Cka eshte RAP sipas teje?Postuar mė parė nga Mariachi
Cka eshte RAP sipas teje?Postuar mė parė nga Mariachi
Barca
Pa ju ofendu juve fansave te ketij grupi po mund te me kujtoni ndonje keng te ketij grupi se spo me vin ndermend kush jane
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
lal tba kan shume kenge po te filloj te numeroj deri ne mbremje nuk mund ta gjej plot listen e kengeve kane shumm..Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi
LoL eko pra nuk e degjonke ti kete lloj muzike per at nuk i din kenget kan plot sic tha mariachi lart nuk mundesh ti numrosh...
Kete UnikKatilin me duket me shume e degjojne femijet!!! Shoh djemte e dajes e te halles qe kane mbushur celularet me kenget e tyre!!!
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Rebelin krejt rinia shqiptare e ndigjonPostuar mė parė nga Alienated
ej more njerz qa po ja kini inat viktori a mos ja ka asish mamat se nr-1 esht per ket trojet shqiptare e thmijaq jan qata qe ja kan inat qata jan ende thmi qe nuk din qesht rap shqip e ngojn tingulla e rritma e etno te hamamit bulasha qe nuk din qesht rap djemt e babes merni msim pej viktorit
Jeta Sosht Film
(pjesa e Rebelit)
Shum Tipa menojn qe jan t'mdhaj/ Hala jan fmi/
Shojn filma mafiasha/ Menojn qe jan mafi/
Shqipe e kam ni kshill/ Mos kqyr shum televizi/
Me trup je bo gorill/ Po me men hala i ri/
E idollizojn Capone e 2pacin e karit/ Un e idollizojn gjyshin/
Gjakun e shqiptarit/ Se ska njeri qe ma ndrron menen/
E m'ndryshon/ Ngoj fjalt e rebelit/ E shum sene i mson/
Nuk osht ky Film me perfundim t'gzushum/ Jeta osht kurv qe t'len me sy t'pikllushem/
T'idhnushem/ Per ata llogarit rezultatin/ Keq edhe mir/ Nuk e di qysh e ki fatin/
Pregaditu per ma t'keqen/ Guxim n'veti/ Se mos po t'deshtojn planet/
E masnej thu qka m'gjeti/ Rri i gatshem per kjamet/ N'Kerkon mos u mbeshtet/
Kur tonat i pret/ Mirsevjen n'Realitet, Shipe/
p.s shiqoni njiher cfar rime eshte.......
Sipas thashethemeve me te reja UniKKaTiLi momentalisht gjendet ne burgun e Bronxit , lajme konkrete nuk ka per momentin po ka dicka do tju informoj tek kjo teme...
Sui generis
Se di une per veti i ngoj dhe mundi me then se krejt kenget e tyre i kam ne PC,me pelqejn shum keng te tyre sepse ne shum keng kum has realitetin nuk shtojn dicka qe nuk eshte mendoj se per kete rrym te muzikes Rapit jan me te miren ne Ballkan e me gjer.
Dhe Tingulli 3nt e ndegjoj te mir jan amen ne krahasim me TBA hmm ndryshojn gjerat.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt