Mua s'mu duk qe e kane pritur keq por dhe nese e kane pritur keq injorancen e tyre tregojne; te ulin njeriun e tyre ne syte e botes.
Mua s'mu duk qe e kane pritur keq por dhe nese e kane pritur keq injorancen e tyre tregojne; te ulin njeriun e tyre ne syte e botes.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ska te bej be mosrespektim te ketij grupi sipas asaj qe pash, dhe le te dim qe Tingulli 3 keto vitet e fundit eshte grupi me i sukseshem shqiptar ne mbare Kosoven, gjithashtu edhe studioja e tyre Baba Records njihet ne mbare boten shqiptare, keshtu qe edhe po te ishin ata 10 persona aty kunder ketyre, vetem per xhelozi se per asgje tjeter.
Sui generis
Ju degjoni Unkkatil, ai po ai qe flet me kulture.edhe aty krejt qka kan mar pjes ne koncert e kan ofendu tingullin'3nt se kta e deshmun se jan cuna per se koti edhe sa per Cd une se blej fare :d
Per juve ai qe shan me shume, ai duhet te beje karriere, hajde hajde ca turpi.
Tjetėr ėshtė se mundohemi t'i pėrshtatemi standardit, se pėrndryshe tė gjithė kėshtu flasim. Ndoshta se kupton se ne nuk kemi shkrujt shumė nė kėtė dialekt e ti nuk je mėsu tė dėgjosh kshu.Ca thua po fol shqip, nga ke dale ti se spo te marr vesh?
ma ne fund e kuptoi ne koncertin mbi 25mi vete nuk e deshen keshtu qe duhet ti jap fund karieres .
po normal un jam i sigurt se ata skan mo besim ne vete kam mar urejtje :d
e ti Tingulli k**** qe sguxon me ma sha nanen
e kam ni lajm per ty shiqe ta hongsha une tonen
#1 Rebel a.k.a UniKKatiL & The Bloody Alboz
sa per info degjoni pakes albumin e ri "Kanuni i Katilit"![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
ohh tingulli 3nt gjithmon jon kan ne fund te fames e kjo u deshmu ne koncert
kshtu qe mos hupni koh me ngu asi p....
Krijoni Kontakt