Nuk di une ka thene njeri apo ska thene , se ska ardhur nostradamosi ketu te na parashikoje fatin
Nuk di une ka thene njeri apo ska thene , se ska ardhur nostradamosi ketu te na parashikoje fatin
Voten do tia jape edhe Ronaldinho ,Kakase per fifa world player - kishte thene vete ronaldinho
1- Topin e arte e ka fitu gjithmone ai qe ka fitu dicka.
2- Une nuk jam Milanist por jam Juventin dhe une po flas per dicka reale dhe qe e kemi pare te gjithe se c'fare ka bere Kaka sezonin e shkuar.
3- Kaka nuk e bejme ne te tille por e ka bere vetja e tije me lojen qe ai paraqet.Une nuk e thashe qe ai e ka mar vetem kupen dhe kete nuk e mendon asnjeri pervec teje.Messi per ty mund te beje gjithcka i vetem.
Nuk behet tifozllik keshtu sic ben ti.Po te kishte qene messi ne nje ekip tjeter jam mese i bindur qe nuk do i kishe thurur kaq shume elozhe.
Tung shqipe.
Une Messin e pelqej se eshte futbolli vete, kur te vije botrori i 2010.... Une do dua qe ta fitoj Argjentina, vetem prej Messit, por ne te vertet jam tifoz Hollandez.
Po te jap nje kush e ka fituar topin e arte pa fituar championsin..... Pavel Nedved ne 2003.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Dukesh sa qenke tifoz me hollanden,kur e tradheton edhe skuadren tende vetem per 1 lojtar
Une mbi te gjitha pelqej futbollin, Hollanda nuk eshte atdheu im. Messi eshte dicka me teper nga futbolli,kur shef Messin te luaj, futbolli te duket shume here me i bukur nga sec eshte.
◄█ Barcelona e MADHE █►
E bere messin jashtetokesor ,po boll
Airon.
Shume gabim dhe qe ketu dukesh qe nuk je tifoz.
Une jam vete tifoz me Hollanden dhe nuk e lej kurre c'faredo lojtari te kete.Une kam idhull Aleks Del Piero dhe jam shume shume tifoz me Juventus dhe qe ta dish ti,une kam qare kur Hollanda u eliminua ne gjysem-filane nga italia me penallti ne europian 1998.Kur je tifoz duhet ta mbestesh skuadren kudo qe te ndodhet sic ishte juvja ne Serie B.
Shembulli jot per topin e arte nuk perputhet pasi Nedved beri nje sezon sh te mire dhe arriti ne finale te Champions League.
C'fare fitoi ai ? Kampionatin e Serie A. E shef qe paska fitu dicka ?![]()
AlbaneZ italia fitoi me merite ndaj hollandes ,por cti besh kur u skualifikua nga koreja qe i anulluan 2 gola te rregullt ne nje ndeshje.Vec te me kishe pare...
E ke gabim Jack dhe po ngaterron boterorin me europianin.
Italia ne Boterorin kore-japoni me eshte dhimbsur vertete.
Ndersa kurre mos thuaj qe Italia fitoi me merite me hollanden ne europian pasi ne 90 min loje nuk mbaj mend te kete dalur ndonjehere nga gjysem fusha e saje.Dy penallti te humbura nga hollanda dhe nje loje e dominuar totalisht nga tulipanet,por ce do hollanda nuk ka pasur kurre fat ne penallti
Nejse se dolem edhe nga tema.
Krijoni Kontakt