ne se nje dite do t'ju lindte deshira per te rrefyer jeten tuaj
kujt do t'ia besonit pa asnje rezerve, historine e jetes tuaj
ne se nje dite do t'ju lindte deshira per te rrefyer jeten tuaj
kujt do t'ia besonit pa asnje rezerve, historine e jetes tuaj
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Thone qe: "he who hides his madman dies voiceless."
Nuk eshte puna te linde deshira; ajo eshte gjithmone aty; gjithmone e gatshme, por eshte se nuk gjendjet nje njeri per t'ja besuar kete rrefim, njeri ky qe duhet te jete i afte te ndjeje si ty, ose te pakten, te ndjeje se te ka kuptuar. Rrefimi ka per qellim te te beje te ndihesh me mire, por nese i rrefehesh dikujt qe s'i intereson fare, sigurisht qe do te ndihesh me keq.
Kur them "rrefim" nuk kam parasysh vetem rrefimin e fajeve apo veseve, por edhe te virtyteve dhe gjerave me te mira tek vetja.
ps. ku i gjen keto tema qe ne pike te sabahut ti?![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Do tia besoja dikujt qe do kem shume perzemer.. Dikujt qe mund te kem me te vertet shume besim..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Historia e jetes time? Jane vetem ca rrefenja mbi femijerine , mbi dashurine e humbur apo mbi shkollen dhe shoqerine.Nuk eshte ende nje histori.Postuar më parë nga hope31
Gjithsesi me pelqen ti ndaj me njerez qe i ndiej te afert.Ndoshta u intereson, ndoshta jo por une ndihem mire ne ato caste kur flas ( te kujtosh femijerine , dashurine ) dhe kjo ka rendesi.
Me pelqen qe njerezit ta dine se kush jam ( ta quaj historine time) dhe .........
firma ime eshte : I AM WHO I AM
pink
Kur të lidheni me dikë, mish e shpirt (në kuptimin e vërtetë të këtyre fjalëve) do e kuptoni sa natyrshëm do "rrëfeni" jetën tuaj.
Më shumë nuk po ju them, që mos ja u prish suprizën dhe bukurinë e asaj çfarë ndodh më pas![]()
i ndoqa postimet
pikerisht ai me i besueshmi, pra ai qe do te besoje, qe nuk do te paragjykoje, qe ti do te ndjehesh mire kur te tregosh, qe te kupton, qe eshte i interesuar ne ate qe tregon
ky person kush mund te jete
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
e kush tjeter vecse ai qe do te te rrembeje zemren??
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Postuar më parë nga hope31
AI qe te do per ate qe je.
pink
Ne momentin qe i rrefehesh nje te njohuri (mgjs s'di sa mund t'i "rrefehesh" dikujt qe te njeh gjithsesi -- jo c'ngjyre ke syte por ty), me jepet pershtypja sikur lidh dicka me te, jeten, me fjale trashanike. Dhe nqs do i rrefehesha dikujt tjetri te njohur pas rrefimit te mesiperm, nuk do i rrefehesha per jeten time por per 2 jetet tona. Dhe nje tjeter akoma, do i rrefehesha per 3 jetet tona, etj.. Eh, une individualistja madhe... s'mund as te rrefehem pa perfshire te tjere.
Do zgjidhja te panjohur. Do behem si Forrest Gump ne staciona autobusashOhoho... te behem milionere me ka mbetur tanimë.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Postuar më parë nga hope31
nJe e afermi e imja mike apo mik qe kam besim ne te ..............
Ndryshuar për herë të fundit nga _DIAMANTA1_ : 16-08-2006 më 12:06
Krijoni Kontakt