E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Jua cau tapen Liverpool.. Forza Liverpool.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr ec aty e ke myt fare lart interi posht juva dhe milan .
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Forca Inter.
Kemi shpresa akoma.
Nuk mbaroj gjithcka ne Angli kemi ndeshjen e kthimit ne Itali.
Forca Inter
Vdekja eshte e bukur, kur jeta eshte e shemtuar.
Inter ti thot "Lamtumir" kete vit CH.L !!! As mos shpresoni se skeni per tba gja kete here.. Ma merr mendja MAX 1 gool do shenoni me shum vetem enderroni..
Kete here Favoriti kryesor per mua per CH.L "Liverpool" "Real Madrid" " Barcelona " te tjeret gjum gjum![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Une gjithmone i pelqej Liverpool dhe Milan se si luajne ne Ch. League. Me gjithe problemet qe mund te kene, gjithmone dine te dalin kryelarte nga ndeshjen ne Ch.L. Veteme se ne ndeshjen me Inter, kartoni i kuq i dhene Materazit mu duk i i tepert. Nuk jepen kartonat e verdhe aq lehte ne nje ndeshje aq te madhe. Dhe me pas presioni e beri te veten, Inter mbeti vetem me nje sulmues. Gjithashtu mendoj se Inter nuk do te dorezohet kaq lehet, ka ne dispozicion 90 minuta per te permbysur gjithcka.
we will rock you
Liverpool do luaj me kundersulm dhe duke patur parasysh se Liverpool ka mbrojtje shume te mire dhe Interit i mungojne Cordoba dhe Materazzi mendoj se Liverpool mund te fitoje edhe ne San Siro.
GOALAT: 80’ Kuyt (L), 90’ Gerrard (L)
LIVERPOOL (4-2-3-1): Reina – Finnan, Carragher, Hyypia, F.Aurelio – Lucas Leiva (64’ Crouch), Mascherano – Kuyt, Gerrard, Babel (72’ Pennant) – Torres. (bench: Itandje, Riise, Arbeloa, Benayoun, X.Alonso). Coach: Benitez.
INTER (4-4-2): Julio Cesar – Maicon, Córdoba (76’ Burdisso), Materazzi, Chivu – J.Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Maxwell – Cruz (55’ Vieira), Ibrahimovic. (bench: Toldo, Maniche, Figo, Suazo, Crespo). Coach: Mancini.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Morati: Do t’i japim Liverpulit 15 gola!
Edhe pse Liverpuli është i njohur si “vrasësi më i madh” në garat evropiane, pronari i Interit, Masimo Morati është shprehur më shumë se optimist pas humbjes 2:0 në “Anfield”.
Madje, për çudi Morati ka thënë se Interi mund të shënojë 15 gola në ndeshjen e kthimit! “Do të luajmë ndeshjen e kthimit para tifozëve tonë, ku do të jemi favoritë. Nëse tifozët janë në nivelin çfarë pres të jenë, do të jetë vështirë për Liverpulin dhe besoj se për 90 minuta mund të shënojmë edhe 15 gola!”, ka theksuar Morati. Me këtë deklaratë sigurisht se numri 1 i Interit ka motivuar edhe më shumë rivalët anglezë, që në këtë edicion të Ligës së Kampionëve në nëntë ndeshjet e deritashme kanë pësuar vetëm 5 gola.
...
Si duket paska ec për lesh ky.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt