Je i sigurt qe ben procesori ?![]()
o xemlo falemindrerit per interesimin;mesova nje gje te re.................o force- intruder jam shume i sigurte qe procesori ben sepse kam vetem 2 muaj qe e kam blere dhe procesorieshte i tipit CELERON 3000MHZ
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DORJANBITI : 29-08-2006 mė 08:44
Atehere mund te provosh speedfan nga ky link 1.5 mb www.almico.com/speedfan429.exe
Referoju gjithmone para se te downloadosh autorit ne
http://www.almico.com/sfdownload.php
eshte freeware.![]()
O dori un e kam degjuar zhurmen qe ben kompjuteri yt , dhe per mendimin tim zhurma vjen 100% nga hdd.Postuar mė parė nga DORJANBITI
E pra zhurma mund te jete ose nga ftohsi i procesorit ose HDD.
me mire vone sesa kurre....
Pėrshėndetje.
Kompjuteri im ben shume zhurme nuk e di pse nuk mendoj qe eshte aq i dobet sa qe te bej aq shum zhurm keto jan disa nga specifikat e kompjuterit tim
. Windows XP
CPU- 2.8GHz
Motherboard ASUS P5GDI
RAM 1.00 GB
GForce 6200 Turbo Coache etj.
A ka mundesi qe ventillatori apo shtepiza te bej aq shume zhurme
Ka mundesi qe te bejne ventilatoret zhurme, e nese jane p.sh. 2 te prishur, ateher mundet me u be koxha shume zhurme. E kam pas vete me ventilatorin e kartes grafike dhe ka qen vogel por zhurme bejke aq sa nuk e ndisha harddiskun kur punojke.
Kshtu qe mundesh me e qel shtepizen dhe ndegjo me vesh se prej kahit ta merr mendja po vjen zhurma. Nese s'ke sukses, ateher provo me i ndal ventilatorat nje nga nje me dore, me gisht ne fakt ^^, vetem per 1sekond, dhe me siguri e vren se mos jane ata ne faj.
vetem edhe harddisku mundet me kane ai komponent qe ka probleme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 21-05-2007 mė 00:38
lale, te njejtin problem kam patur edhe une, pc-ja me ben shume zhurme.
Si perfundim, ai tekniku i vuni ca si "fanera uji", qe s'bejne zhurme. Kushtojne ca, po te bine veshet rehat.
Pershendetje , sa her qe e ndezi PC ndihet nje zhurme tmerrshme nga flutura e furnizuesit te rrymes , mabse ja ep disa te fryme me goj qetsohet nga pak mirpo prap vazhdon te njejtin rexhim .
Ku mendoni si osht problemi qfar duhet te bej te ja ndrroj komplet apo te riparoj diq ne te mirpres pergjigjjet e juaja .......
Pastrohe njehere nga pluhuri sepse edhe mua keshtu ma bente dhe e kishte pluhuri fajin.
Per me shume se si te pastrosh kompjuterin nga pluhuri lexo ketu.
Krijoni Kontakt