Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 162
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    nje patron ne computer lab, morri vesh qe isha e martuar dhe thot "vajzat me te mira qenka te martuara" :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    nje patron ne computer lab, morri vesh qe isha e martuar dhe thot "vajzat me te mira qenka te martuara" :P
    Ka qene duke ber gallate si duket. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    a thua, por gallate e bukur ishta ama
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Qe jam i bukur,dhe kam zemren e mire
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Eriona Mullaj
    Anëtarësuar
    13-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    5
    Me falni per ingorancen time, por si hapen temat e reja ketu? Dua te them ku duhet te klikosh?
    flm
    The best dreams happen when you're awake.
    I wish I was always awake dreaming...

Dje dita me filloi me nje e-mail qe ne mengjes qe me kishte derguar nje shok dhe fillonte me: "Gjesssssssssssssssssssssssssss Miss Kokefortesia" Thashe sa genjen dhe ky mo aman.....lol Patjeter e ka thene si kompliment.........LOL

Duke u kthyer ne shtepi dhe duke debatuar ne telefon me nje shok te ngushte prej 6 vjetesh, dha e dha i shkreti dhe tha: "What the hell is wrong with you? I have never met a more freaken stubborn girl than you" qe perkthehet "Sa e mire qe je o zot, nuk kam njohur ndonje vajze kaq te mire dhe te urte sa ty"

Tani me sa e njoh veten une, per te urte e njoh po e kane fajin keta qe nuk me kuptojne
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 14-03-2008 më 00:40

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Oh, God, dhe tani ketu eshte momenti ne te cilin duhet te tregojme sa te mire/bukur/inteligjente jemi? Apo duhet te tregojme marifetet trashanike me larje-e-lyerje fjalesh qe bejne meshkujt ne flirtime?(jo perhere te verteta) Qe ne kete ore te mengjesit?? Give me a break!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Oh, God, dhe tani ketu eshte momenti ne te cilin duhet te tregojme sa te mire/bukur/inteligjente jemi? Apo duhet te tregojme marifetet trashanike me larje-e-lyerje fjalesh qe bejne meshkujt ne flirtime?(jo perhere te verteta) Qe ne kete ore te mengjesit?? Give me a break!
    Quhen shaka dhe jo flirtime.......Ndoshta ndonje nga keto ditet edhe ti do gjesh pak sens of humor se te mungon tmerresisht.

Good luck with that

Ciao

P.S. Eshte mesi i nates ketej nga ne prandaj na fal qe te prishem mengjesin ty Te uroj nje dite sa me me humor qe te heqi merzitjen e ketyre oreve te para te mengjesit.......LOL
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 14-03-2008 më 01:47

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Quhen shaka dhe jo flirtime.......Ndoshta ndonje nga keto ditet edhe ti do gjesh pak sens of humor se te mungon tmerresisht.

Good luck with that

Ciao

P.S. Eshte mesi i nates ketej nga ne prandaj na fal qe te prishem mengjesin ty Te uroj nje dite sa me me humor qe te heqi merzitjen e ketyre oreve te para te mengjesit.......LOL
    Me siguri, meqe po e thua ti, do shpresoj te gjej i cike sens humori nderkohe ti shpreso te gjesh forcen te mesosh si te perdoresh shenjat e pikesimit ne forme korrekte. Nuk duam qe ata shoket mbasi te kene mbaruar komentet ne lidhje me kokefortesine tende te kalojne ne komente injorance, apo jo? Thjeshte shprese mengjesore kjo (se mengjeset me bejne dhe me te mire se jam normalisht, jo per gje)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 14-03-2008 më 01:52
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Me siguri, meqe po e thua ti, do shpresoj te gjej i cike sens humori nderkohe ti shpreso te gjesh forcen te mesosh si te perdoresh shenjat e pikesimit ne forme korrekte. Nuk duam qe ata shoket mbasi te kene mbaruar komentet ne lidhje me kokefortesine tende te kalojne ne komente injorance, apo jo? Thjeshte shprese mengjesore kjo (se mengjeset me bejne dhe me te mire se jam normalisht, jo per gje)
    hahahahahhahahahah nuk ka gje me te bukur se te merresh me njerez si ty ne mes te nates

Sa per shenjat e pikesimit ke shume te drejte. Ca te bejme keshtu eshte kur jemi thjesht me nje tetevjecare dhe ate e morem me mik

Kjo eshte per ty sweetheart

N-JOY IT se une po iki te mesoj shenjat e pikesimit...............LOL

Paj Paj

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •