Pershendetje
www.Freewebs.com & www.Freewebtown.com
Jan te thjeshta Per te tu perdorur .Kontroll panel , index html.dhe Temporal falas .
Pershendetje
www.Freewebs.com & www.Freewebtown.com
Jan te thjeshta Per te tu perdorur .Kontroll panel , index html.dhe Temporal falas .
FieRaK
Ja edhe një www.multiply.com nuk ësht edhe aq e mir
tung un jam i interesum per nje web site per Shitoren tem ketu ne KOSOV e a kishe mujt pak ma shum sqarike nese ka mundesi niti_pr_15@hotmail.com tung ju pershendesPostuar më parë nga Mendimi_Juaj
aha po un jam ne ks sa kushton ni web site kshtu me mujore a me vjet shkon a qysh?? sa pare E ....
Do doja nje mendim me teper se tek kush sherbim "hosting" apo me cilin program do gjeja menyren me te lehte per te krijuar dhe administruar vet nje faqe/web.
Tek Google kam vene re se kane shume lehtesira por nuk me pelqyen kushtet e marreveshjes.
Faqja qe dua te krijoj dua te jet e pasur me informacione, tabela/dritare dhe lidhje ne internet.
ps. nese mi shqyrtoni njecik gjerat nga pervoja apo konfidenca me mire do ishte.... se faqe mbi "pagecreator" gjej edhe vet![]()
flm
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 18-07-2007 më 11:43
Pershendetje.
Desha te dija se si ndertohet nje faqe interneti,hapat qe ndiqen.
Sa kohe mund te duhen per ta bere kete gje.
Faleminderit.
Kete po kerkoja dhe une per te ndertuar nje web pa pagur por e pa mundur keshtu qe po ndertoj nje subdomain http://perdoruesi.piczo.com
[QUOTE=Kleitus]Do deshiroja te hapja nje faqe me informacione te ndryshme ne internete. Nuke di shume nga kjo gje.
Registering Domain thone disa pore me dukete se paguan vetem qe te blesh apo rregjistrosh emrine. Cmimete duken qe variojne goxha, pore une jame i i nteresuare ne nje sherbime qe te ofroje nje lidhje te shpejte per ata qe do futen.
un kom webin ne www.piczo.com
osht teper thjesht per 2 minuta e qel webin...
ki zgjidhje shum ...
Me kqyr holl e holl trash del !!!
A mund te bej ndonjeri ndonji tutorial si te krijojm faqen tone personale .com hap pas hapi?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Une e di qe te kesh faqe me .com (emri yt .com) duhet te paguash
Krijoni Kontakt