per mua nuk esht gabim me mir perpara martese qe pastaj mos te kemi surpriza te keqija:
![]()
per mua nuk esht gabim me mir perpara martese qe pastaj mos te kemi surpriza te keqija:
![]()
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
me vjen keq qe do ta them,por kjo eshte pyetja per 20 vjec e poshte....
Per mendimin tim deri ne moshen 18 vjec eshte gabim.Pas moshes 18 eshte sipas deshires
Per mendimin tim do ishte me mir sex para marteses sepse do kishte ndonje surpize te pa kendshe pastaj
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Pse jam gabim apo se ste pelqen ty.
E vertet eshte kur e do nje njeri i bene te gjithe 'po sikur ai njeri pasi te ket mbaruar dicka iken me vrap si do i behet'mendoi se ai qe te do me shpirt & zemer pret jo vec nje muaj apo vit por gjithe jeten.
Ky eshte mendimi im dhe pothuajse e kam degjuar nga te gjitha shoqet e mia te njejten gje.
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams
haha
Duhet te presi .
1-C'fare te presi.
Qe ta njofi me shume ate qe don'fejuar' Si dihet mund dhe ti kthehet mendja pse duhet te nxitoj nje femer.
Eshte nje lumturi qe mund te presesh per dicka qe ka kohen e vet.
2-Sa duhet te presi.
Sa te jene martuar dhe kaq.
Se di por ju cunat a lexoni Kuran apo jo.
Mire do ishte te lexoni pak '
Leximi e bene njeriun qe te mesoj me shume nga jeta 'te pakten ne kete kohe qe po jetojme sot.
PS: megjithate mendoni dhe veproni sic deshironi
Rudi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rudina_USA : 25-10-2007 mė 11:40
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams
Nuk eshte gabim te besh seks para martese, por edhe e gabuar eshte.
Ja ti them te dyja arsyet.
Nese e ke vendos me 100% se do martohesh me cunin e filanit, atehere edhe seks te besh ska ndonje problem, fundja ju mban me te lidhur me njeri tjetrin.
Ama nese nuk e ke te sigurte... duhet te mendohesh mire, mos i ler te tjeret te abuzojne me ty.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 02-08-2008 mė 14:19
Sexi Kurre Nuk Esht Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiimmmmmm!
Shuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeee E SAKTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
LMAO![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt