Postuar më parë nga bubja
lolololololololololololol
Ke ngaterruar dhomen mi goce............Futu cik nga ana tjeter.
Gjithsesi Welcome
Postuar më parë nga bubja
lolololololololololololol
Ke ngaterruar dhomen mi goce............Futu cik nga ana tjeter.
Gjithsesi Welcome
Paske ber i prezentim te bukur qe se ka ber njeri akomaPostuar më parë nga bubja
![]()
Sui generis
Postuar më parë nga Armend
LoL
Po ti e harrove ate plezhantimin tat...
PS: Ti e kishe akoma me t'bukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
Ore sa tema ka keshtu per shqiptaret e Belgjikes.
Mir se ju gjej Belgo/shqiptar si kaluat pushimet...une isha atje ku ishte shum nxet ku disa net malet digjeshin,kfori italian ndihmoi shymjen.
Me pelqen vendlindja edhe pse neve na shofin si monedh e jo bashkendas.
kam kalu bukur kam hargju shum, kam ba sefa .is vlen barra qiran.edhe jam lodh tash jam ne pushim qe quhet pushim...mos me trazoni ...![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Edhe une jam me pushjme ktu ne RIMINI por nuk po na mban koha,kemi 3dite me shi..Jam betuar asnjehere me ne gushte,edhe vjet ishim ne Spanje e njejta gje ndodhi 1 jave ndejta une 1 jave kohe e keqe,u ktheva ne shtepi hapi koha e diell ...Me shume po nevrikosem se po çplodhem,,.Shpresojme qe neser te hapi koha....
[I]^Pershendetje edhe une i perfundova pushimet e mija.
Përshendetje.
Unë gjithëashtu përshendes Shqiptaret të cilet gjenden në Belgjikë një ashtu ju uroj që të jen mirë dhe...
Ju Diaspora e belgjikes a keni ndonjë ueb faqe në të ciletn chatiratet Shqiptaret e belgjikes në mas më të madhe më interson nëse din dikush le të më informon...
Ndryshuar për herë të fundit nga LuLiKraS : 28-08-2007 më 06:13
------------------Postuar më parë nga planeti_x
te kam lan pa pergjegje , bashkatdhetaret, nuk kushton asgje per te ndihmu se paku te ka tregu pak Zonjusha por ket ta kish tregu edhe misteriozi,edhe dibrani,Une me sa di ska tjeter shanca vetem lidhja martesore, por siq tha zonjusha kan dryshu ligjet ka shum kontroll, a banon me te sa vite etj etj duhen disa dokumenta duhet koh me dal viza etj...duhet te bahet martesa ne shqiperi e jo aty ku je perkohsisht (francê)...vertet veshtir...te uroj sukses ...shpresojm qe Sala i rregullon puntoret me kontrata siq ka ber Tita viteve 70-ta me gjermanin...rroga ne vendlindje atje kishin fjetjen dhe jeten e punen me kontrata 6 mujoure 1 vite etj....me e mira ....mjft me humb rinin duke nejt ne te zezen....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt