"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
gostivari_usa, eldonel, fisniku-student, celyy, avicenna
...ose si handikapatë, ose si vegla të vetëdijshme serbe... Çdo fjalë tjetër është e tepërt.
Postuar më parë nga eldonel
mirepo mua ajo qe me vjen qudi me te vertet si serbi ia ka arrit te kultivoje nje specie te re handikapatesh ne menyre qe te degjeneroje racen shqiptare duke ia mbush mendjen llumit te ballkanit qe e ka fut me dhune mes shqiptareve sikur ky llum jane njesoj si shqiptaret e tjere. jo ju jeni vetem llum, tumor ne trupin e kombit shqiptar. dhe keni vulen e fabrikes serbe
Po mos shko aq larg o burr...ku do i gjesh shkencetaret,kot tani dhe ti. Beji kerkesa me te thjeshta te tipit: me thoni nje artist cfardo, nje piktor skulptor,nje veper arti,muzikant, sportist a ku ta di un..... ABSOLUTISHT ZEROOOOOOO
asgje qe ka lidhje me nje qyteterim modern e te kulturuar nuk ekziston andej.Akoma krenohen me kush e shpiku algjebren......
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Nese dikush ketu eshte tumor per kombin shqiptar , atehere ai tumor je ti dhe jo vetem tumor per kombin shqiptar , lirishet mund te them se je edhe diarea edhe gastritis edhe nje bakterie semundje prurese e cila sherohet vetem ne krematorium.
Pryll ose Fyell ( per mua keto emra cutiterisht me tingellojne njesoj) , ti zotni vuan nga kufizimi mendor qe ke , me nje fjale per mendimin tim ti akoma je i papjekur mentalisht ti kuptojsh gjerat si duhet dhe pa gabim.
Pik se pari une nuk mbaj mend te kem diskutuar me ty ndonjehere ,andaj sot lexoj kete postimin tend ashtu rastesisht dhe shikoj qe pa asnje fije turpi ti vellezerit e tu i quan "llum" dhe "tumor" te kombit shqiptar.
Ne fakt "llum dhe tumor" i kombit shqiptar jane njerezit si puna jote qe folin keq per vellezerit e vet ( neve jemi musliman por ne gjak kemi 100% gjak shqiptari e jo si puna jote qe e ke gjakun boze) vetem e vetem se ty te duket se besimi qe ka dikush eshte i gabuar!!!
Cfar duhet te bej une tani , nese bazohem ne llogjiken tende te kalbur?!! Mos valle duhet edhe une si puna jote te them se shqiptaret ortodoks dhe katolik jane "llumi dhe tumori" i kombit shqiptar dhe se kane vulen e serbit dhe grekut ?!!
Jo more zotni jo, feja eshte personale , per mua nje njeri mund te jete edhe politeist dhe kjo nuk ka aspak rendesi se cfar kombi ka , ai perseri per mua do te jete shqiptar me gjak shqiptari, e sa per fene , nese nuk e ke ditur po te tregoj une se si me dukesh akoma je i ri dhe nuk i din ligjet nderkombetare, pra ligjet demokratike nderkombetare, feja ose besimi, menyra e te besuarit jane te drejta te pacenuara te individit dhe cdo individ ka lirine te besoj ate qe i pelqen!!!
Pra nese ti deshiron te besojsh se nuk ka Zot, eshte e drejta jote, nese deshiron te besojsh ne Bibel, beso, nese deshiron te besojsh tek lopa si hinduset, perseri mua kjo nuk me pengon, beso lopen, nese mendon qe miza eshte zot , besoje mizen zotni, mua nuk me pengon aspak se cfar beson ti!!!
Por ama do me pengonte sikur per shkak te fese p.sh sikur te ishe hindus ta quaje veten indijan, kjo do me pengonte shum , por nese je hindus dhe uan veten shqiptar, lufton dhe punon per te miren e ketij kombi per mua eshte okay.
Tani cfar ndodh ketu me nje numer te anetareve te forumit, vijne ketu dhe shajne vellezerit e tyre shqiptar vetem e vetem pse jane musliman, i etiketojne si arab, turq, xhihadista e ku ta di une se cfar.
Valle a e ben nje shqiptar normal kete?!! Te etiketoj vellezerit e vet ne kete menyre ?!!! Per mendimin tim dhe te shumices shqiptare njerezit qe bejne kete pune qe etiketojne pjesetar te kombit te vet , jane tradhetare te kombit sepse permes etiketimeve te tilla juve mbjellni percarjen midis shqiptareve!!!
Ky ishte lajmi i keq , pra mbjellja e percarjes.
Lajmi i mire eshte sepse njerezit si puna juaj i takojne te se kaluares, jeni nje grusht njerezish qe numerehoeni per dy sekonda dhe populli shqiptar e ka kuptuar me kohe qe juve nuk jeni shqiptar dhe as qe degjon thirjet e juaja per percarje.
Tani te te tregoj edhe dicka se je i ri! Ne vijim do te postoj ca emra e ti qe je patriot i madh dua te me tregojsh se kush kane qene keto njerez dhe historine e tyre !!
Agim Ramadani
Rrustem Berishën
Tahir Zemaj
Sali Qeku
Mujdin Aliu
Arif Gjoci
Shkelzen Gacaferri
Avdyl Jasiqi
Adem Jashari
Hamze Jashari
etj etj
Kur ti i shan shqiptaret musliman ti ne te njejten kohe je duke shkelur mbi gjakun e ketyre herojve!
Gostivari_usa
Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 15-03-2008 më 19:39
WE WILL NOT GO DOWN!
Kto handikapatat u tregun nje recet superiore per rezistenc kombetare , e nuk e besoj se Serbia dot kishte kriju dicka qe do ti kundervyheshte, atyre me mir do ti vinte te krijonin orthodoks , te cilet per shkak te ngjasive fetare , dot kishin fillu ta perziejn gjakun ( ashtu sic po e bejn vajzat nga veriu i Shqiperis) , dhe ashtu sic e kan ber orthodokset shqiptar ne FYROM , te cilet prej moti jan te asimiluar dhe sot mundet jan ber polic , e neser mundet mua me jep dajak ne ndonje stacion policor ( po ska faj ai , se prindi i vet nuk i ka tregu se ka rrenj shqiptare dhe se esht asimilu ne sllav). Ashtu sic po e bejn shum orthodoks nga jugu i Shqiperis , qe me flasin ketu por popullin e lasht grek dhe te mirat qe ti dhuron ky shtet ( ndryshimi i emrit prej Teuta ne Dora , e prej ne Bardhyl ne Papadopulos)
Ky esht tumori i vertet , tet udheheqe nje armik , dhe kur pret ai tet ngrise identitetin kombetar shqiptar , po ku mundet aj ta beje kur esht grek.
SCOSSA DI ADRENALINA
diocleziano
augusta
Un te ti asgje nuk shof shqiptare, as emrin e ke shqip , as nickun shqip, as foton shqip , as nuk flet shqip ...ti je per italianet nje jevg ( me heret i quanin rob , skllever) qe as nuk jan llogarit njerez , kafshet kan pas privilegje me te medha se nje skllav. Ti at status e ke ne shoqrin shqiptar e italiane.
çpate ti ****,te gjith tru pjerdhur jeni ju arabt,kush te foli ty!!!une jam i bardhe,ti je race e poshter jevgu,ik tani mos e kruj
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt