loool
jam shume e sigurt qe ai ka per te riaplikuar per vendim tjeter nga gjygjtari.
ai meriton burg por jo burg te perjetshem.
nese ai i humb keto mundesi,besoj se une personalisht do mundohem ta gje kush eshte dhe tja shkruaj nje leter,ti vrasi dhe 3-4 polic aty mrena,.qe te pakten te kete kuptimin burgimi i tij,,,,,,,,,,,, loooooooooooool
po anglia nuk i ka mardheniet e mira me francen prandaj po me habit,po do te kete qene gjygjtari francez.![]()
ishalla e kan mar vesh francezet kete lajme,qe te fillojne te paguajne qerane.
o pyes lotin, mere kete lajm dhe jipja qiraxhiut tend qe nuk te ka pagu qerane,
shtoj dickan e fund, i'm albanian too,dhe do ti sjelli ato 600 poundlol
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Angel, t`thom lali i gjo? Tema ktu nuk eshte per anglezin, byrazeri s`kam qen kur i futi thiken Anglezi prandaj nje njeri normale qe nuk komenton mbi ate gje. Tani sa i perket Qiptarit ton, miku boni vrasje per motive "te dobta". Vajhalli c`fare do kishte bere Shqipja po ti kishte thone biri botes "E paske motren e bukur"?.. Do e kishte pre, dhe do ja kishte shit Irish-ave per derrat. lol... Une e di ku te djeg miza ty..e di qe fakti qe je patriote e zjarrt s`te lejon ta shohesh krimin si krimin..dhe ben favorizime. ..Ishalla.. s`je tuj studju per Law..se kaja nanen... Iken per lesh Anglezet...
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
^angel^ bukur bukur , por me pak gabime drejteshkrimore![]()
aty ku e ke ba shqiptari baje /<
po burgu me verte o per burra po jo me u fut ne burg per gjana koti, futi i dajak aty si me terezi me shkoll .) gjuj aty ku ta plagosesh tjetrrin, jo me e cu ne varr se gjynah prekemi shpejt kur ngjojm qe ka viktima naper bote
angel, ruhu se mosppp
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
une te kuptoj shume qarte. por ndryshon gjendja.
ai duke biseduar me francezin per punen e qeras me jep leket,nuk ti jap, e keshtu me radhe, aty lind nje sherr,ngrihet nervat dhe personi fillon te dali jasht kontrollit,kjo eshte edhe nga menyra se si personi te kthen pergjigjje,sepse shqiptari te jap une me 100% per 100% vec nese ka qene i semure,se asnje rob nuk iken me i thene ta fus thiken kshu me gjak te ftohte e sidomos kur personi opposit nuk reagon ne anen negative,
pra kjo ka lindur ne nje sherr pastaj eshte zhvilluar situata ne tutje.
maje mend,sa te bohem avokate, pastaj judge jo a life sentence in jail per francezet dhe anglezet,e greket e serbet por kom per ti denu me death penallti edhe per nje gervishje makine,ose hight speed, loooooooooooool
boj shaka ore,se me ja bo keshtu une,vaj hallit vendit tim ne parajse,do mshifshin muslimont e forumit me inot![]()
Mire ja ka bere
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
ky siper mkupton mu,paskemi ne nje mendje.....................
mfal per ta heq kureshtjen tani, kujt ja kan bo mire,shqiptarit ne burg te perjetshem apo francezit? qe u shujt me gjith france jarebi
Krijoni Kontakt