Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 103
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    elen se kam nga eksperienca, e kam nga ato qe kam pare.

Eshte rrezik te martohesh thone.. se di kur ta provoj do ta them edhe nga vetja ime.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Sa Filozof qe behesh kur martohesh.
    Kam qeshur me te madhe hahahaha!

C'eshte kjo kampanje pro-martesore? Me siguri e organizuar nga ndonje i martuar
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Blue Sky njerzit jan xheloze, edhe normale nese vuajn vete, thone me veten e tyre pse mos te vuajn edhe ata.

Ndaj na thone qe martohuni, po neve sna e ben syri terr nuk mashtrohemi nga propaganda Fatos-Gjinush Edvin-Erojn-Bracja (sic thote Brari)

aghahahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    martesa ka te mirat dhe te keqiat e saj.varet cfare fati ke.eshte si puna e makines.un ndonje mbremje luaj me djalin tim playstation dhe nuk do e nderroja as me CILJETEN KENAQESINE QE ME JEP.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Blue Sky njerzit jan xheloze, edhe normale nese vuajn vete, thone me veten e tyre pse mos te vuajn edhe ata.

Ndaj na thone qe martohuni, po neve sna e ben syri terr nuk mashtrohemi nga propaganda Fatos-Gjinush Edvin-Erojn-Bracja (sic thote Brari)

aghahahahaha
    Jo vallai, as qe e kam vene nder mend te mashtrohem nga propagandat e atyre qe jane ne hall per vete. Martesa do na dale e teproje boll, te shijojme rinine njehere
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    yeah, yeah, keshtu thone librat, valla te zgjat jeten, po c'thone te divorcuarit?
    nje dite po bisedoja me nja dy cuna, te dy te divorcuar nga nje here (apo dy) dhe perseri jo te kenaqur me martesen prezente. I ngacmoj duke qeshur dhe njeri me pergjigjet: "first time it's crazy; second time it's stupid." Une vdes se qeshuri dhe prape i ngacmoj: "How come?" "Ah, - me thote- eshte si ajo historia e atij qe po hekuroste kur merr ne telefon policia, dhe ne vend te vinte receptorin ne vesh, vuri hekurin e nxehte. Po mire, e pyeten, po me veshin tjeter c'ndodhi? (se i kish te dy veshet e djegur, i ziu) Well, he says, they called back." eh that pursuit of happiness!
    Summertime, and the livin' is easy...

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    E pyeta nje dite babain, por ndoshta qe dhe nate, veç ne mos paste mbyllur nena ime dritaret me batanije : O Baba ! A s'me thua, di gje ti te me thuash nga martesa ? Edhe babai, gojen plot me pershesh me kos, ma priti : Eh more bir, eh more bir, eh, eh, eh... dhe vazhdoi te pertypej.

U bera shume merak per shendetin e babait. Dola nga dhoma dhe pyeta nenen : Nene, o Nena ime e dashur, di gje te me thuash, ç'eshte martesa ? Edhe nena, duke pare njehere rreth e rrotull (muret kane veshe, thoshin ca te pamartuar kur takoheshin dyshe-dyshe neper hotele), psheretiu thelle : ehhhhhhhhh...

Atehere u bera shume merak. Me vajti mendja qe prinderit e mi i kishte marre lumi. Por te martuar sidoqofte.

Personalisht jam i martuar dhe gjithçka shkon per mrekulli. Veshet deri tani, me duket se i kam te dy. Te them te drejten, ky i djathti nuk degjon dhe aq mire, keshtu i kemi ndare vendet ne tavoline kur ulemi te hame buke.

Me shume, nuk di. Me kane fejuar e martuar e me te gjitha shpenzimet gati. Nje jave perpara, babai ia nderroi llastiket minderit dhe tani duket si i ri. Veç kesaj, perballe shtratit bashkeshortor, ka pasur nje kornize druri me ca fije kashte ngjyre ari ku mbyllej nje foto e madhe e gjyshit me shtate kalamajte e vet. Nena ma ka zevendesuar me nje çift kotelesh qe perqafohen. Eshte me "sexy", me peshperiti ne vesh naten e marteses. Dhe kishte te drejte, I'm enjoying it.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    zizi, megjithese nuk i besoj asnje lopke kesaj me lart, them se ke te drejte. puna eshte se, I'm not against it. une thjesht sa desha te ve ne dukje nje fakt interesant, qe jo rralle, marriage - can be - a big waste of one's time. Pse? Sepse mua me duket qe, njerezit e kohes moderne, shpesh martohen per te ashtuquajturen lav. me merr vesh besoj
    Summertime, and the livin' is easy...

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Ka të divorcuar dhe te divorcuar. Të divorcuarit e 'stazhionuar' janë njerëz që nuk kanë mësuar ndonjëherë nga gabimet e tyre e as kanë për të mësuar. Si të tillë nuk mund të merren si shëmbuj, madje as nuk ja vlen ti llogarisësh për gjëra kaq madhore siç është martesa.

Unë do thoja 'provojeni' dhe atëherë mund të flisni dhe të jepni mendime, jam e sigurt se do ndryshoni mëndje në lidhje me ato që keni lexuar e që keni dëgjuar, e që kujtoni se janë të vërteta në lidhje me martesën...

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Teme interesante kjo.
    Pse nuk thokeni ju qe u dashka me u martu sa ma shpejt.Po maj shenim kete teme e po i them tjetres "Un ty s'te dua po dua te martohem me ty se me zgjat jeten "

Duke lene menjane shakane tani kjo tema me boni me reflektu nga 4 vjet qe kisha planifiku martesen e ula ne 2 tani.
    Shpresojme mos te na shkurtoje tjetra jeten ne vend qe te na e zgjasi.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •