hahahaha ca paske qene moj,me gersheret e medha thote hahahaha
Gru tamam me mustaqe kam pare nje ,ishte mesuese dhe rruhej para se te shkonte ne shkolle... I ngeli pseudonimi 'Burri'.....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
nje njeri i njofshem (figur e njohur kombtare)ish nise ne nje kuvend burrash dhe ithot gruas ti a bej gati kalin se kishte nje kuvend te rendsishem .gruaja ja ofroi kalin dhe tek e shihte burrin mbi kal filloi te qeshte.ky e pa dhe i zemruar po e vet qka ka qe qeshte e gruaja pa nje pa dy ia kthen.pom qeshet me ty dhe ata burra qe po te presin sikur ta dinin se ku kan qen mbreme ato mustaqet tuaja.....
Interesante.
Te isha un ne kohen atehere ose sdo isha martuar, ose burri im do ishte i vetmi pa mustaqe
Mustaqet e bejn mashkullin te duket i shemtuar. Kshu te ri pa rrojtur nja 2-3 dite se kam problem, nefakt me pelqen, po vetem mustaqet posht hundes duken qesharake.
Po te percaktonte leshi burrerine - s'do kishte me burra se delet.
Delet jane te mbuluara me lesh...
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
LoooL e forte kjo.S'para me pelqen mjekra ose mustaqet.Zakonisht ketu ne Greqi qe i mbajne me shume per te quajtur "Burra" jane ata qe jetojne ne Krete.Atje nuk quhet "Burre" pa mustaqe ose pistolete ne shtepi.
Edhe nje shoku im qe vajti me pune atje kur erdhi kishte mustaqe.
hhahahahahahahah Apollyon, sa kam qesh o dreqShpresoj mos t'i thuash nga eksperienca keto se do te thote qe paska qene keq biznesi
![]()
Une nuk do ta kisha problem nqs ai do mbante nje mjeker te pastruar mire, dmth ajo pamja qe merr nje djale kur rri nja 3 dite pa rrojtur. Po ta mbaj ashtu gjithmone mund te duket vertet hot fare![]()
Krijoni Kontakt