as qe i afrohen te tjeret nanos
Sali Berisha
Edi Rama
Alfer Mojsiu
Fatos Nano
Ilir Meta
Politikan tjeter
as qe i afrohen te tjeret nanos
Edi Rama...
Ka ter ato vite si kryebashkiak i tiranes. Sa leje ka dhene per gjith ato pallate te ndertuara, sa leke ka vjedh nga fondet etj etj...
Edhe nano-ja sduhet te jete keq nga ekonomia, sepse sa here qe shkon ne kazino i le dhjetra mijera euro.
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
kete e din te gjithe qe me i pasuri ne shqiperi jo vetem nga politikanet po nga gjith shqiptaret eshte Ilir Meta.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Anastas Angjeli
Ej, pse car pasurie ka ky Ilir Meta ?
Dhe nga doli ky me i pasuri i politikaneve dhe i Shqiperise?
Po ate Saliun pse e keni vene ne sondazh, sepse ai rri akoma ne shpi 1 dhome e 1 guzhine, ne pallatet e enverit.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ka nje konkurence ndermjet Fatos Nanos dhe Edvin Rama
◄█ Barcelona e MADHE █►
Pyetja me me vend do te ishte: Cili nga keta politikane e ka kapur miliardin e dollarit?
Une jam per shokun Fatos.
Ej, sa per miliardin e $ nuk e ka kapur asnje ne shqiperi...
Nuk kapet miliardi i $ me korrupsion dhe vjedhje...S`eshte aq e lehte ta arrish ne nje pasur 1 miliard dollar....
Kur Arafati kishte dyfishin e kesaj shume ne Palestine, pse te mos kete Tosi 1 miliard ne Shqiperi?
Nuk i di une keto shum se nuk jetoj ne Shqiperi por kot votova Salen![]()
Krijoni Kontakt