E mire mi flm ! Je shume shume e mire.Po ftese mua nga Glamorous nuk me ka ardh akoma.Nejse s'ka gje.
Per dhuraten e Santes e di shume mire qe disa gjera jane te pa mundura dhe nqs jane te shkruara po te realizohen dhe askush nuk mund ti nderroj.Realisht dhe pse deshira me e madhe e zemres sime do ishte ajo .... e di shume mire qe nuk mundet ... Te pakten te me sjell per dhurate santa ate qe kisha menduar ... dhe qe te pakten mos te isha e vetme ne kete fund viti ... por as ajo nuk do te mund te realizohet![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
perla ca ftese do
JO SEKS PARA MARTESE
Ka shume njerez te vetmuar rreth e perqark! Ndoshta shpesh here e kemi ate qe e kerkojme perpara syve por thjesht se shohim. Shpesh here nje grup shoqeror eshte me i mire se nje partner... Hey don't worry! Ftesen nga une ne xhep e ke. Ose po deshe mund te te gjejme edhe ndonje Cristmas Partnerwho knows he might be the right one...
Be happy! Laugh even when you are sad and ready to cry! Never give up!
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Amon o vllai, ca bohet kshu gjithe kto goca te trishtuara, ej po qeshni i cik qe t'ju qeshi edhe bota... O Perla ti thua World is mine, jam ne qiell te 7,te porta e parajses, po trokiti asaj porte qe te hysh se nuk hapet vete ajo, akoma nuk ka ardha teknollogjia ne parajse, keshtu mos prit qe te hapet ne menyre elektronike.
A po,ti pret ta hapi ndonje Engjell, ej po jane me pushime dhe ato... hahah
bofsh qef...
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
SKUTHI do te doja shume te isha verte ne ate qiell dhe portat e parajses ti hapja vete me keto duar,shpirti im eshte aty , por trupo eshte ketu me kembe te mberthyera tokes dhe nuk me le as te shof lart.Shume njeres mendojne se lumturia arrihet apo fitohet ... Jane te gabuar.Dashuria eshte ajo qe te hap dyert e parajses dhe eshte ajo qe ti mbyll,kurse per engjej ... aty kam engjellin me te bukur qe me pret me krahe hapur.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Te me sjell lodra babadimri ...phahah
Glamorous paske msu english e halalllTe vi dhe un me ju shkojm ke Venue si thua
Sa per dhurat do doja edhe un si perla njonen
Ps; EDHE UN HY KE GRUPI
SINGLE PER MOMENTIN![]()
Krijoni Kontakt