Kush nga ju ka shkuar me me te medhenj ne moshe(10 vjet e siper) dhe si ju eshte dukur?
Une pervete nuk kam shkuar por kam nje deshire te papare qe te kaloj nje nate me ndonje grua rreth te 40-tave
Kush nga ju ka shkuar me me te medhenj ne moshe(10 vjet e siper) dhe si ju eshte dukur?
Une pervete nuk kam shkuar por kam nje deshire te papare qe te kaloj nje nate me ndonje grua rreth te 40-tave
besoj jo me cdo grua rreth te 40 apo jo?![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Postuar më parë nga lars_peter
Lale, hajt se kur te dalesh nga adoleshenca do te te kaloje edhe ky fiksim.
Mos degjo budallqet sipas te cilave mund te kesh me shume kenaqesi me nje femer qe eshte e madhe ne moshe ..sa me e vogel ..aq me e mire....sigurisht te jet mbi 18 ...te mos ham dhe burgPostuar më parë nga lars_peter
Kur ehste afer moshes tende eshte me mire fare .
Mind is like a parachute it works best when it is open
Dalai Lama
lol paske ik per lesh or trim.
merru me ndonje gje tjeter me te hajrit e nqs ke kohe shum mos hap tema te tilla te pakten.
Eshte nje teme , qe nuk duhet ta hapet ne forum.
Sepse nuk tregon ndonje interes, dhe nuk mund tu themi te rinjeve15-20 te bejne dshuri me me te moshuara, se vetja.
Per mendimin tim, gjej ndonje moshtare , ose me te vogel dhe je normal, neqofte se do te mendosh per me te moshuara me duket dicka jo normale.
Je kurjoz, mund ta provosh po munde, dhe pastaj fol me ndonje nga shoket e tu.
Teme aspak interesante.Moderatoret mendoj te jene pak me serioze.
Seksi zene vend te madh ne koken e njeriut. Ndoshta edhe kjo ja vlene sepse eshte shume me rendesi. Mirepo duhet te mbahet ne kontroll sepse seksi mund te ja merre anen arsyes. Deshirat jan mbase disa te logjikshme e disa mund te jene te rastit. Nuk ka shume problem kjo. E rendesishme eshte te mendohet se ku deshiron te arrije ne jete njeriu me deshirat e veta.
Une do doja qe partneri im t ejete deri en 8 vjet me i madh.
Me teper se 8 eshte ca e tepert,jane dy faza te ndryshme te jetes qe mund te vijne deri te shperputhja dashurise sado e madhe te jete ajo.
ArsGothicë
Ne fakt,edhe une ne moshen e adoleshences kisha nje fiksim te poshter,per te shkuar me gjyshen e nje shokut tim..te them te drejten ishte goxha e mbajtur
Megjithate,fill mbasi kalova fazen e adoleshences,keto tendenca plakofilie u zhduken si me magji...tani jam i qete![]()
O Tironc (kam pire une e je dehur ti)Postuar më parë nga niktironci
Ste duket qe ja ke futur kot, qe ske ide se cthua?!
Une nuk kam ndonje eksperience me asnje te moshes time, dhe kuptohet as me ato me moshe me te madhe. Kam preferuar njom-llekun deri tani, por sdo e refuzoja per moshen nje femer qe me te vertete do me terheqte (ketu behet fjale per kontakt seksual dhe jo dashuror).
Beni dashuri (edhe pa pyetur per ditelindjen) sepse eshte momenti me kulmor i trupit.
Krijoni Kontakt