Shqiptaret nuk kane pasur profet sepse si popull jemi vone te formuar. Kur patem me pase profet ne? Paraardhesit tane ndoshta kishin por jo ne. Andaj per ne si popull i vetmi profet eshte profeti i fundit qe eshte per tere njerezine dhe gjeneratat qe do te vijne deri ne fund te botes pa perjashtim.
P.S e di se ju djeg disave ketu por kjo eshte e verteta deshet apo jo. Ju vazhdoni me enderra skenderbegēe e donkishotiane me mullinj te eres. Ose me mire shponi vrima ne uje hahahah
Why do people with closed minds always open their mouths?
Si shqiptar jemi moti te formuar,une nuk e di se per qfar shqiptar ti e ke fjalen,ndoshta para ardhesit tu kan pasur tjeter profet,si duket edhe po.
mua nuk me intereson qka vjen prej atyre qe ***** me Deve (CAMEL),apo Arabe.
mua me intereson vetem ajo qe eshte gjithshqiptare.
... prap jeto Kuq e zi be njeri.
Jeto Kuq e ZI be njeri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D@mian : 22-12-2007 mė 16:10
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Nejse edhe keshtu nuk ben, nuk eshte faji i te mashturarit i barabarte me mashtruesin. I mashtruari eshte poaq viktime sa edhe i fajshem. Sado qe faji nuk i falet sepse nuk e detyron askush ta bej duke qene se edhe i mashtruari mund te rrije i qete) ate duhet shikuarme konsiderate sepse ishte i mashtruar. Fatkeqsisht mashtruesi origjinal nuk gjindet ne mesin tone...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
16:36.
Ne dėrguam nė ēdo popull tė dėrguar qė t'u thonė: "Adhuroni vetėm All-llahun, e largonu djajve (adhurimit tė tyre)!" Por, pati nga ata qė All-llahu e udhėzoi dhe pati nga ata qė ishte i gjykuar me humbje, pra udhėtoni nėpėr botė dhe shihni se si ishte fundi i gėnjeshtarėve?
13:7.
Ata, tė cilėt nuk besuan thonė: "Pse tė mos i ketė zbritur atij (Muhammedit) ndonjė argument (mrekulli praktike) nga Zoti i tij?" Ti je vetėm qortues. Ēdo popull pati udhėzues (pejgamber).
7:34.
Ēdo popull (qė pėrgėnjeshtroi pejgamberėt) ka afatin e vet, e kur t'u vijė afati tyre, ai nuk mund tė shtyhet pėr asnjė moment, e as tė pėrngutet mė parė.
Profetet kane qene te gjithe te semure skizofrene,qe ju dukej sikur flisnin me zotin apo engjej,sa mire qe ne Shqiptaret nuk kemi patur te tille
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Arber Gerguri unė ndoshta jam e paditur kur e kam bėrė tė zėshme kurreshtjen time, por ti qenke budalla me okė kur thua se nė atė kohė populli shqiptar nuk egzistonte si popull.
Mos ishin arabėt nė atė kohė popull i organizuar e qė neve shqiptarėve na u dasht tė presim diku 7 shekuj deri sa ata luteshin me lot ndėr sy te turqit qė tė vijnė sa mė parė tek ne pėr tė na e sjell fenė islame e me na i qel sytė me gishta pėr tė kuptuar se shqiptarėt o duhet tė bahen popull o nuk bahet ndryshe?
Se dikush nuk shef mė larg se hunda e vet kjo po shihet qartė nė personin tėnd, por tė mundohesh tė ngritėsh njė popull tjetėr mė lart nga populli i yt kjo ėshtė... ti si tė duash quaje po pėr mua ėshtė budallaki e shkallės mė tė lartė. Andej nga Kosova budallenjtė e shkallės mė tė lartė i quajmė ahmak.
Pėr ta merituar titullin AHMAK duhet tė posedosh 40 lloje tė budallakive.
Me shėndet i mbajsh.
Krijoni Kontakt