cilat jan ato me vler ju lutem ...tregom shkurtimisht, te cilat besimi ne Zot po i mohoka
cilat jan ato me vler ju lutem ...tregom shkurtimisht, te cilat besimi ne Zot po i mohoka
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
kete e mohon besimi apo feja !!!!!?????
e kjo qfar ke thene eshte nje mangesi nga ti dhe kete ndjenje nuk e kultivon shumica dhe nuk mund te mburret nje shqiptar me nje ndjenje te tille te ngusht...
tek une qendron nje zemergjersi me e madhe sepse un them : Unė e kam dy herė diqka shqiptarin ,si vella shqiptar dhe si vella musliman,kjo vellazeri eshte me e madhe dhe me e qendrueshme ne praktik...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Jo more ti e paske 2 here diqka shqiptarin...dmth te krishteret vari leshte,paske shqiptarin myslyman me vlla te qendrueshem se shqiptarin e krishtere....Nga anet e mia perdoret kjo shprehje ne keto raste:
Ti qenke Turqi nga mendja ...!!!!
Po ta gezosh vllaznin islame e u martofsh me ndonje myslymane nga indonezia ose Mauritania mundesisht meqe edhe indonezianet e Mauritanet i ke vllazen...
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Shkollė tė bėsh edhe njė mijė vjet s`don tė thote qė je njeri (i mirė).
E kundėrta,dėmet mė tė mdhaja qė i bėhen sot njerzimit i bėhen nga njerėz tė shkolluar.
Kurse prej derrave s`duhet tė tė vjellet ėsht dasht qė deri sot tė ishe adaptuar.
Kurse mua ėshtė e vėrtet qė mė vjellet prej derrave.
P.S. Idua tė gjithė njerėzit pa dallim feje apo ngjyre vetėm tė sjellen si njerėz.
Keta mjekerrcjapet kan harruar se ne kohen kur zhvillohej lufte ne Kosove,dhe ne kohen kur shume pak shtete perkrahnin Serbine,ishte Libia dhe Iraku ato shtete,qe boterisht pranoninse qendrojne mbrapa Serbise.Dhe jo vetem moralisht por edhe materialisht.
Dhe para pak muajsh,kur ne keshillin e sigurimit diskutohej per nje rezolute te re per Kosoven,e cila rezolute do tia mundesonte Kosoves pavarsine,perveq Rusise ishte edhe Indonezia,shteti i cili fuqimisht kundershtoi kete rezolute.
Une nuk e di,pse vlla nuk shkojne edhe keta andej nga Indonezia,a Mauritania si thua ti e te na lene rehat?
Dhe kane fytyre ta quajn dike coban.Po nejse.Aq dine aq flasin
E vellaun qe ta ka ba nana e paske 10 here vella:
-Vella te gjakut
-Vella te fese
-vella te vellaut
-vella te motres se madhe
-vella te motres se vogel
-...
Po le more mos fol pa lidhje veq sa me fole diqka.Vellau vella eshte.Dhe nuk behet magjupi vella me shqiptarin vetem se paska fe te njejte me te.
Une mysliman jam.Falem rregullisht.Vella e kam edhe Zefin,edhe Cunin,edhe Antonin por kurgja,bile bash kurgja nuk e kam Bin Shabanin e Omarit as Bin Sulejmanin e Malejzise.
Mere qysh te duash.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daja-GONI : 17-09-2007 mė 19:05
Edhe atyne shum ju ha palla a i ki ti naj sen apo jo........kuj i ha sot per dike tjeter?veq a ka para o shoki,sot sundon paraja,krejt kjo qa po thoni pallavra (fjale te kota)!!!ne shqipetaret shquhemi per dashurine e madhe ndaj armiqeve tane!!!
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
Krijoni Kontakt