Mariachi po e presim , po sdoli ne Gusht sic me ke premtu ti , ma ke nje kafe borxh![]()
Mariachi po e presim , po sdoli ne Gusht sic me ke premtu ti , ma ke nje kafe borxh![]()
Sui generis
Sa kam degjuar une Albumi eshte shitur 47.000 euro nuk e di se cilit produksion, dhe shpresojme se keto jave del ne shitjePostuar mė parė nga RaPSouL
![]()
Shpresojm kejt te dale , se thujn ki do jese albumi ma i fort i te gjitha kohrave.
Sui generis
Postuar mė parė nga Mariachi
Per qmim nuk e di por kompania DINI nga prishtina e ka ble
[QUOTE][ #105
Alienated
FREEDOM IS POWER!
Anėtarėsuar: 19-09-2005
Vendndodhja: No Man's Land
Postime: 567
Kete UnikKatilin me duket me shume e degjojne femijet!!! Shoh djemte e dajes e te halles qe kane mbushur celularet me kenget e tyre!!!
/QUOTE]
Pajtona me tY Se Vertet Femit E Ndegjojn
Per Shkak Shum Pak ka Fjal Me shum
ka Hasmim
Me Shum Esht Asi Qe Kur Ska Qka Bon Shan
Kur E Nin Veten Keq Shprazet
Nuk Esht I Sacet AS Nuk I Peshojn Fjalet Qe I Thot
Temat jan Taman ASi QE Her Do Kur Do pendoesh Qka Je Tu Bo
Taman Perfudnimi Esht mentalitet I Thmis
Kur Zdi Cili Esht Mendimi Per Ket Mument E Veq Ja Fut Cila Po Gjellon
hahahaahahahahh
ahahahahaahahhah
Njerzit QE Nuk I kan Keto Sende Nuk I Ngojn Besoj.....
ju dini A///"????
E Dojn Me Pas Qka Kam Me Than Qka E Tham
Me Dit Qka N'Kry Kam
lexova disa postime pak mesiper ku flitet per nje ngacmim midis Bloddy Alboz dhe Tingulli 3nt, diēka desha te shtoj ne lidhje me ket gja, tek albumi fundit i Tingullit 3 shof se kan evolu shume. Kenga hit ''100% 3nt '', rima e bigdikeshte rrjedhoje e presionit dhe rimes qe Blody Alboz i dhuroi rapit shqiptar me pak fjale avash avash Tingulli 3nt po futet ne loje ose me mire nuk kan zgjidhje tjeter sepse me ēiljeten dhe elvana gjaten, Tingulli 3nt vetem neper party adoleshentash mund te bej buje.
Money Makes Man act Funny
Ndegjo Rep Apo Hip Hop Esht 1 Zhander Qe na Tasht Kemi Fillu Me Adaptu Ne Veshin Ton....
Spri Duhet Mi Mar Si baz Rethanat Pastaj Me Ja Fut Adoleshentat Po E Ngojn At Ket
Ketu Esht Pun Biznisi
Geti Haver I Mer 3000 Euro Per Qat nat Aj Nuk Esht I Marum Vesh Kujna Ka Mi Knu Apo Kush ka Me SHku
Edhe Aj Gazda i Qati lokali
Nuk Zgedh A Adolishenta apo te moshuar a kush esht vetum
apo pagujn hymje a po pin nuk esht me rendesi kush po saaaaaa
sa haver sa
fol saaaaaa
E Dojn Me Pas Qka Kam Me Than Qka E Tham
Me Dit Qka N'Kry Kam
Hmmmm qeta cuna e prishen Shqiptarin i tranun kejt shum palidhje kjo eshte...ketana shiten kishe na te fort jemi me fjal e ketana nuk guxojn me ardh ne Kosov se tuten qe po i vret ndokush hahahhaha cfar Repera marre per keta marre...
kisha nje pyetje ?
a i ka ndonjeri kenget e reja te Rebel a.k.a UniKKatil te albumit " Kanuni Katilit"
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt