Close
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 144
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Nje pyetje kam o te nderuar.Ku e keni psonis kete fjalen AVATAR?se as ne fjalor nuk e gjeta.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Nje pyetje kam o te nderuar.Ku e keni psonis kete fjalen AVATAR?se as ne fjalor nuk e gjeta.
    _Ne religjionin hinduiste nje avatar eshte rilindja e zotit ne toke.
    _Ne informatike dhe ne lojrat video nje avatar eshte nje personazhe qe prezanton ate qe e perdor.
    _Ne gjuhen e perditshme nje avatar eshte nje transformacion,nje ndryshim dhe nje ngjarje.
    _Sipas Doktorit Johann Sievering,nje avatar eshte nje personazhe virtual qe mund te nderroje forme.
    _Metoda "avatar" eshte nje doktrine e krijuar nga Harry Palmer dhe e propaganduar nga levizja Star's Edge International.E konsideruar si sekt ne shume raporte parlamentare(ne France dhe ne disa shtete te tjera,por jo ne te gjitha)dhe shperndan metoden e saj me anen e organizatave te formacioneve.
    _Avatar eshte nje film gjithashtu science_fiction i reaizuar nga James Cameron per vitin 2009.

Ne rastin tone avatari eshte nje portret qe paraqitet ne forum ose ne nje mesazh qe duam te dergojme,i kontrolluar nga ai qe e perdor...
    "Carpe Diem"

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    _Ne religjionin hinduiste nje avatar eshte rilindja e zotit ne toke.
    _Ne informatike dhe ne lojrat video nje avatar eshte nje personazhe qe prezanton ate qe e perdor.
    _Ne gjuhen e perditshme nje avatar eshte nje transformacion,nje ndryshim dhe nje ngjarje.
    _Sipas Doktorit Johann Sievering,nje avatar eshte nje personazhe virtual qe mund te nderroje forme.
    _Metoda "avatar" eshte nje doktrine e krijuar nga Harry Palmer dhe e propaganduar nga levizja Star's Edge International.E konsideruar si sekt ne shume raporte parlamentare(ne France dhe ne disa shtete te tjera,por jo ne te gjitha)dhe shperndan metoden e saj me anen e organizatave te formacioneve.
    _Avatar eshte nje film gjithashtu science_fiction i reaizuar nga James Cameron per vitin 2009.

Ne rastin tone avatari eshte nje portret qe paraqitet ne forum ose ne nje mesazh qe duam te dergojme,i kontrolluar nga ai qe e perdor...
    Faleminderit o yll mod. i forumit(serio).

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Une mendoj qe avatari dhe firma ndikojne deri diku ne gjendjen shpirterore .Perderisa shume nga forumistat i nderrojne avataret dhe firmat shpesh, kjo ka te beje me gjendjen shpirterore te asaj periudhe . Ky eshte mendimi im
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga ida1 Lexo Postimin
    Une mendoj qe avatari dhe firma ndikojne deri diku ne gjendjen shpirterore .Perderisa shume nga forumistat i nderrojne avataret dhe firmat shpesh, kjo ka te beje me gjendjen shpirterore te asaj periudhe . Ky eshte mendimi im
    ke te drejte Idush.

Gjithashtu mendoj se avatari dhe firma tregojne pak nga bota e secilit .... por ka dhe nga ata/ato qe i vendosin si nje figure e bukur dhe kaq.

Me ka bere shume pershtypje nje mp e Force-Intruder para disa kohesh.
    I kishte pershkruar ai shume mire se cfare domethenie kishte avatari im... dhe kishte shume te drejte. Prsh i nderuar
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Me ka bere shume pershtypje nje mp e Force-Intruder para disa kohesh.
    I kishte pershkruar ai shume mire se cfare domethenie kishte avatari im... dhe kishte shume te drejte. Prsh i nderuar
    Hmmm... fillove te tregosh mp tani? Pastaj profilizimi i subjekteve ne internet ka qene per nje kohe te gjate pjese e "punes" time
    Btw... mos me thuaj "i nderuar" aman se me duket vetja si ndonje gjykates 70 vjecar. LoL

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hmmm... fillove te tregosh mp tani? Pastaj profilizimi i subjekteve ne internet ka qene per nje kohe te gjate pjese e "punes" time
    Btw... mos me thuaj "i nderuar" aman se me duket vetja si ndonje gjykates 70 vjecar. LoL
    LooL nuk thash gje jo

Kur merresh gjithmone me te njejten gje te behet e zakonte apo jo ??

Paj paj Zoti "gjykates" & pleqeri te mbare
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Tek mua ndikon shume... avatari zgjidhet mes qindra figurash e kjo eshte zgjedhje e lire dhe e qellimshme...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Tek mua ndikon shume... avatari zgjidhet mes qindra figurash e kjo eshte zgjedhje e lire dhe e qellimshme...
    Nga ana historike e di kuptimin e avatarit tend...
    Per ty çfare ka dashur te thoje ose çfare ke dashur te tregosh me te?!
    Mund ta di,sepse jam pak kurioze?

Respekte
    "Carpe Diem"

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Lule_Bora Lexo Postimin
    Dhe une mendoj se ndikon deri diku te pasqyroje personin qe e mban, gjithmone krijoj nje pershtypje nga avatari ne fillim.
    Padyshim qe krijojme nje opinion duke u nisur nga avatari. Une psh mendoj qe Lule Bora-s i ka humbur kreheri.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Arlind Farizi: Imazhi dhe autoimazhi
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 07:50
  2. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Si mund të përmirësohet imazhi i Shqipërisë dhe shqiptarëve?
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 07:01
  5. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •