..
...
![]()
..
...
![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar mė parė nga Dorontina
Sa kile ke qesh na lin radhen iēik LOOL
Dorontina qesh dhe iher mos ma prish ahhahhha.
ah mbas 20 vitesh 40 vjece e martuar me femi (djali 12 vjec, cupa 14 lol)
do jetoj ne shpi lluks fare e cila do jet e paguar me lek ne dore (), do jem akoma shume in love me bulin tim i cili sa moshohet dhe do behet me simpatik
do kem nje kariere te mire dhe deri atehere do jem bere avokate me emer. Do me ken ngelur dhe 50 vite te tjera per te jetuar. Ato 50 vjet nuk i di ca do jem duke bere sepse teta fallxhorja u perqendrua vetem ne 20 vitet qe vin dhe donte nja $70 te tjera qe te me lexonte letrat per gjith jeten LOL
kshu kshu planifikojm per jeten ne ktej nuk tallemi![]()
BaLLakumi kur plakem me ty kam me kendu keshtu...Postuar mė parė nga BaLLaKumi
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zqfFrCUrEbY&NR=1
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pas njezet vjeteve do te jem e martuar, me dy femije (djem) qe do te fillojne te me sjellin te dashurat ne shtepi,nje burre i cili do ti shikoje me bisht te syrit vajzat e reja,ndersa karriera xhamm fare ,do te kem....alo,alo,Zonja Meri alooo,uh,c'mu ndepre linja, nuk kam nje leke te vetem ne telefon,c'me fike moj zonja Meri te marrte murtaja loool
ArsGothicė
Mbas 20 vjet jem e martuar, dhe i kam dy femij , me nje situate te mire, ne nje bote ne paqe, plot lumturi ........
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Mbas 20 Vitesh??!
Nipa E Mbesa Rreth Vehtes Dasht Zoti!
Mendoj qe do te jem i m'plakur por jo dhe shume plak do te je me floke te bardha ja qe kan filluar te zbardhohen deri ateheres do te jem bardhosh se tani jam zeshkan.
nje plak me nje familje te mrekullueshme ket deshiroj.
GUR VARRI
epitafi
QOFTE E PARAJSES KY ENGJELL QE JETOI NE TOKE![]()
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Krijoni Kontakt