Close
Faqja 52 prej 119 FillimFillim ... 242505152535462102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 1188
    super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    po ti me ate firme pret te merresh dhe seriozisht? ca gallate

edhe firma ime eshte me serioze. imagjino
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Alda une kam shume respekt per ty po ketu e ke gabim!

Ne jemi shqiptare dhe pastaj jemi myslimane,katolike e ortodokse.....
    Dhe ata qe jane myslimane nuk kemi si ti urrejme dhe ti quajme arabe pasi perbejne nje pjese shume te madhe te vendit tone!
    Kane te drejten e respektimit te fese se tyre dhe kete sua ndalojme dot!Dhe kjo si ben me te ulet se ne te tjeret dhe as ne sna ben me te larte se ta!Jemi njelloj,jemi njerez mbi te gjitha!

Gjithe te mirat
    Jo mi DI_ANA ne Shqiperi ka mbi 90% shqiptar dhe disa pakica te demshme per shoqerine si arab e sllave.
    Une per nje njeri qe perdore fjale arabe ne fjalorin e perditshem apo thote me krenari qe eshte mysliman e ta pyesesh kush ishte Naim Frasheri apo Gjergj Fishta s`ja kane iden,nuk kam respektin me te vogel per to.Dijne me u lut arabisht e himnin e flamurit se dine,shqiptar jane ne te vertet kto?
    Shif shumicen ktu qe flasin me krenari per fene e nuk e dine nga vijne se sa poshte e kane gramatiken.
    Shqiperia e shqiptareve,vdekje tradhtareve

Respekte.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin
    Jo mi DI_ANA ne Shqiperi ka mbi 90% shqiptar dhe disa pakica te demshme per shoqerine si arab e sllave.
    Une per nje njeri qe perdore fjale arabe ne fjalorin e perditshem apo thote me krenari qe eshte mysliman e ta pyesesh kush ishte Naim Frasheri apo Gjergj Fishta s`ja kane iden,nuk kam respektin me te vogel per to.Dijne me u lut arabisht e himnin e flamurit se dine,shqiptar jane ne te vertet kto?
    Shif shumicen ktu qe flasin me krenari per fene e nuk e dine nga vijne se sa poshte e kane gramatiken.

Respekte.
    Pse a ti do me tregojsh mua se kush ishte Naimi e Gjer Fishta ?!!! TIIIII?!!! Po ti vet nuk di se kush ishin ata dhe per cfar luftonin dhe punonin!!!
    E per himnin e flamurit , as mos fole fare, me mire qeeepeeeee !!! Se te tere ata heronje te UCK para se te mernin armen ne dore, bene betimin e tyre mbi flamurin shqiptar dhe himnin shqiptar , dhe jam 100% i sigurte qe ti as fillimin e fimnit kombetar nuk e din!
    E per fen qe nderojme dhe respektojme , eshte ceshtje personale e jone , jo e jotja!!! Andaj mund ta mbullysh gojen , sepse me te vertete je duke me bere nervoz me keto postimet e tua patetike!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Gjermanet po thonin "feja e gjermanit eshte gjermanija", italianet "italia", fe e grekut "greqia" etj.

Kombit i thone fe...duda. Vaso pasha ka qene guvernator i Libanit nen perandorine Osmane dhe kishte fe cilen.... ???

Mire e tha Brooklyn 2007, injoranca dhe fanatizmi qofte nacionalist a fetare jane te demshme per tere njerezimin se jo vetem per Shqiperine, dhe nga cilado grupe qe vie.

Patriot leshi!
    Ndryshuar për herë të fundit nga alko71 : 17-03-2008 më 03:39
    Why do people with closed minds always open their mouths?

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga -Alda- Lexo Postimin

Respekte.
    Alda ate cfar e tha diana ishte shummmm me vend ne trojet shqiptare jemi te gjith shqiptare "feja e shqiptarit osht shqiptaria" osht pikerisht qajo qka dIana e ceku te gjith jemi shqiptar pa mar parasysh besimin qe e kemi ...une per veti sa i perket besimit jam nje ateist , dhe dihet fare mir qe ne trojet shqiptare muslimanet jan nje shumic absolute , dhe sic etiketohen ata pra ne shqiptari na qenkan 90% a me shum nje popullat Arabe , po sic thua ti ti thrasim ortodoxet shqiptar , Grek , ose Serbb ??? ose katolikt shqiptar , italian apo ku ta di un .... ja tash kan fillu njerzit neper trojet shqiptare me i pranu edhe besimet tjera Budiste/taoiste e si ti therasim keta indiann apo prap mbesin shqipetar ??? ...

edhe mos e haro ket shumic muslimane te shqiptarve po mos ta kishin ndier veten shqiptar kjo toleranc fetare nuk kish me egzistu neper trojet tona ....

Mrekullia e jon eshte se kur nuk e kemi perzier kombin me Besimet religjioze nuk e di pse kohve te fundit ka fillu aq shum mu bo e madhe kjo ngjarje
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 17-03-2008 më 05:27
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    JO, Islami nuk është i dëmshëm për Shqipernë apo edhe për shqiptarët, nëse atë do ta praktikojnë në mënyrë autonome, si gjerë më tani, pa pas ndikime nga sekte të ndryshme fetare( wahabi përshembull) të cilat e kanë për qëllim, që të xhveshin njeriun nga çdo ndjenjë kombëtare.
    Islami tek shqiptarët ka ardhë me pushtimin Osman kështu që, sipas mendimit tim është pasuri ngaqë Fetë tek shqiptarët, s'kanë qenë përqarëse ani pse të huajtë janë munduar, që ta shfrytezojnë për të ndersyer shqiptarët, kundër njëri tjetrit.
    Islami do të jetë i dëmshëm tek shqiptarët në qoftë se do të lejohet, të përlyhet nga sekti i mashtruesit dhe kriminelit Wahab, të cilët detyrë të vetme kanë mashtrimin e njerezve!
    Shqiperia nuk është vend monofetar, po nga vendet e pakta në botë dhe i vetmi në Europë, me një pluralitet fesh. Kjo specifikë e saj nuk duhet harruar asnjëherë.
    Mbi paganizmin e fuqishëm Ilirë, u lindë një krishterim i hershëm, tepër interesant, që në gjysmen e parë të shekullit të parë Pas krishtit, e apostoluar nga vetë Pali.
    Dihet që krishterimi është simbol dallues i kulturës Europiane.
    Më vonë Shqiperia u bë truall i bashkë-ekzistencës dhe rrymave të ndryshme fetare; i krishterimit Lindorë e perendimor, i arianizmit, bogomulizmit.
    Feja e tretë u bë historikishtë Islamizmi Lindor, pa harruar sektet e tij midis tyre bektashizmin.
    Dhe me këtë edhe një pasuri më shumë në mesin e shqiptarëve.
    Fetë në Shqiperi i sollën pushtuesit: katlicizmin e sollën Romakët, Ortodoksizmin e sollën Bizantinët teksa Islamin e sollën Osmanët.
    Këtë pluralizem të feve janë munduar me shekuj, ta shfrytezojnë të tjerët si kalorsin e Pestë të Apokalipsit por kjo gjendje e krijuar, solli një reagim llogjik të shqiptarëve dhe të mençur duke përqafuar me shumë forcë dhe dashuri të vetmen Fe të tyre dhe të vërtetën:
    " Feja e Shqiptarit është Shqiptaria dhe armët e tija".
    Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 17-03-2008 më 06:20

i/e regjistruar Maska e Pan
    Anëtarësuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga extreme
    dhe dihet fare mir qe ne trojet shqiptare muslimanet jan nje shumic absolute
    Aq shume jua ka perserit serbi kete "fakt", saqe keni fillu dhe ta besoni...

Mbase keta ketu jane pakice absolute...

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Pan Lexo Postimin
    Aq shume jua ka perserit serbi kete "fakt", saqe keni fillu dhe ta besoni...

Mbase keta ketu jane pakice absolute...
    he ore kush pot thot qe ne at fest nuk ka pasur musliman shqiptar aty .... mu nis nga ai fakt qe po flet ti 95% te shqiptarve nuk jan musliman ta them nje shembull ne kosov shqiptaret musliman i festojn shumicen e festave kombtare , fetare bajramin , krishtlindjet , shen gjergjin , ramazanin , diten e pashkve etj etjj .... por po ti pyesesh se qfar feje ke do te thon se jemi musliman e kjo qe i festojn keto festa nuk jau humb besimin qe e kan ndaj fes tyre ...

nje thenje e nje amerikanit nuk po me bjen ne mend emri dhe funksioni i tij

shqiptart jan nje shumic muslimanesh " kur te luten nuk kthehen kah kibla po kthehen kah perendimi "
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e Pan
    Anëtarësuar
    25-09-2005
    Postime
    60
    Shqiptaret mund te thone se jane dhe sataniste, po nqs nuk ndjekin ritet dhe rregullat sataniste, ata le te ulerasin e prape s'quhen te tille. Po keshtu muhabet pazari se 120% e Tokes jane myslimane, dhe 324% ortodokse, ndersa Marsi ka popullsi hinduiste 298%, vetem ne cajtoret turqelie te Prizrenit degjon, ose ne ndonje kishe serbe.

Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    po te kuptoj ku do dalesh mir po qenke shum naiv mor lale .... nje musliman qe nuk i kryen te gjitha ritet e fes se vet nuk osht musliman , nje krishter i cili nuk i kryen te gjitha ritet e fes nuk eshte i krishter ... po hoo moo plaku tregom ti mua ku ne ket ruzull toksor mbi 95% te popullit te vet i kryen te gjitha ritet fetare jo vetem muslimanet por te gjitha religjionet .... at'her po na del se religjioni ka mbetur vetem nje kujtim i se kaluares per token dhe po shkon drej zhdukjes hmmm une kisha pas qef me kon qishtu

po ti pan me trego se cilit besim i perket ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 17-03-2008 më 07:36
    We are all Aliens

Tema të Ngjashme

1. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •