht prifterinjet,e perse ndolli kjo?sepse prifterinjet vazhdimisht ceshtjen kombetare e kan patur si te dores se trete!!!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga proscriptor Lexo Postimin
    behari paska ik per lesh, po kjo dihej. me i analize temave fetare gjithe myslimont qe kan fol ktu jane ose jevgj ose IQ afrikane, dhe pranej dhe jane myslimon. (ka nja dy perjashtime te paperfillshme). seriozisht cin ka keta islamiket ne teme konsideroni ju se eshte normal ka trute?!

ajo qe eshte me e frikshme eshte qe ka rob qe me ate "listen" kujtojn sikur kan dhon nai argument. e shifni ca shkakto islami dhe perzierja races? mjafton te shifni mungesen totale te trunit ke keto speciet myslimone. une ne fakt kujtoja se kristianet kane qene me te godit, sidomos protestantet, po jo, paska bo serbi feste me jevgjit dhe gjuhen shqipe sa qeka shqep. eh ca na ka bo serbi, ca na ka bo
    hillu dhe pelcit nga inati sa te dush ti dhe ata si puna jote!!!
    realitetin nuk mund ta ndryshosh as ti as une dhe anjeri tjeter,
    islami eshte triumfator eshte fakt ne shqiperi dhe ne bote!
    eshte fee e dies e kultures,dhe e paqes ne mbar boten!!
    prandaj ti nuk do mundesh kurre qe te ndikosh apo te ndryshosh mendjen e myslimanve,sado pislleqe apo Lesh te nxjerresh nga goja e jote!!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Behuni te sinqerte dhe na tregoni se sa nga ju muslimanet ( wehabi-selafi qe keni lene memedheune) jetoni ne vende muslimane? Mos genjeni se eshte mekat, thuajeni te verteten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 22-03-2008 më 09:00
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    hillu dhe pelcit nga inati sa te dush ti dhe ata si puna jote!!!
    realitetin nuk mund ta ndryshosh as ti as une dhe anjeri tjeter,
    islami eshte triumfator eshte fakt ne shqiperi dhe ne bote!
    eshte fee e dies e kultures,dhe e paqes ne mbar boten!!
    prandaj ti nuk do mundesh kurre qe te ndikosh apo te ndryshosh mendjen e myslimanve,sado pislleqe apo Lesh te nxjerresh nga goja e jote!!
    Mos u bëj qesharak, se dhe po të përplasësh këmbën, nuk mundesh të ndryshosh gjë.. Islami po vyshket në mënyrë të admirueshme, dhe ndjekësit e paktë që ka, duken si qytetarë të ndonjë planeti tjetër në rrugët e Shqipërisë. Zakonisht vështrohen me indiferencë, por gjen dhe raste keqardhjeje. Nuk është ky realiteti o Behar? (këto - fe e dijes, kulturës dhe paqes - e kuptoj që janë për fushatën publicitare).

- - - - - - - - - -

Pyetje:

Përse nuk njihet republika e Kosovës nga pjesa dërrmuese e shteteve islamike, madje disa prej tyre ishin kundërshtare të vendosura në mbledhjen e fundit të vendeve islamike mbajtur në Senegal?
    Prektora

Faqja 71 prej 119 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •