Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 144
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Ah se mos harroj, nuk kan qene fjale te nisura as si ofendim as si kompliment, dhe aq me teper kur ti e di shum mire opinioni tim rreth teje, gjithsesi kot nuk thone te hash nje thes me kripe dhe nuk eshte boll per te njohur nje njeri
    Respekti im nuk te ka munguar gjithashtu...
    Opinionin e ke vete ne dore si ta mbash....mund te ha dhe dy thase me kripe por kur respektoj dike une e bej deri ne fund dhe respekti meqe po dal jashte teme tani nuk thyhet se u bene ca debate te veza e te pula....e di shume mire ti se per cfare flas!
    Ja pse me dogji...
    Opinioni mire per nje njeri krijohet dhe mbahet sado debate dhe kundershtime te kemi,ne te kunderten nuk ka qene i sinqerte!

Gjithe te mirat
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    hahaha, ja ke gjet tamam,
    veç se , duke vene re se Endless ka shume dashnore, dmth ka sukses me femrat, eshte i shkathet, duhet te jete me shume simpatik se Austin.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Suksesi me femrat nuk varet nga pamja e jashtme :P

Kete zakonisht e thone femrat qe bejne si te zgjuara ose meshkujt e shemtut. Hahahhaha

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Per mendimin tim avatari per Endless qe i pershtatetr personalitetit te tij ne forum eshte ky :

Te pelqen m8 ?
    Ca do te thote ajo plako?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Kete zakonisht e thone femrat qe bejne si te zgjuara ose meshkujt e shemtut. Hahahhaha
    i bie qe une jam i shemtut kshu eh,
    po ajo qe thashe qendron sepse ka me shume femra qe bejne si te zgjuara, dhe de facto suksesi varet nga pamja e jashtme.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Po drejte eshte ajo,ka raste qe pamja e jashtme nuk te hyn shume ne pune,per te patur sukses me femrat jane shume faktore,nuk ka te beje vetem pamja e jashtme ajo ne me te shumten e rasteve eshte thjeshte hapi i pare per t'a bere per vete nje femer qe se njeh duke flirtuar nepermjet shikimit,pasi ke arritur afrimitetetin me ''prene'' aty pastaj hyne ne pune gjera te tjera,qe i kini parasysh vete ju mos te zgjatem me une!

p.s x-files rrofsh per komplimentat plako,dhe me thene te drejten kam qene goxha mire ne lidhje me suksesin me femrat,ka dhe me mire po ka dhe me keq se une me sa kam pare, te pakten une kam qene i kenaqur ne kete aspekt deri tani.Sa per pamjen time te jashtme jane nja ca goca ketu ne forum qe me kane pare dhe ato munde te thone per mua,se nuk eshte edhe mire te mburresh veten tende!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Respekti im nuk te ka munguar gjithashtu...
    Opinionin e ke vete ne dore si ta mbash....mund te ha dhe dy thase me kripe por kur respektoj dike une e bej deri ne fund dhe respekti meqe po dal jashte teme tani nuk thyhet se u bene ca debate te veza e te pula....e di shume mire ti se per cfare flas!
    Ja pse me dogji...
    Opinioni mire per nje njeri krijohet dhe mbahet sado debate dhe kundershtime te kemi,ne te kunderten nuk ka qene i sinqerte!
    Gjithe te mirat
    Aman o Ledi, po ti thuaj o goc qe qefmbetjet e asaj teme po i sjell ketu tani, se gjete dicka ku te kapesh tek postimi qe un bera kshu?! Nuk ishe vetem ti atje qe doje vezen dhe vetem une qe doja pulen. Me vjen keq ta them se jam me e vogel se ty, dhe shumicen e postimeve te tua i kam marre si ajo fjala qe na thone me te medhenjte dhe e veme veth ne vesh ne me te vegjlit, po nuk ben qe per disa diskutime te bera atje te kundervihesh kur asgje nuk kishte te bente me ty ne ato qe un thash ketu. Pastaj jo te gjithe njerezit mendojne njelloj, edhe ti vet ke mendime te ndryshme ne lidhje me dicka, kshuqe diskutime ka gjithmone.
    Me sa di une ne opinionet e mia kam thene ate qe dua une e jo per ti krehur bishtin ndonjerit ketu ne forum, ndodh qe jane te kunderta me dike ne disa raste po aty eshte bukuria e debatit, dhe pikerisht aty ti, un e gjithe te tjeret tregojne sa te zotet jane te ndajne shapin nga sheqeri.
    Megjithate un s'jam asi njeriu qe dike qe e kam vleresuar dhe akoma vleresoj ta hedh poshte kur nuk ndan te njejtin mendim me mua, se te gjithe jan unik.

RESPEKTE e te mira pac gjithmon

Endless edhe vet u habita lal bera google emrin tend (te vertetin) dhe shife ca del mer cun ... mbake emrin e kesaj lules sweeeeeeeeeeeet:
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 08-01-2008 më 12:30

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    @Endless...
    O plak si ca domethene ajo? Ishte shaka mer burre i dheut. Thashe qe pse nuk e ve si avatar? Meqenese vete je simpatik, duke vene nje avatar si ai i Austin Powers, ke mundesi qe kur ti tregosh veten tende realisht femrave, ti surprizosh duke e rrit 100% koeficientin e suksesit.

Eshte pak a shume si palestra dhe stervitja e rende qe bej une gjithe dimrin. Shumica e bejne per tu duk bukur ne vere. Une jap maksimumin per tu duk bukur ne dimer... kur heq rrobat natyrisht ... Efekti surprize plak

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Jo,jo se le me kaq une....me ke ofendu se mbrojta vezen dhe me hudhe dhe nje spec ketu
    He çje nje ti....tamam gjys grifshe si ma ke thene vete!lol
    Vezen du une dhe pike dhe pas pak kohesh ate do duash edhe ti
    Edhe vere nje grifshe te avatari me nje engjell....ose gjysem ashtu e gjysem keshtu ,se keto bebat jane te urte vetem kur flene gjume,more vesh?!
    Nejse flm per respektin dhe te them qe as i imi nuk ka ndyshuar.

Respekte dhe plot te mira edhe ti

Diana
    "Carpe Diem"

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    po avatari im ca imazhi ju krijon per muve :P

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Arlind Farizi: Imazhi dhe autoimazhi
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 07:50
  2. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Si mund të përmirësohet imazhi i Shqipërisë dhe shqiptarëve?
    Nga tani_26 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 07:01
  5. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •