Close
Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 217
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    ca thoni o popull qe skeni pik ideje nga kapet drejtesia, po robi tjeter anglez qe ka vrare gruan e huaj ne rruge se nuk i ka dhene nje cigare dhe ka dal nga burgu pa asnje sekond burg,dhe ju vini me perrllisni se ca ka bo shqiptari,po mire ja ka bo mer, te mesohen me u sjell si rob.

Lol ... po shqipja shkret te mesohet si te sillet ne burg ?
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ca thoni o popull qe skeni pik ideje nga kapet drejtesia, po robi tjeter anglez qe ka vrare gruan e huaj ne rruge se nuk i ka dhene nje cigare dhe ka dal nga burgu pa asnje sekond burg,dhe ju vini me perrllisni se ca ka bo shqiptari,po mire ja ka bo mer, te mesohen me u sjell si rob.

ahahhahhahahahha

ti ringjall te vdekurit me ato qe shkruan
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Lol ... po shqipja shkret te mesohet si te sillet ne burg ?
    loool
    jam shume e sigurt qe ai ka per te riaplikuar per vendim tjeter nga gjygjtari.
    ai meriton burg por jo burg te perjetshem.

nese ai i humb keto mundesi,besoj se une personalisht do mundohem ta gje kush eshte dhe tja shkruaj nje leter,ti vrasi dhe 3-4 polic aty mrena,.qe te pakten te kete kuptimin burgimi i tij,,,,,,,,,,,, loooooooooooool

po anglia nuk i ka mardheniet e mira me francen prandaj po me habit,po do te kete qene gjygjtari francez.

ishalla e kan mar vesh francezet kete lajme,qe te fillojne te paguajne qerane.

o pyes lotin, mere kete lajm dhe jipja qiraxhiut tend qe nuk te ka pagu qerane,
    shtoj dickan e fund, i'm albanian too,dhe do ti sjelli ato 600 pound lol
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Angel, t`thom lali i gjo? Tema ktu nuk eshte per anglezin, byrazeri s`kam qen kur i futi thiken Anglezi prandaj nje njeri normale qe nuk komenton mbi ate gje. Tani sa i perket Qiptarit ton, miku boni vrasje per motive "te dobta". Vajhalli c`fare do kishte bere Shqipja po ti kishte thone biri botes "E paske motren e bukur"?.. Do e kishte pre, dhe do ja kishte shit Irish-ave per derrat. lol... Une e di ku te djeg miza ty ..e di qe fakti qe je patriote e zjarrt s`te lejon ta shohesh krimin si krimin..dhe ben favorizime. ..Ishalla.. s`je tuj studju per Law..se kaja nanen... Iken per lesh Anglezet...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    ahahhahhahahahha

ti ringjall te vdekurit me ato qe shkruan
    looooooooooooooool po tashi me thone te drejten bukur e kam shkru loool
    po ca tboj une me,se dhe shqiptari i shkret ka ardh me punu,me pa pak drite,jo me u rras ne burg per nje b,th francezi tdh,im.

Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    loool
    jam shume e sigurt qe ai ka per te riaplikuar per vendim tjeter nga gjygjtari.
    ai meriton burg por jo burg te perjetshem.

nese ai i humb keto mundesi,besoj se une personalisht do mundohem ta gje kush eshte dhe tja shkruaj nje leter,ti vrasi dhe 3-4 polic aty mrena,.qe te pakten te kete kuptimin burgimi i tij,,,,,,,,,,,, loooooooooooool

po anglia nuk i ka mardheniet e mira me francen prandaj po me habit,po do te kete qene gjygjtari francez.

ishalla e kan mar vesh francezet kete lajme,qe te fillojne te paguajne qerane.

o pyes lotin, mere kete lajm dhe jipja qiraxhiut tend qe nuk te ka pagu qerane,
    shtoj dickan e fund, i'm albanian too,dhe do ti sjelli ato 600 pound lol
    Qiraxhiu e kisha Shqiptar lali, nga kto te rruletes... Tu e kuptu si Shqiptar qe jam.. por ma futi bukur ... Gjithsesi me mire pa ato lek sesa ti fusja thiken se ne dor e kisha...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    ^angel^ bukur bukur , por me pak gabime drejteshkrimore

aty ku e ke ba shqiptari baje /<

po burgu me verte o per burra po jo me u fut ne burg per gjana koti, futi i dajak aty si me terezi me shkoll .) gjuj aty ku ta plagosesh tjetrrin, jo me e cu ne varr se gjynah prekemi shpejt kur ngjojm qe ka viktima naper bote

angel, ruhu se mos ppp
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Angel, t`thom lali i gjo? Tema ktu nuk eshte per anglezin, byrazeri s`kam qen kur i futi thiken Anglezi prandaj nje njeri normale qe nuk komenton mbi ate gje. Tani sa i perket Qiptarit ton, miku boni vrasje per motive "te dobta". Vajhalli c`fare do kishte bere Shqipja po ti kishte thone biri botes "E paske motren e bukur"?.. Do e kishte pre, dhe do ja kishte shit Irish-ave per derrat. lol... Une e di ku te djeg miza ty ..e di qe fakti qe je patriote e zjarrt s`te lejon ta shohesh krimin si krimin..dhe ben favorizime. ..Ishalla.. s`je tuj studju per Law..se kaja nanen... Iken per lesh Anglezet...
    une te kuptoj shume qarte. por ndryshon gjendja.
    ai duke biseduar me francezin per punen e qeras me jep leket,nuk ti jap, e keshtu me radhe, aty lind nje sherr,ngrihet nervat dhe personi fillon te dali jasht kontrollit,kjo eshte edhe nga menyra se si personi te kthen pergjigjje,sepse shqiptari te jap une me 100% per 100% vec nese ka qene i semure,se asnje rob nuk iken me i thene ta fus thiken kshu me gjak te ftohte e sidomos kur personi opposit nuk reagon ne anen negative,
    pra kjo ka lindur ne nje sherr pastaj eshte zhvilluar situata ne tutje.

maje mend,sa te bohem avokate, pastaj judge jo a life sentence in jail per francezet dhe anglezet,e greket e serbet por kom per ti denu me death penallti edhe per nje gervishje makine,ose hight speed, loooooooooooool

boj shaka ore,se me ja bo keshtu une,vaj hallit vendit tim ne parajse,do mshifshin muslimont e forumit me inot

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Mire ja ka bere
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ky siper mkupton mu,paskemi ne nje mendje.....................

mfal per ta heq kureshtjen tani, kujt ja kan bo mire,shqiptarit ne burg te perjetshem apo francezit? qe u shujt me gjith france jarebi

Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Shqipja Standarde: ASHAK-u ngren komision rishikimi...
    Nga drini_në_TR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-07-2004, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •