sa here qe e kendon kte neper festa ktu me behet mishi kokrra kokrra..kenga eshte rrenqethse po aurela e ben me shume me interpretimin e sajPostuar mė parė nga shigjeta
sa here qe e kendon kte neper festa ktu me behet mishi kokrra kokrra..kenga eshte rrenqethse po aurela e ben me shume me interpretimin e sajPostuar mė parė nga shigjeta
se ku lexova qi kjo qeka prej llakatunit t'vlores pranaj kur ka dal nfillim ka qen pak si katunare
e ka bo hapin km dersa ka arrit mtiron hahahaha
un e kom rastis i here dc ene kishte ndryshu shum
no glove no love
Eshte vertete nje kengetare sh e mire.
Kenget qe preferoj me shume nga repertori i saje jane: Fati jone shprese e marrezi dhe Nata
te paskan ajo paska ndryshu po ti paske ngel akoma katunar me kto mendime qe shkruan sidomos tani qe kush po pjerdh se nga je se gjith albanezet kan marr ruget e botesPostuar mė parė nga TikTak
po ty pse t'dogji apo ene ti qeke prej llakatuni hahahaha
no glove no love
Edhe? Nga fshati eshte me origjine. Pastaj?Postuar mė parė nga TikTak
(Pastaj, personalisht, 100 here me mire te jesh nga Llakatundi i Vlores se nga ndonje rrez i Tiranes.)
Te lumte goja, patriote.nuk kan dal akoma kengetare si aurela ne skene
per mua Aurela Gaēe eshte nje kengetare me shume vlera artistike , ajo i kendon te gjitha zhanret e muzikes , une per vete jam fans e saja , kenga me shume qe me pelqene e saj eshte "NDJEJ"
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
ju vlonjatet e keni kai drras mangut hahahahahaPostuar mė parė nga Lioness
ene un jom ka qendra e tirones mi dreq
no glove no love
Sipas perkufizimit te te tjereve. Sipas tonit, i kemi te gjitha "derrasat" ne vend, bile ca me teperPostuar mė parė nga TikTak
.
Nga qendra, nga cepi, rrez i Tiranes, as do t'i krahasoja me Colen e Vlores, e jo me te tjera. Pike.
(Hajd tani, shko nga tema e Brarit, edhe shkruaj ndonje barcalete per Vloren, se u shtohet jeta, lol, e ne na shtohet humori.)
Per temen, si Aurela Gace s'ka, lool.
motra hahahaha
barcaleta ma e fort eshte ajo ku i shprehni dashnin njoni tjetrit
te dua moj qene
edhe u zagar i *utit
po ajo tjetra
sa e mir je moj qene
ik se ta hapa kaptinen me gur
rrofsh se mbone me qesh
no glove no love
Krijoni Kontakt