Nuk eshte patjeter ta njohesh DASHURINE, mjafton te jesh i/e dashuruar...
Nuk eshte patjeter ta njohesh DASHURINE, mjafton te jesh i/e dashuruar...
E dashuruar dhe pa njohur dashurine nuk mund te jesh, e dashur!!!!Postuar më parë nga rina_
respekte
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga DI_ANA
Thash ate thenie, sepse sadoqete flasesh per dashurin eshte e kote...kur ate duhet ta ndjesh.............
Te kuptoj shume mire,nuk perpiqemi te njohim teorine e dashurise....!!Postuar më parë nga rina_
Mendojme te shprehim ndjenjen qe ajo na ka shkaktuar,pikerisht atehere kur e kemi ndjere.....![]()
"Carpe Diem"
Më vje keq t'tingëlloj si një thjeshtues mirëpo mendoj se po e komplikoni aq shumë dashurinë,sa që t'kem frik t'dashuroj prap. . . . . . .(lol)
Dashuria është ajo që kur t'zgjohesh nga ëndrra që ishe n'fluturim,vazhdon prap fluturimin edhe në zgjim. . . . . .. .ja definicioni i thjesht nga unë .....
Verdana]Bota sillet për ti dhënë marramendje njerzimit që t'mos e kuptojnë jetën! ! !. . .(nga unë)
Postuar më parë nga rina_
Po.Ke të drejtë.Kur njerzit duhen flet vetë zemra.
Dashuria Eshte Nje Iluzion,fatkeqesisht.
Jeta është fshehtësi ( mister) e jo dashuria! Dashuria është ajo që synon ta bëjë të pavdekshme, të përjetëshme këtë fshehtësie ( mister) të quajtur Jetë!Postuar më parë nga DI_ANA
Eshtë një mrekulli hyjnore ta provosh ndjenjen e dashurisë! Eshtë marrëzi të kujtosh se je i dashuruar!
Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 18-04-2007 më 18:00
sa shume pergjigje ketu, asnje nuk me mund te me jap nje pergjigje bindese!
vec personit te zemres....
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Dashuria eshte trillim,nje fantazi e krijuar nga dikush, per te krijuar kushtet e pershtatshme qe njerezit te mos hidhen nga kati i fundit i pallatit.
p.s
shefqet mos ngaterro forumin me kolltukun e psikologut
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Krijoni Kontakt