Nese nuk te pelqen Dibra dhe Dibranet mos i fut hundet ku nuk te takon,une e di se ku eshte sepse une nga Dibra jam duke shkruajtur ske çka te japesh mend sepse mend per veten tate nuk ke,skam çka tet bej nese ta ka dhen dyshin ndonje Dibran, prandaj ke gabuar temen shko nga ato temat me 00000,
Nese ska luajtur Dibra ke lujt ty nga mend.
Dibra Esht E Bukur Por Per Turizem Se Per Te Jetu Obobo.meqe Ra Llaffi Ne Ca Kategorie Esht Korabi
Kur je larg ateher te mer malli me shum per vendin tend, dhe kur shikon dicka te tille ateher cmallesh. Seb mbi 10,000 dibran qe jan larguar nga vendi i tyre jo se jan larguar nga qejf,i por jan larguar nga halli.
Kurse sa i perket asaj se Dibra do ishte me e bukur pa Dibranet e ke shum gabim. Nuk i njihke se kush jane Dibranet.
A sa i perket ketiqe paske per dibranet, ateher un te them TY
PLAS nga inati se nuk ka me DIBREN dhe Dibranet.
...............kiku e ke shum gabim per vlersimin arjeta3
ke be shkolle the ne prezantim kot
une se njoh po lexo vetem dy postime te saja dhe te bindesh per intelegjencen e saj
cuno ajo ha buk ne Tirane
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Tema nuk eshte per te debatuar,nese nuk i pelqen ndokujt,sprish pune ka mendimin e vet.
Ju lutem komentoni ne ndonje teme tjeter jo ketu, ketu vlersohet dhe une jam Dibran dhe Dibra ka nje histori te pa krahasueshme gjith ashtu dhe populli i Dibres.
Krijoni Kontakt