Nje pyetje kam o te nderuar.Ku e keni psonis kete fjalen AVATAR?se as ne fjalor nuk e gjeta.
Nje pyetje kam o te nderuar.Ku e keni psonis kete fjalen AVATAR?se as ne fjalor nuk e gjeta.
_Ne religjionin hinduiste nje avatar eshte rilindja e zotit ne toke.
_Ne informatike dhe ne lojrat video nje avatar eshte nje personazhe qe prezanton ate qe e perdor.
_Ne gjuhen e perditshme nje avatar eshte nje transformacion,nje ndryshim dhe nje ngjarje.
_Sipas Doktorit Johann Sievering,nje avatar eshte nje personazhe virtual qe mund te nderroje forme.
_Metoda "avatar" eshte nje doktrine e krijuar nga Harry Palmer dhe e propaganduar nga levizja Star's Edge International.E konsideruar si sekt ne shume raporte parlamentare(ne France dhe ne disa shtete te tjera,por jo ne te gjitha)dhe shperndan metoden e saj me anen e organizatave te formacioneve.
_Avatar eshte nje film gjithashtu science_fiction i reaizuar nga James Cameron per vitin 2009.
Ne rastin tone avatari eshte nje portret qe paraqitet ne forum ose ne nje mesazh qe duam te dergojme,i kontrolluar nga ai qe e perdor...
"Carpe Diem"
Une mendoj qe avatari dhe firma ndikojne deri diku ne gjendjen shpirterore .Perderisa shume nga forumistat i nderrojne avataret dhe firmat shpesh, kjo ka te beje me gjendjen shpirterore te asaj periudhe . Ky eshte mendimi im![]()
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
ke te drejte Idush.
Gjithashtu mendoj se avatari dhe firma tregojne pak nga bota e secilit .... por ka dhe nga ata/ato qe i vendosin si nje figure e bukur dhe kaq.
Me ka bere shume pershtypje nje mp e Force-Intruder para disa kohesh.
I kishte pershkruar ai shume mire se cfare domethenie kishte avatari im... dhe kishte shume te drejte. Prsh i nderuar![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Tek mua ndikon shume... avatari zgjidhet mes qindra figurash e kjo eshte zgjedhje e lire dhe e qellimshme...
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt