Close
Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 190
    Larguar Maska e lone_star
    Anëtarësuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Houston, TX
    Postime
    222
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O lone_star... mos u nxito te mbrosh c'ka edhe vete e ndjen qe nuk eshte tamam e drejte.
    Me hiq nje kuriozitet... me qe edhe YLL e shkuan YDH....sipas teje
    PYLL = PYDH ???
    Une s'po mbroj askend. Jam vetem duke paraqitur ca te verteta te hidhura qe disa i injorojne. Ne fakt myslimanet duhet te jene ata qe denoncojne me fuqishem kete dukuri ne Afganistan e gjetke.

Mirepo kur persona te njohur si flamurtare te krishterimit ketu ne forum fillojne e bertasin me britmat 'Jo Islami keshtu e jo 11 vjec ashtu' une s'kam si te mos ua permend atyre qe para nje viti vetem lajme per pedofili dhe devijime seksuale nga klerike degjoje ketu. Akoma degjon ne fakt po u jane mesuar veshet njerezve tani dhe nuk perbejne ndonje lajm aq sensacional.

Fjalen Ydh e perdor sepse me pelqen me shume se fjala Yll Per pyllin as qe me kish vajtur ne mendje.

Nallban Maska e alko71
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokë
    Postime
    707
    Ani tha nje krijese ketu qe kalben ne burg ne Amerike per pedofili! Kush ore kalbet, jo qe nuk kalben po as nuk i arrestojne shume here as rastet e dhunimeve, ose i arrestojne dhe i lirojne me nje gjobe si ta kishte thyer nje rregull te trafikut se jo qe e ka demtuar nje qenie njerezore. Sa prifterinje jane ne burg sot? Asnje.

Dardhaxhinjeve mos tento tu shesish dardha ti krijese.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Martesa ne kontraks moshe ne Islam nuk eshte e preferuar dhe mendimi i shumë dijetareve Islam eshte se Kontraksi ne Moshë siq eshte rasti i ketij rasti (jam ne dyshim rreth ketij manipulimi) e cili theksohet se mosha ndryshon 30 vjetë kjo mundeson se nje lidhje e tillë mund te ketë probleme ne mosperputhje mentalitetesh dhe karakteresh dhe ndikon ne mosfunksionim te sukseshem te nje martese...

Por Filozofia Perfekte e Marteses Ne ISLAM nuk mund te identifikohet apo perfaqesohet nga nje rast i jashtezakonshem i tillë dhe ne nje vend i cili perballet me nje analfabetizem extrem (siq eshte Afganistani) ,i cili vend 90 % e kohes se historis se tij ka qen i pushtuar...

Dhe nje sygjerim ndaj disave qe bredhin ne kete forum qe konsiderohen si figurat me Antipatike te forumit te mos shfrytezojn raste te tilla (te cilat jan te jashtezakonshme dhe nuk perfaqesojn shumicen e nje ideologjie) dhe te sulmojn nje Fe apo ideologji te caktuar...Sepse po te dua qe te veproj sikur ju dhe te tregoj raste te tilla qe ndodhin nga vetë ju ,ne jeten reale... ateher kam frik se nje temë e till do ishte e cenzuruar dhe do kufizohej ne mosh leximi i nje teme te tillë me...

"Ndalohet leximi i kesaj teme i moshave nder 18 vjetë".......

pershnetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-12-2007 më 06:52
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kjo gjithsesi eshte keq, por ajo qe beri profeti Muhamed bile eshte edhe me keq. 53 vjec me 9 vjecare. 'Mrekullia' vet.

Tabari IX:131 “My mother came to me while I was being swung on a swing between two branches and got me down. My nurse wiped my face with some water and started leading me. When I was at the door she stopped so I could catch my breath. I was then brought in while the Messenger was sitting on a bed in our house. My mother made me sit on his lap. Then the men and women got up and left. The Prophet consummated his marriage with me in my house when I was nine years old.”

Tabari IX:128 “When the Prophet married Aisha she was very young and not yet ready for consummation.”

Tabari VII:7 “The Prophet married Aisha in Mecca three years before the Hijrah, after the death of Khadija. At the time she was six.”

http://www.muhammadanism.org/Hadith/Topics/Marriage.htm

Dhe rreth 60% e popullit tone e besojne si Profetin me te madh te Zotit, kjo eshte ironia e kohes. Por njerzit deshen me shume erresiren se driten...
    Pse ju myslymanet nuk komentoni pak kete shkrimin....Ka ndonjeri prej jush kellqe ta komentoje apo do fshiheni si gjithmone???!!!!

Shumekujt i intereson nese ky eshte shkrim shpifes apo i vertete...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gimi3 Lexo Postimin
    Ketu qendron problemi ! Arsyeja se perse ti mesia4ever nuk shifesh - nuk e tregon masken e vertet ne forumin shqiptar s'do te thote se te jep mundesine e Shpifjes , Propagandes , Ofendimeve ?!

Nese don debat te sinqerte , beje nje prezantim tek nenforumi , tregoje masken - foton e vertet edhe fillo te debatosh me argumente pastaj
    Une kam deshire te rri keshtu fshehtas dhe preferoj te mbes keshtu. Me trego ku kam shpifur, propaganduar apo ofenduar me qellim qe ta lendoj dike.

E deri tani me cfare kam folur. Ju krejt po me akuzoni se po ofendoj dike kur them qe islami nuk eshte fe e paqes, mire une mund ta deshmoj kete me vargje Kuranore dhe nga hadithet, ju thoni se ato jane te dobeta, por gjaku ka rrjedhur qe 1400 vjet dhe eshte duke rrjedhur e do te rrjedhe edhe shume kohe te tjera perderisa njerzit e besojne Muhamedin si profet. per shkak te tyre pra kemi keto luftera sot dhe ti nuk mund ta dish se cili hadith eshte i dobet e cili jo sepse ti jeton 1400 vjet pas ngjarjes, Kurani ben thirrje per lufte ne te krishteret, hebrenjte dhe tere boten derisa bota te iu dorezohet hipokriteve fetare te Mekes. Kjo eshte imperializem miku im. Shikoni Afganistanin, Irakun, a i doni edhe trojet shqiptare ashtu, tani ta mbysim njeri tjetrin se nje njeri para 1400 viteve ka kerkuar ashtu.

Mbetesh i pershendetur

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje faktor qe mund te mirret per bazë eshte tek fakti se Mosha e hyrjes ne pubertitet ,ketu kemi faktorin klimatik qe dotë thot se ne vendet e nxehta siq jan vendet arabe femijet hyjn ne bylyk qe ne moshen 7-8 vjet dhe 8-9 vjet..

Ndersa ne vendet e evropes mosha e hyrjes ne pubertitet apo koha e hyrjes ne bylyk sjellet rreth moshes 14-18 vjet ,sidomos vendet skandinave apo vendet sovjetike ...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Jane te cuditshem keta "fetaret"!!!
    Mundohen ne cdo menyre te flasin per tjeret dhe per gjera tjera, jo per temen?
    Ketu eshte fjala per nje tradite ose kulture qe egziston ne disa vende muslimane dhe se kjo behet ne menyre krejtesisht legale. Keta njerz e interpretojne Kuranin dhe fene ashtu si duan vet dhe per kete veprojne keshtu. Librat fetare jane plotperplot paqartesi dhe kontardikte.
    Secili i interpreton ashtu si e kerkon vendi koha dhe interesi personal. Nuk pritet qe nje fetar te jet autokritik, e aq me pak ne kete rast kur flitet per fene muslimane ku nuk lejohet asnje lloj kritike. Kje dukuri i ka rrenjet e thella dhe duhet te kerkohet aty ky fillon kjo fe.
    Per fat te keq njerzit nuk kan guxim te flasin per keto probleme, por ne vend te kesaj, flasin per gjera tjera.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une kam deshire te rri keshtu fshehtas dhe preferoj te mbes keshtu. Me trego ku kam shpifur, propaganduar apo ofenduar me qellim qe ta lendoj dike.

E deri tani me cfare kam folur. Ju krejt po me akuzoni se po ofendoj dike kur them qe islami nuk eshte fe e paqes, mire une mund ta deshmoj kete me vargje Kuranore dhe nga hadithet, ju thoni se ato jane te dobeta, por gjaku ka rrjedhur qe 1400 vjet dhe eshte duke rrjedhur e do te rrjedhe edhe shume kohe te tjera perderisa njerzit e besojne Muhamedin si profet. per shkak te tyre pra kemi keto luftera sot dhe ti nuk mund ta dish se cili hadith eshte i dobet e cili jo sepse ti jeton 1400 vjet pas ngjarjes, Kurani ben thirrje per lufte ne te krishteret, hebrenjte dhe tere boten derisa bota te iu dorezohet hipokriteve fetare te Mekes. Kjo eshte imperializem miku im. Shikoni Afganistanin, Irakun, a i doni edhe trojet shqiptare ashtu, tani ta mbysim njeri tjetrin se nje njeri para 1400 viteve ka kerkuar ashtu.

Mbetesh i pershendetur
    O njeri ka kohe qe ti lexoj shkrimet tua dhe saktesisht e di se qfar permabn qellimi dhe synimi yt i synuar...
    Dhe fakti qe merresh me matrapazlleqe duke demaskuar dhe fshehur fakte dhe duke paraqitur genjeshtra anemban forumit (efekti 0) kjo mund te krijoj pershtypje tek forumistet se nje Matrapaz gjendet pran shkrimeve tua.

Nje gje qe me ka ra ne sy eshte fakti se ti vazhdimisht merresh se kinse prezenton ajete kurani dhe hadithe ndersa te gjitha keto i interpreton me logjiken tende te lodhur dhe te infektuar ...

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Fisniko, c'thote Allahu? Po kjo foto e 2007 si te duket?

Vajza, Stefania, amerikane, 11 vjec. Mahmuti, i shoqi perkrah, 40 vjec...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Pse ju myslymanet nuk komentoni pak kete shkrimin....Ka ndonjeri prej jush kellqe ta komentoje apo do fshiheni si gjithmone???!!!!

Shumekujt i intereson nese ky eshte shkrim shpifes apo i vertete...
    Shumica e myslimaneve nuk kane njohuri per shkrimet e tyre, pra ne injorance totale sepse doktrinat e rreme vetem ne ato kushte mund te mbijetojne, nje perqindje e madhe e tyre nuk kane lexuar kurre Kuranin, nuk kane njohuri se profeti Muhamed ka martuar 9 vjecare dhe Kurani thote se Muhamedi eshte shembulli me i mire qe duhet te ndiqet, nuk kane njohuri se profeti i tyre ka bere tregeti me skllever, nuk kane njohuri se Muhamedi ka bere thirrje qe te adhurohen tri bijat e Allahut e pastaj i ka ra pishman. Ne shoqerite islamike nuk lejohet te ngrihet kurrfare dyshimi rreth Muhamedit dhe bandat fetare islamike vrasin cdo kend qe guxon ta beje kete sepse humbasin pastaj pushtetin dhe nuk mund ta shfrytezojne popullin. Po te kallxoj per vete se une deri para 6 vjeteve as qe kam ditur se Muhamedi ka martuar femije por fale internetit e kam mesuar kete. Vetem pas 11 shtatorit e kam shikuar islamin me me shume dyshim.

Keto jane thirrje per lufte. Dhe budallenjte krishtere (po flas ne perendim e tolerojne kete), pra qe dikush nga nje shtet tjeter te predikoje urrejtje per ta ne shtetin e tyre e tani i genjejne qytetaret e tyre sesi islami na qenka fe e paqes. Ne shtetet sheriatike besimi krishter eshte i ndaluar, nese zihesh me Bibel mbytesh fshehtas, pra te fluturon hiq me pak se koka. Por kjo nuk ofendon besimtaret myslimane, pra nuk duhet t'i ofendojne as postimet e mia.

9:29. Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar (haram) atë që e ndaloi All-llahu dhe i dërguari i Tij, nuk besojnë fenë e vërtetë, prej atyre të cilëve u është dhënë libri, derisa ta japin xhizjen në dorë e duke qenë të mposhtur.

61:11. T'i besoni All-llahut dhe të dërguarit të Tij, të luftoni në rrugën e All-llahut me pasurinë tuaj dhe veten tuaj, e kjo është shumë më e dobishme për ju, nëse jeni që e dini.

Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mbretëria shqiptare e seksit në Londër
    Nga Shijaksi-London në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2004, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •